Transformasi iPhone sareng Apple TV anjeun kana Nintendo Wii

tari-pésta

Minggu kamari WWDC nunjukkeun kumaha alat Apple tiasa saling komunikasi supados hirup anjeun langkung gampang. Janten kuring ngarepkeun éta leres pikeun gim anu tiasa ngamangpaatkeun interaktivitas antara, contona, naons sensor diwangun kana gerakan iPhone jeung dipajang dina Apple TV pikeun, contona, nyonto pangalaman konsol sapertos Nintendo Wii.

Éta ideu anu nyababkeun kaulinan anyar sareng inovatif ti Kaulinan Rolocule, anu didukung ku sistem anu disebut «rolomotion".

Téknologi ieu, meunang Silver Award Como inovasi pangalusna dina kategori hiburan di Edison Awards 2014 diayakeun di San Fransisco.

Rolomotion ™ ngamungkinkeun para pangguna maénkeun kaulinan sélulér nganggo gerakan alami sareng gerakan dina layar anu langkung ageung sapertos HDTV atanapi Mac / PC tanpa peryogi konsol game khusus. Rolomotion ™ ngarobih data atah tina sababaraha sénsor anu dilebetkeun kana telepon pinter kana gerakan alam anu pas, sareng muka panto pikeun desain sareng pangalaman anu paling lega dina hiburan mobile.

Béda sareng konsol gim gerak tradisional anu diwatesan ku jumlah pengendali gerak, kaulinan ieu ngamungkinkeun sababaraha alat ios disambungkeun maén babarengan di hareupeun layar - hasilna mangrupakeun cara anu saé pikeun senang-senang sareng tetep pas. Malah langkung saé, sadaya statistik pribadi sapertos kalori dibakar jsb unggal pangguna salami pertandingan bakal tetep dina unggal iPhone masing-masing.

Kaulinan anu ayeuna nyaéta (sababaraha gaduh versi Lite);

Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi deui henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Kecanduan anyar dina daptar ieu nyaéta Pesta Tari anu nambihan fungsionalitas para sahabat pendirian di waktos nyata sareng di shift pikeun gim multiplayer, ditambah modus 'buta' pikeun penari ahli. Kaulinan ieu ogé bakal tiasa ngalacak data kabugaran anu tiasa disingkronkeun sareng aplikasi Kaséhatan ios 8. 

Kaulinan pencét App Store bulan payun, sareng bakal cocog sareng iPhone 4s sareng engké, anu iPod touch pangénggalna, sareng TV Apple generasi kadua sareng katilu. JantenMeryogikeun konéksi Internét sareng HDTV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kayster cenahna

    Step by Step Apple TV janten konsol, kuring ningali kunaon aranjeunna lirén nyebut éta hobi Kuring gaduh generasi kadua ku Jailbreak sareng anu leres kuring resep pisan maén Asphalt 8 dina TV kuring hehehe