Mini iPad anyar ningkatkeun mémori na janten 4 GB

Sacara tradisional, Apple henteu kantos dicirikeun ku nuturkeun filsafat anu sami pikeun pabrik Android pikeun ningkatkeun jumlah RAM anu alatna diwangun unggal taun. Nanging, dina taun-taun ayeuna, sigana tungtungna anjeun parantos sadar kauntungan anu ditawarkeunana.

Conto pangénggalna aya dina mini iPad anu nembé dikenalkeun, mini iPad generasi kagenep, modél anu parantos dirombak sacara éstétis sareng bezél anu ipis pikeun ningkatkeun ukuran layar janten 8,4 inci bari ngajaga ukuranana, Touch ID parantos ngalih kana tombol power, ngempelkeun port USB-C, cocog sareng Apple Pencil generasi kadua ...

Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun mini iPad Pro, ngahemat jarakna. Generasi anyar mini iPad ieu dilengkepan prosésor anu sami sareng iPhone 13, iA15 Bionic sareng sanaos Apple henteu pernah ngalaporkeun jumlah RAM anu alatna dilebetkeun, anu ti MacRumors parantos ngonfirmasi yén éta ngahontal 4 GB, anu 1 GB langkung dibandingkeun sareng generasi sateuacanna.

Ngeunaan iPad generasi kasalapan anu ogé ningali cahaya dina acara Salasa kamari, Apple parantos ngajaga jumlah memori anu sami sareng anu sateuacanna, 3 GB. Upami babandingan, iPad Air ngagaduhan jumlah RAM anu sami, 4 GB, sedengkeun iPad Pro kalayan langkung seueur panyimpenan gaduh nepi ka 16 GB RAM.

Memori RAM tina iPhone 13

Generasi anyar iPhone gaduh jumlah RAM anu sami sareng iPhone 12, sakumaha anjeun tiasa maca dina tulisan sateuacanna. Sedengkeun iPhone 13 mini sareng iPhone 13 gaduh 4 GB RAM, iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max ngahontal 6 GB mémori.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.