Eufy RoboVac G20 Hybrid, kuat tur low noise

Eufy ngaluncurkeun robot vacuum cleaner Ă©nggal na sareng a kakuatan nu teu boga sirik ka kompetisi, tingkat noise pisan low jeung desain pisan langsing Eta ngidinan Anjeun pikeun ngabersihan handapeun parabot nu disebutkeun teu bisa.

perbawa

  • Vakum sareng scrub (opsional)
  • Daya nyeuseup 2500Pa (4 tingkat nyeuseup)
  • Napigasi Dinamis Smart
  • 13 sĂ©nsor (kaasup giroskop)
  • Tingkat noise 55dB
  • Desain ultra-datar
  • Otonomi dugi ka 120 menit (gumantung kana kakuatan anu dipilih)
  • Bak kokotor 600ml
  • KonĂ©ktipitas WiFi
  • ios sareng aplikasi Android
  • Integrasi sareng Alexa sareng Asisten Google

Eufy parantos ngajelaskeun prioritasna ku robot cleaner ieu: kakuatan tinggi, tingkat bising anu rendah sareng ukuranana leutik pikeun ngahontal sadaya penjuru. Ka ieu urang kudu nambahan aplikasi anu gampang pisan dianggo sarta pilihan ngagunakeun scrubbing bari anjeun vakum. Kuring resep ideu tiasa nganggo scrubbing atanapi henteu, sabab dina kasus kuring, kuring condong teu resep kana fungsionalitas Ă©ta.

Dina kotak urang manggihan Unit utama babarengan jeung sagala asesoris eta perlu pikeun operasi na, sarta kami ogé boga malah sababaraha barang tambahan pikeun dianggo salaku cadangsapertos sikat samping sareng saringan. Kami ngagaduhan unsur-unsur ieu: tanki beberesih, tanki cai, lawon scrubbing (bisa diumbah), sikat samping (x2), saringan (x2), pangkalan ngecas, adaptor listrik, sareng dasar pelindung pikeun lantai. Ka ieu urang kudu nambahan sikat leutik pikeun ngabersihan elemen béda tina robot.

Konfigurasi sareng aplikasi

Robot RoboVac G20 Hybrid gaduh konektipitas WiFi, supados nyambung ka internét pikeun tiasa ngontrol boh di bumi sareng jauh ti éta ngalangkungan smartphone urang. Éta gaduh aplikasi pikeun ios (link) sareng Android (link) sarta ngaliwatan aranjeunna urang bisa ngonpigurasikeun robot ti momen urang nyandak eta kaluar tina kotak jeung ngahurungkeun deui (inget yen eta boga switch kakuatan dina dasarna). Léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun saderhana pisan, sareng ngan ukur diperyogikeun pertama kalina yen urang make eta, ti moment anu geus siap dianggo nalika urang peryogi eta.

Aplikasina aya dina basa Spanyol, anu diapresiasi, bahkan ngamungkinkeun urang ngarobih basa robot ka Spanyol. Kusabab robot bakal ngobrol jeung urang unggal waktos eta dimimitian beberesih a, atanapi mana muatan, atawa boga masalah. Bakal ngirim kami bewara ka mobile, sarta eta bakal ngobrol jeung urang bisi urang deukeut. Sanggeus prosés setelan urang tiasa nambihan robot ka Alexa atanapi Asisten Google, Hanjakal urang teu boga integrasi jeung HomeKit, nu teu acan kaasup alat ieu diantara asesoris sadia, atawa ngaliwatan Potong kompas.

Konfigurasi tina robot téh basajan sakumaha operasi na. Aplikasina saderhana pisan, henteu aya ménu sajajalan pikeun ngaksés fungsi robot. Potong kompas dina layar utama ka sadaya fungsi sareng menu konfigurasi anu sederhana sareng intuitif. Pikeun rasa kuring teuing basajan, Kuring leungit unsur penting: peta beberesih. Kuring teu menta wates maya, atawa hal pajeulit, ngan hiji peta nu ngabejaan kuring dimana eta geus cleaned na dimana teu boga, sabab euweuh jalan uninga lamun teu boga.

beberesih

Robot tiasa dianggo saé, éta ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong. Sistem beberesih anu dipiboga rada béda ti anu biasa kuring ti model sanés. Pikeun ngabersihkeun, naon anu dilakukeun nyaéta ngadamel kotak 4 × 4 méter sareng ngadamel sababaraha pas pikeun ngabéréskeun alun-alun, teras ngadamel anu sanés sareng saterasna dugi ka ngabersihkeun sakumna bumi. Kuring geus niténan éta beresih jeung teu bakiak gampang., éta pas ogé antara suku korsi, handapeun jati berkat ukuranana leutik sarta mana ti hiji kamar ka nu sejen tanpa masalah.

Produsén nyarioskeun maksimal 120 menit otonomi, tapi kanyataanana éta langkung alit. Kalayan kakuatan vacuuming normal sareng tanpa karpét atanapi karpét di bumi, anu peryogi langkung seueur kakuatan, éta gaduh otonomi sakitar 70 menit, saatos éta henteu acan réngsé ngabersihkeun lantai. A ngecas perlu jeung gawéna deui, untungna Sadaya ieu dilakukeun sacara otomatis, uih deui ka dasarna sareng nalika dugi ka 80% muatan, éta neruskeun beberesih dimana anjeunna ninggalkeun dirina. Ku jalan kitu, tingkat noise téh héran, sabab ngajadikeun noise, écés, tapi teu bangor. Anjeun tiasa nonton TV kalayan nyaman bari ngalaksanakeun PR anjeun.

Ukuran tankna pas pikeun beberesih sapopoé, janten saatos beberesih anjeun kedah ngosongkeunana. Teu masalah utama, saprak tank pisan diaksés jeung ngosongkeun éta basajan pisan, kitu ogé nempatkeun deui. Aplikasi na ogé nyarioskeun ka anjeun nalika ngagentos saringan, sikat, jsb. Kabeneran aya nu kuring teu boga keluhan slightest jeung vacuuming dipigawé ku robot.. The scrubbing, sumur, éta teu kaget kuring, sabab kuring bener teu nyaho naon robot nu bener scrubs. Salaku hiji hal marengan vakum nu mantuan miceun sababaraha kokotor deet jeung moisten lantai, teu kunanaon. Tapi ulah ngarepkeun éta bakal ngagentos pel anu saé.

Pendapat editor

Robot Eufy RoboVac G20 Hybrid anyar ngagabungkeun kakuatan vakum anu saé pisan sareng tingkat bising anu henteu ngaganggu pisan. Operasina leres, aplikasina gampang pisan dianggo, sareng tanpa pretensi anu hébat éta modél pertengahan rentang anu bakal ngajantenkeun anjeun wareg. Anjeun tiasa mésér ayeuna di Amazon pikeun € 299 (link)

RoboVac G20 Hibrid
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
€299
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Aspirasi
    Penerbit: 90%
  • App
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Konfigurasi gampang sareng manajemĂ©n aplikasi
  • tapak suku leutik pikeun pas handapeun jati
  • kakuatan 2500Pa
  • Tingkat noise 55dB

Kontra

  • Taya peta navigasi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.