Tarjamahan anu pikaresepeun pikeun iPhone ngagulung anu bakal datang nyandak urang balik ka Matrix

iPhone melengkung render

Sababaraha dinten ka pengker éta dipasihkeun ka terang berita yén Apple ngagarap iPhone anyar kalayan layar anu melengkung sareng éta bakal nawiskeun kamungkinan pikeun ngaturana ku cara gerakan. Janten, waktosna pikeun para desainer ngaluarkeun imajinasi aranjeunna. Kusabab iDrop Warta Aranjeunna ngirimkeun kami "rendering" ieu anu dilakukeun ku aranjeunna dina kolaborasi sareng desainer Martin Hajek.

Ideu Apple kalayan konsép iPhone anyar ieu nyaéta ngabédakeun dirina tina persaingan. Sanaos iPhone X mangrupikeun répolusionér dina sektor ieu, sahenteuna ngeunaan desain anu aya, éta henteu kurang leres yén persaingan nawiskeun solusi anu sami, bahkan sami. Kituna, pikeun narik perhatian masarakat - sanaos Apple ieu terang kumaha carana ngalakukeun sampurna berkat tim pamasaran na anu hébat -, ideu na pikeun ngaluncurkeun desain groundbreaking deui.

Konsép iPhone melengkung

Numutkeun ka sumber Bloomberg, iPhone anyar ieu bakal ngagaduhan desain melengkung ti mimiti dugi ka akhir; nyaéta, henteu aya bunderan, tapi bakal gaduh kurva anu mirip sareng anu tiasa urang mendakan dina modél mitos Nokia 8110 anu nembé diluncurkeun deui ka pasar. Sareng sigana éta Martin Hajek hoyong dumasar kana modél ieu anu dianggo dina trilogi anu diarahkeun ku sadulur Wachowsky. Sareng kami nyarios ieu kusabab desainna ogé nawiskeun sampalan geser anu bakal nyumputkeun bagéan layar; bagian anu bakal masihan rohangan pikeun keyboard virtual.

Ogé, tina iDrop News aranjeunna ngawartosan yén "rendering" ieu heureut sareng langkung ipis tibatan iPhone X ayeuna. Di sisi anu sanésna, hal anu matak nyaéta Apple ogé komitmen pikeun ngendalikeun smartphone tanpa kedah némpél dina layar. Sakumaha 9to5mac nunjukkeun, téknologi ieu henteu anyar; Samsung atanapi Google parantos milih kontrol gerakan, leres yén dumasar kana kabocoran Cupertino moal didasarkeun kana sensor anu aya di sisina chassis, tapi sénsor nyebarkeun layar.

Dina waktos ayeuna, tanggal anu diacak-acak pikeun mimiti-na nyaéta dua nepi ka tilu taun, minimal. Hiji-hijina hal anu tiasa urang tinggalkeun nalika éta nyaéta langkung seueur gambar desain iDrop News. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun iPhone anu ngagaduhan ciri ieu? Ayeuna, tong hilap yén aranjeunna pendak patén-patén anyar di mana aranjeunna masihan rujukan pikeun batré fléksibel sareng layar 3D.

Konsép iPhone melengkung Martin Hajek

Matrix iPhone melengkung


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.