Analisis Stasion Basis NOMAD, carjer nirkabel anu tepung wates sareng kasampurnaan

IPhone, Apple Watch, sareng AirPods parantos janten trio anu ampir teu tiasa dipisahkeun pikeun seueur pangguna Apple, sareng ditambah headphone Apple kana alat anu ngadukung ngecas nirkabel, seueur pangguna milari basis anu ngamungkinkeun anu tilu tiasa diisi ulang sakaligus. Yatim ku Apple saatos dibatalkeun tina base AirPower, pilihan anu pangsaéna anu tiasa urang kapendakan dina pasaran ayeuna nyaéta NOMAD Base Station Apple Watch Edition.

Kalayan bahan, desain sareng kualitas anu parantos dicirikeun pikeun mérek ieu mangtaun-taun, NOMAD parantos nyiptakeun basis muatan anu ngamungkinkeun ngecas iPhone, Apple Watch sareng AirPods kalayan ngecas nirkabel sakaligus, sareng anjeunna parantos ngalaksanakeun éta ku cara anu pangsaéna, sareng kami bakal nunjukkeun anjeun di handap.

Spésifikasi sareng desain

Dasarna diwangun tina aluminium, sareng warna "gunmetal" anu mirip sareng abu ruang Apple. Pisan kompak sareng ku beurat anu pas janten henteu ngalih tina permukaan tempat anjeun nempatkeun, ngagabungkeun rasa tiis tina aluminium sareng kahaneutan sareng kalembutan kulit premium, anu nutupan permukaan pangisianan basa dimana iPhone sareng AirPods ditakdirkeun. Sedengkeun mérek anu sanés milih palastik, Base Station ieu nganggo aluminium sareng kulit, jéntré munggaran anu kedah diperhatoskeun.

Éta ngagaduhan tilu cét ngecas, disebarkeun sapanjang pangkalan, sadayana nganggo kakuatan 7,5W kanggo ngamangpaatkeun pangisian nirkabel maksimum iPhone. Nanging, anjeun moal tiasa nganggo sadayana tilu dina waktos anu sami, dasarna kusabab teu cekap rohangan. Dasar dirancang pikeun ngeusi ulang iPhone sareng AirPods nganggo cincin luar, atanapi iPhone disimpen sacara bujur kana pangkalan, nganggo ring tengah. Éta ogé ngagaduhan basa anu khusus didamel ka Apple Watch, kalayan karét anu nyegah Apple Watch ngahubungi aluminium tina dasarna.

Dok ieu pikeun Apple Watch ngan ukur ngadukung posisi jam tangan anu horisontal, cocog sareng modeu malam, cara anu paling aman sareng paling nyaman pikeun ngeusi ulang Apple Watch. Tilu LED anu aya di payun ngingetan yén alat anjeun ngeusi batre (oranyeu) atanapi dieusi (bodas), nunjukkeun dina unggal tempat anu ngecas ngecas anu dianggo. Kacaangan LED ieu ngan ukur cukup ku sabab éta ngan ukur katingali upami ditingali, tapi Salaku tambahan, dasarna ngagaduhan sensor cahaya anu ngirangan intensitas LED nalika ngadeteksi yén aya gelap di rohangan. Éta mangrupikeun dasar anu sampurna pikeun dianggo dina méja.

Sadaya ieu dilakukeun ku kabel tunggal sareng colokan tunggal, hiji hal anu jalma-jalma anu obsessed pikeun ngirangan jumlah kabel dina méja atanapi méja kami pisan. Adaptor ieu kanggo ayeuna, anu tangtosna kalebet kana kotak sareng anu ngamungkinkeun ngeusi ulang dugi ka tilu alat sakaligus, ogé nyandak adaptor pikeun colokan AS, Inggris sareng Éropa, Janten anjeun tiasa nyandak éta dina perjalanan sabab nyéépkeun saeutik pisan rohangan.

Reliabilitas maksimum

Ngecas nirkabel parantos aya sakedap, cukup lami pikeun terang yén henteu sadayana carjer sami sareng anu murah mahal-mahal waé. Sertifikasi ku Apple henteu ngan ukur mastikeun yén alatna sampurna cocog tapi ogé ngajantenkeun anjeun tenang ngeunaan kaamanan na. Batréna mangrupikeun elemen penting dina alat urang sareng ngurus éta penting, sareng musuh utamina nyaéta suhu anu luhur, salah sahiji masalah anu sering aya hubunganana sareng carjer "murah". Saatos ngantepkeun alat-alat kuring dina wengi, nalika dijemput énjing-énjing aranjeunna gaduh suhu normal, henteu overheating.

Tapi salian kasalametan, hal anu mendasar, operasi carjer kedah diperhatoskeun sareng area muatan aktif mangrupikeun hal anu penting pisan. Dasar NOMAD ieu gaduh tilu cingcin beban, anu masing-masing ngagaduhan langkung ti cekap permukaan pikeun anjeun tiasa nempatkeun alatna ku katenangan ati yén éta bakal ngeusi batre bari henteu kedah ngukur luas kana milimeter dimana anjeun ngantunkeunana. Ieu langkung penting deui ku AirPods, anu langkung alit sareng langkung peka kaleungitan muatan upami anjeun henteu leres nempatkeunana. Henteu sadaya markas sanggup ngecas deui AirPods, tapi Base Station ieu henteu ngagaduhan masalah sakedik kanggo ngalakukeun éta.

Pendapat editor

NOMAD Base Station Apple Watch Edition mangrupikeun basa anu pangsaéna anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna kanggo ngeusi ulang AirPods, iPhone sareng Apple Watch sakaligus. Éta ku desain (kompak sareng sareng bérés kelas munggaran), ku bahan (aluminium sareng kulit asli), ku kaamanan (Sertifikasi MFi) sareng reliabilitas (tilu daér anu ngecas ditambah carjer pikeun Apple Watch). Pikeun ieu urang kedah nambihan kanyataan yén anjeun henteu kedah langkung seueur batan carjer anu dilebetkeun kana kotak (sareng adaptor pikeun jinis colokan anu béda), tanpa kabel langkung aya. Harga na $ 139,95 (+ biaya pengiriman) dina halaman wéb NOMAD (link) hiji-hijina tempat dimana anjeun tiasa mendakanana ayeuna sabab parantos payu di sadayana toko. Nyatana, bahkan dina halaman wéb anjeun anjeun kedah ngantosan dugi ka Juni kanggo kintunan, tapi dagoanana hargana.

NOMAD Base Station Apple Watch Ed.
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
$139,99
  • 100%

  • rarancang
    Editor: 100%
  • Réliabilitas
    Editor: 90%
  • Bérés
    Editor: 100%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Desain kualitas luhur sareng bahan
  • Candak deui tilu alat dina waktos anu sami
  • LEDs anu surem numutkeun cahaya sekitarna
  • Daérah muat ageung
  • Henteu kedah kabel tambihan
  • Adaptor pikeun colokan ti sababaraha nagara

Kontra

  • Éta henteu ngijinkeun ngeusi ulang 2 iPhone dina waktos anu sami

Galeri Gambar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.