Razer Kishi, tungtungna maén dina iPhone mangrupa pelesir a

Kami marios pangontrol kaulinan iPhone, Razer Kishi, a controller nu pangalaman maén dina telepon anjeun robah radikal. Tungtungna anjeun bakal maén dina iPhone anjeun sakumaha dina konsol kaulinan Anjeun.

Ciri utama

Dina kotak Razer Kishi ieu kami mendakan kenop kontrol sareng sababaraha adaptor tambahan, pikeun dianggo upami iPhone anu kami anggo leutik. Sacara standar nyangking sababaraha adaptor anu pas sareng anu langkung ageung. Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali iPhone 13 Pro Max, telepon pangageungna Apple, sareng éta masihan kesan yén éta malah tiasa ngagaduhan anu langkung ageung.

Dijieunna tina plastik sareng gaduh dua batang analog, 8 tombol klasik tina sagala controller video game sareng crosshead. Tata perenahna sami sareng kadali merek anu sanés, langkung dina gaya "Xbox" tibatan "PS". Salaku pamaén PS butuh bit leuwih gawé pikeun dipaké pikeun susunan ieu, tapi masalah anu boro lasts bari.

Razer geus milih ngagunakeun konektor kilat pikeun controller ieu, nu mimitina bisa sigana kawas setback dina umur ieu lamun sagalana nirkabel, tapi sigana kawas kasuksésan kuring. Kahiji sabab kawas kieu euweuh batré diperlukeun pikeun kakuatan controller, éta salawasna siap dipaké sabab ngagunakeun kakuatan iPhone Anjeun. Kadua, sabab urang ulah sagala jenis reureuh antara pencét tombol jeung pangaruh na dina kaulinan, sagala aksi nu nunjukkeun on controller dieksekusi langsung di buruan.

Mibanda sambungan kilat bikangna di katuhu handap, jadi Anjeun bisa make kabel iPhone pikeun ngecas telepon bari maén game. Henteu cocog pikeun nyambungkeun headphone Lightning atanapi asesoris anu sanés, éta ngan port of loading. Henteu aya sambungan jack, upami anjeun hoyong nganggo headphone (disarankeun) kedah nirkabel.

Tungtungna urang boga tilu tombol tambahan lianna nu mibanda pungsi rada kawates dina paling kaulinan. Dina anu dioptimalkeun pikeun jinis kontrol ieu, sapertos Aspal, anu di beulah katuhu ngaluncurkeun ménu, sareng Imah (ikon bumi) dianggo pikeun uih deui. Tapi dina kalolobaan kaulinan aranjeunna henteu kapake. Tombol sareng tilu titik dianggo pikeun nyandak potret layar ku mencét dua kali. Aya ogé sababaraha LEDs di sisi katuhu nu aya gunana bisi kuring, najan luhur sakuduna dituju lampu beureum nalika iPhone disambungkeun, nu teu kajadian.

Kompak sareng kualitas

Kami nyanghareupan kenop kontrol merek Razer, yén urang kedah émut unggal waktos nalika meunteun kualitasna. Kualitas bahan sareng konstruksi anu sami luhur, kalayan perasaan gaduh produk anu saé dina panangan anjeun. Sistem anu dipilih pikeun dok iPhone nyaéta anéh. Kuring kudu ngaku yen mimitina eta seemed rada rudimentary ... hiji elastis nu ngagabung dua bagian? Tapi mun anjeun boga eta dina leungeun anjeun sarta ngagunakeun éta, kabeneran aya nu sigana kuring sistem rada akalna jeung nu dilumangsungkeun kalawan loba perhatian ka detil tur alus rengse.

Sistem ékspansi jeung tilepan téh basajan cecekelan, sarta hasilna éta, nalika anjeun maén, anjeun boga cukup padet controller-iPhone set nu nganggur sirik kana sensasi nalika maén Nintendo Pindah, contona,. Di sisi anu sanésna, mun anjeun teu make eta, anjeun boga aksésori pisan kompak nu bisa nempatkeun dina saku nanaon sarta nyandak mana. Hiji-hijina hal anu teu ngayakinkeun kuring: anjeun kudu nyabut panutup tina iPhone pikeun nempatkeun eta, tapi anjeun teu bisa boga sagalana.

Maén kalawan Razer Kishi

Kadali touch dina layar pikareueuseun pikeun sabagéan ageung kaulinan vidéo, éta hal urang bakal satuju. Nalika Apple ngumumkeun kasaluyuan PS4 sareng Xbox Controllers sareng iPhone sareng iPad, éta leres-leres istirahat. Kalawan iPad I maénkeun pisan (sumur, loba keur waktu luang saeutik kuring) kalawan PS4 controller, sarta sacara umum Abdi senang, sanajan kalawan sababaraha kaulinan kawas COD I perhatikeun reureuh tangtu nu annoys kuring pisan. Nanging sareng hal-hal iPhone robih kusabab ... dimana kuring ngantunkeun iPhone nalika kuring ngontrol konsol? Janten kuring milarian solusi sapertos Razer Kishi.

Perasaan nalika nahan remot anu dipasang dina iPhone saé pisan, tombol boga pencét jeung eupan balik dina tingkat kadali konvensional, iteuk analog pisan nyaman jeung respon dina kaulinan téh saharita. Sensasi nyaéta yén maén sareng konsol game nyata (iwal bédana ditandaan ku kualitas kaulinan, écés). Sareng yén éta henteu kedah ngecas sigana mah suksés dina unggal aturan.

Warta anu saé nyaéta yén sadaya kaulinan anu kuring parantos nyobian, anu seueur, aranjeunna sadayana tiasa dianggo sareng kenop kontrol dina kaulinan éta sorangan. Dina ménu kaulinan, ngan sababaraha di antarana bisa dikawasa ku controller, nganapigasi ngaliwatan ménu kaulinan ngagunakeun levers sarta tombol on controller nu. , nu teu masalah badag, tapi rada bangor. Éta sanés hal anu aya dina panangan Razer, tapi pamekar kaulinan anu kedah ngaoptimalkeunana pikeun kontrol pinuh. Dina sagala hal, kuring keukeuh, teu hal anu detracts tina pangalaman kaulinan alus teuing jeung controller nu.

Pendapat editor

Razer geus mawa pangalaman na di dunya controller ka Razer Kishi ieu, husus dirancang pikeun iPhone. Kompak sareng kualitasna saé, éta ningkatkeun pangalaman kaulinan dina iPhone, ngajantenkeun sensasi maén dina iPhone sacaket-gancang pikeun maén dina konsol kaulinan. Ayeuna urang ngan kudu boga kaulinan nyata dina iPhone, atawa pikeun Apple tungtungna bet on ngalirkeun kaulinan dina platform na, sanajan maranehna geus bisa ngarasakeun ngaliwatan Safari. Dibanderol € 95 (kadangkala rada langkung mirah) dina Amazon (link) teh aksésori sampurna pikeun maranéhanana anu maénkeun kalayan iPhone maranéhna, atawa pikeun maranéhanana anu teu ngamimitian maén.

Kishi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
95
  • 80%

  • Kishi
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kompak sareng kualitas alus
  • Tombol jeung iteuk dina tingkat kontrol konsol kaulinan
  • Taya batré atawa reureuh
  • Cocog sareng sadaya ukuran iPhone

Kontra

  • Tombol tambahan kalayan pungsi kawates
  • Umumna ménu kaulinan teu dirojong

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.