Rincian ukuran layar anyar iPhone 14 Pro sareng 14 Pro Max

nu gosip sakitar desain anyar iPhone 14 mangrupikeun tatanan dinten. Nada geus ilahar: Apple intends pikeun ngajalankeun alat kalawan desain kontinyu iwal ngaleungitkeun kiyeu dina iPhone 14 Pro sareng Pro Max. Tungtungna, apel gedé bakal ngabédakeun modél 'Pro' saluareun kaméra pungkur katilu. sarta ngajadikeun eta ngaliwatan desain pil ngawangun anyar dina hareup. Sababaraha jam ka tukang, laporan diterbitkeun dimana ukuran layar model Pro ieu tanpa kiyeu bocor sareng urang ningali éta. ukuranana teu nambahan nyata tapi dina tingkat fungsional jelas yén bakal aya parobahan.

Parobihan sakedik kana ukuran layar iPhone 14 Pro sareng Pro Max

iPhone 14 anyar bakal sumping dina bulan Séptémber. Dugi ka waktos éta, urang masih gaduh jalan anu panjang dumasar kana bocor, gosip sareng konsép anu bakal ngagariskeun, bahkan langkung-langkung, masa depan smartphone Apple. Anu jelas pikeun urang ayeuna nyaéta éta iPhone 14 bakal ngamimitian parobahan siklus parsial ngaleungitkeun kiyeu tina terminal Pro.

Sakumaha anu kuring nyarios sateuacanna, Apple parantos mutuskeun hapus kiyeu anu mimiti muncul dina iPhone X tina iPhone 14 Pro sareng iPhone 14 Pro Max. Kalayan ieu, apel gedé ngajadikeun bédana gedé dina tingkat desain anu aya hubunganana sareng versi standar sareng Max. Tapi ogé, kiyeu nyebutkeun wilujeung salam a anyar 'liang + pil' desain ngawangun. Desain anyar ieu rada ngagedean ukuran layar.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPhone 14 Pro bakal gaduh desain anu langkung bulat tibatan iPhone 13

Desain iPhone 14 Pro

Numutkeun data panganyarna disadiakeun ku analis Ross Ngora dina akun Twitter na ieu bakal jadi dimensi:

  • iPhone 14 Pro: 6.12″
  • iPhone 14 Pro Max: 6.69″

Upami urang ngabandingkeun ukuran ieu sareng generasi ayeuna iPhone 13 Pro sareng Pro Max sareng kiyeu, urang ningali yén ampir teu aya parobahan anu ageung antara diménsi layar:

  • iPhone 13 Pro: 6.06″
  • iPhone 13 Pro Max: 6.68″

Hayu urang ogé émut éta Bezels iPhone 14 bakal langkung buleud sareng sempit. Sanajan ieu teu ngahasilkeun parobahan hébat dina diménsi panels, dina tingkat visual bisa nyitak parobahan hébat nu ngajadikeun alat muncul leuwih badag. Ayeuna waktuna pikeun nyimpang ngeunaan kamungkinan layar dina tingkat parangkat lunak anu ningkat dina layar iPhone 14 Pro sareng Pro Max masihan Apple. Naha urang tungtungna bakal ningali persentase batré gigireun ikon na dina bar status? Nempatkeun bets Anjeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.