Rendarya8 nambihan langkung seueur pilihan éditan kanggo Poto (Cydia)

Rendarya8

Sanaos aplikasi kanggo ngedit poto naék di App Store sapertos jamur, masih aya saeutik pisan anu ngamungkinkeun ngédit poto tanpa ngantepkeun aplikasi ios asli, sareng anu nganggo, teras-terasan ngalangkungan perpanjangan, anu janten integrasi sareng sistem na henteu sampurna. Rendarya8 mangrupikeun pengecualian, sanaos anjeun ngan ukur tiasa mendakanana di Cydia. Teu aya watesna pakakas ngedit poto anu anjeun bakal ngagaduhan aksés ngan ku mencét tombol. Langkung lengkep di handap ieu.

Rendarya8-1

Konfigurasi tweak ieu moal langkung saderhana: aksés aksés sateuacana dipasang, aktipkeun pilihan "Entable" sareng aktipkeun sadaya épék anu muncul dina ménu na. Sakali ieu réngsé, anjeun tiasa buka aplikasi Poto asli anjeun teras pencét dina sikat anu nembongan di belah katuhu luhur, di gigir tombol édit. Pilihan anu muncul dina palang handap nyaéta:

  • Saring: pikeun nambihan saringan kana gambar anjeun
  • Pangaluyuan: pikeun ngarobih kacaangan, inténsitas warna sareng setélan kontras.
  • Pangaruh: nambihan épék anu béda pikeun gambar.
  • Blur & Focus: pikeun ngaburikeun gambar
  • Puterkeun: muterkeun néwak
  • Gambar: cet kana poto.
  • Santika: poto janten hideung bodas sareng anjeun tiasa nyorot Area anu anjeun hoyong warna ku ramo.
  • Pepelakan: pepelakan.
  • Ngarobih ukuran: ngarobah ukuran.
  • ToneCurve: ngédit warna gambar urang.
  • Stiker, Emoticon sareng BEmos: nambihan stiker sareng emotikon kana gambar
  • Téks: tambahkeun téks kana gambar.

Gambar bakal disimpen dina albeum kalayan nami anu sami, teras-teras nyimpen poto aslina dina roll anjeun. Rendarya8 sayogi dina réo BigBoss harga $ 2,99Sugan aya anu luhur tapi patut upami anjeun hoyong ngalakukeun tanpa aplikasi ti pihak katilu pikeun ngédit poto anjeun. Éta ogé cocog sareng iPhone sareng iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.