Ngarasakeun pidéo intina

Liam

Keynote kamari jauh langkung pondok tibatan naon anu biasa Apple, ngan ukur lumangsung sajam. Dina presentasi éta Apple ngamimitian, sapertos biasa, pencét ulasan ngeunaan penjualan, tanpa nyatakeun inohong pikeun Apple Watch anu anjeunna yakin yén nomer 1 dina penjualan di dunya dina pasaran smartwaches.

Anjeunna ogé nyarioskeun ngeunaan daur ulang sadaya alat anu anjeunna damel salian ti nyorot sareng nunjukkeun deui ka kami sagala hal anu tiasa dilakukeun sareng iPad Pro. sadaya kabaruan anu ditepikeun: iPhone SE, iPad Pro sareng tali nilon énggal pikeun Apple Watch.

Tapi dina waktos presentasi éta, Apple nawiskeun kami sababaraha pidéo anu tiasa urang tingali béda-béda aspek metodologi kerja sareng operasi perusahaan nalika mendesain alat na. Dina intina kami tiasa ningali sababaraha pidéo, tapi kami ngan ukur bakal nyorot opat, opat anu paling narik perhatian.

Koncina dimimitian ku pidéo peringatan 40 taun perusahaan, nyimpulkeun dina 40 detik kanyataan paling penting sareng relevan tina Apple. Peringatan ieu dirayakeun tanggal 1 April.

Héjo ngajual deui. Daur ulang penting pisan pikeun terus ngeusian dunya ku alat éléktronik. Apple mangrupikeun salah sahiji perusahaan langkung komitmen kana lingkungan sareng salami keynote anjeunna ngenalkeun urang ka Liam, robot anu tanggel waler dina sadaya komponén iPhone.

Titik penting sanés konci nyaéta Kolaborasi Apple dina bidang médis. Jalma-jalma ti Cupertino parantos lami kolaborasi sareng dokter sareng panaliti pikeun nyobian mendakan patologi sareng nyobian ngabantosan jalma-jalma anu ngagaduhan panyakit sapertos Parkinson dina unggal dinten.

Pikeun ngarengsekeun intina, video anyar dina iPad Pro 9,7 inci henteu tiasa leungit, dimana anu ti Cupertino nunjukkeun deui sadaya fungsi Éta nawiskeun kami dina ukuran anu langkung alit tapi kalayan fitur anu sami sareng iPad Pro 12,9-inci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.