ReachApp, multitasking nyata datang ka ios 8 (Cydia)

ReachApp IOS multitasking parantos jelas ningkat ti mimiti didamelna ka ios 8, kalayan pilihan énggal pikeun pangembang pikeun ngijinkeun aplikasi na pikeun ngapdet di tukang atanapi nganggo sumber sistem tanpa kedah kabuka. Tapi upami anu urang pikahoyong tiasa ngagunakeun dua aplikasi sakaligusKalayan kecap séjén, gaduh kadua aplikasi kabuka dina layar sakumaha anjeun tiasa dina platform anu sanés, jawaban na ngan saukur henteu, atanapi sahenteuna henteu asli. Kusabab (tangtosna) hatur nuhun kana Jailbreak urang tiasa nganggo sababaraha aplikasi dina waktos anu sami dina layar, kalayan tweak ReachApp. Sanaos aya dina fase Béta, éta parantos ningkat pisan saprak diluncurkeun sareng urang tiasa nunjukkeun kumaha jalanna dina pidéo.

ReachApp meulah layar alat kami janten dua, tapi henteu dugi ka nunjukkeun gambar statis, tapi urang tiasa berinteraksi sareng dua aplikasi anu urang kabuka tanpa aya masalah: gulung, pencét kana tautan ... éta ogé ngagaduhan kamungkinan ngarobah ukuran unggal jandela, pikeun adaptasi sacara manual kana ukuran anu dipikahoyong. Pikeun ngaktifkeun tweak anu kedah urang lakukeun nyaéta ngagunakeun fungsi "Reachability" alat kami (anu henteu ngagaduhan éta pituin kudu masang ReachAll, ti Cydia). Layar otomatis dibagi dua sareng di luhur urang tingali pamilih anu aya aplikasi di tukangeun sareng anu sanésna sareng sadaya aplikasi anu dipasang. Ku ngaklik aplikasi anu dipikahoyong, éta bakal muncul di luhur layar.

Tweak ieu ogé dirancang pikeun dianggo dina modeu lanskap, tapi éta mangrupikeun aspek anu bahkan langkung kahontal, kalayan aplikasi anu henteu adaptasi, ngagantung bahkan sababaraha "blok" tibatan anu sanés. Sakumaha urang nyebatkeun, éta masih Béta, sanaos kamajuanana parantos rada saé ti vérsi munggaran anu urang tiasa uji dileupaskeun. Saha waé anu badé masangkeunana dina alatna ngan ukur kedah nambihan repo resmi tweak (choosehandandrew.com/repo/). Émut yén upami alat anjeun henteu ngagaduhan fungsi Reachability asli (ngan ukur iPhone 6 Plus sareng iPhone 6) anjeun kedah langkung tiheula masang tweak ReachAll, sayogi di Cydia gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    AppList kedah dipasang pikeun némbongan setélan.

  2.   jobs cenahna

    Anyar anyar Apple novelty.

  3.   Eduardo cenahna

    Naha aya anu terang naha éta tiasa dianggo dina iphone 5

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun kedah masang ReachAll sateuacan, sapertos anu dituduhkeun dina tulisan

  4.   Carlos Armando Casdtillo cenahna

    jalan iphone 5 sareng 8.4