Kaulinan Rainbox Six bakal datang ka alat sélulér

Rainbox Genep Mobile

Ubisoft, panyipta judul Rainbox Six, kaulinan penembak taktis, negeskeun yén éta dianggo dina versi mobile, Judul anu bakal gaduh lokasi anu sami anu urang tiasa mendakan dina versi PC sareng konsol.

Nurutkeun kana Ubisoft, kaulinan geus dijieun ti scratch nyokot kana akun midangkeun ditawarkeun ku alat nu bagerak sarta bakal dioptimalkeun pikeun angka nu gede ngarupakeun smartphone sarta tablet. Sapertos seueur jinis judul ieu, Rainbox Six Mobile bakal pencét pasar dina modeu bébas-to-muter.

Kaulinan bakal kaasup obrolan sora, Sistim nyirian pikeun nginpokeun sesa pamaén tanpa kudu nyarita, jcross muter antara ios sarta alat Android sareng peta bakal sami sareng anu sayogi dina versi PC sareng konsol dina tempur 5v5. Sajaba ti éta, éta ogé bakal kalebet modeu Area Aman sareng Bom.

Numutkeun kana Justin Swan, diréktur kreatif versi Rainbow Six ieu pikeun sélulér:

Peta kurang leuwih sarua, karuksakan geus robah bit jeung hal leutik lianna geus dioptimalkeun.

Éta ogé nyatakeun yén sababaraha fitur geus dihapus nu mana, alatan watesan hiji panganteur touch, teu bisa dipaké dina cara nu sarua salaku maén dina PC atawa konsol.

Vérsi ieu ogé bakal kaasup a operator muka konci sistem progression. Saatos 3 taun pangwangunan, Ubisoft ngamungkinkeun para pangguna anu hoyong nyobian versi alfa pikeun ngadaptar ngaliwatan ramatloka Ubisoft.

Dina situs wéb anu sami anjeun tiasa ngaksés éta paling inpormasi paling anyar ngeunaan sagala hal anu bakal ditawarkeun ku versi Rainbow Six Mobile.

Ngeunaan tanggal sékrési, Dina momen éta kanyahoan, tapi paling dipikaresep eta bakal dibuka dina pasaran saméméh ahir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.