Roborock Q7 MAX +: Kuat, gancang sareng ngosongkeun diri

Urang analisa salah sahiji robot vacuum cleaners paling serbaguna dina pasaran kalawan fitur canggih kayaning navigasi LiDAR jeung timer kosongna, otonomi alus teuing sareng sanggup ngabersihkeun sareng ngagosok sadayana bumi anjeun dina waktos catetan.

Rupa-rupa model dina kategori robot vacuum cleaners loba pisan. Aya seueur robot anu tiasa dianggo sareng telepon sélulér, vakum sareng pel, tapi nalika urang nambihan fitur, daptar janten langkung alit, khususna upami urang henteu hoyong ngaluarkeun artos anu ageung. Dinten ieu kami nganalisis hiji contender serius keur raja pertengahan rentang, hiji nu dicirikeun ku kinerja alus kalawan harga alus. Nu anyar Roborock Q7 Max + sumping stepping pisan kuat, kalawan fungsi leuwih has tina high-end tapi kalawan harga super metot.e, sarta kalawan basa timer emptying nu icing on jajan.

perbawa

  • kakuatan nyeuseup 4200Pa
  • Batré 5200 mah
  • Otonomi 3 jam (300m2)
  • Konéktipitas WiFi
  • Napigasi LiDAR sareng pemetaan 3D
  • Sénsor 4
  • Kapasitas bak cai 350ml (pikeun 240m2 scrubbing)C
  • Kapasitas wadahna lebu 470ml
  • kapasitas tank timer kosongna 2,5 liter
  • Kontrol sora via Alexa sareng Siri (ngaliwatan potong kompas)

Sikatna béda ti modél konvensional, di dieu urang bakal mendakan anu sadayana didamel tina karét, tanpa bristles, anu dumasar kana merekna. sampurna pikeun ngahindarkeun masalah sareng rambut anu condong "ngancurkeun" sikat tradisional, jeung kabeneran aya nu keur rada skeptis mimitina mah geus teu boga pilihan tapi satuju jeung produsén. Pikeun sikat utama urang kudu nambahan hiji sikat puteran gurat tunggal nu mantuan pikeun ngumpulkeun kokotor gurat. Sikat ieu, sareng kakuatan nyeuseup anu tiasa disaluyukeun dumasar kana jinis lantai, ngajantenkeun vakum anu nyugemakeun.

Tangki cai sareng kokotor mangrupikeun bagian tina tangki tunggal. Jelas eta diwangun ku dua compartments, tapi ku cara kieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahemat spasi. Duanana tank gaduh kapasitas langkung ti cukup pikeun ngabersihan bumi rata-rata, malah badag, ku kituna teu aya lepat jeung kaputusan Roborock dina hal ieu. Tank gabungan ieu gampang pisan dicabut sareng digentos.

operasi

Dina operasi robot vacuum cleaner-mop aya bagian béda nungkulan. Vacuuming penting, kitu ogé fungsi mopping, tapi aya elemen séjén nu bisa jadi teu jadi atra tapi nu lengkep bisa ngaruksak pangalaman ngagunakeun robot nanaon. Sistem navigasi mangrupikeun salah sahiji aspék dasar dina panyedot vakum robot. Teu aya anu langkung frustrasi tibatan robot henteu ngabéréskeun beberesih sabab leungit, macét atanapi sabab kedah uih deui ka pangkalanna sareng teu tiasa mendakanana. Jeung hanjakalna éta hal pisan umum dina loba robot, tapi untungna éta hal anu teu lumangsung kalawan Roborock ieu.

El Sistem navigasi LiDAR sareng 4 sénsor anu Roborock Q7 Max + ieu parantos ngajantenkeun bumi tanpa masalah sakedik.. Ningali anjeunna mindahkeun sabudeureun korsi, ngaliwatan panto, nyingkahan halangan ... mangrupakeun kabagjaan. Poho ngeunaan robot-robot anu nabrak sadayana, ieu sanés sanés, upami anjeun kedah nyetir nyalira, pasti anjeun moal ngalakukeun anu langkung saé!

Dina aplikasi anjeun tiasa ningali sadaya rute robot ngalangkungan bumi anjeun, sareng pola beberesih anu diturutan sampurna tiasa dibédakeun: mimiti tepi kamar, teras di jero, ngagambar garis paralel dugi ka nutupan sakumna permukaan. Ku cara kieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabersihan dina waktu catetan (kirang ti 90 menit di imah ngeunaan 140m2). Teu aya robot sanés anu caket waktos ieu, sabagian sabab sadayana kedah ngecas pinuh pikeun ngabéréskeun ngabersihan., hal Roborock ieu teu butuh pisan. Éta ninggalkeun dasarna sareng saatos 90 menit deui deui ka dasarna kalayan langkung ti satengah batréna masih sayogi. A kabagjaan nyata.

Sarta dina tungtung beberesih asalna salah sahiji bagian pangalusna: timer emptying. Tangki robot leutik, cukup pikeun hiji beberesih, ngan cukup sadetik, teu cukup pikeun katilu. Éta hartina ampir unggal waktos Anjeun beberesih a Anjeun kudu ngosongkeun tank atawa anjeun moal bisa ngalengkepan hiji salajengna. Nya, anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon di dieu, sabab saatos parantosan sareng dugi ka pangkalanna, éta bakal ngintunkeun sadaya eusi tank robot ka tanki anu ngosongkeun diri anu ageung., kalawan kapasitas 2,5 liter, nepi ka saminggu (atawa malah leuwih) tanpa kudu ngosongkeun nanaon.

Sedengkeun pikeun scrubbing, hasilna alus, tapi ulah ngaharepkeun eta miceun kokotor embedded sakumaha anjeun tiasa ku pel ku nyieun sababaraha pass jeung "squeezing". Éta sampurna pikeun beberesih pangropéa sapopoé., ngantunkeun taneuh beueus tapi gancang garing, sareng di luhur sadayana éta henteu "kotor" saolah-olah batur. Ieu teu fungsi béntang na, tapi anjeunna defends dirina ogé.

aplikasi

Sadaya kadali robot dilakukeun ngaliwatan aplikasina, anu aya dina tingkat fitur Roborock Q7 Max + ieu. Tina prosés konfigurasina ka manajeménna sareng visualisasi real-time tina beberesih, aranjeunna tina tingkat anu paling luhur. Aya seueur pilihan sareng aranjeunna parantos dilaksanakeun dina aplikasi dina cara anu intuitif sareng gampang dianggo.

Cara anu béda pikeun ningali peta beberesih, kamungkinan ngabersihkeun ku zona, ku kamar atanapi sadayana bumi, milih kakuatan vakum sareng scrubbing anu béda, nangtukeun jinis lantai, nempatkeun perabotan ... éta mangrupikeun aplikasi anu paling lengkep anu ku kuring diusahakeun. sakalian.jauhan batur. Programming sagala rupa, kamungkinan memorizing peta béda, sanajan nangtukeun floors béda pikeun imah sarua, anjeun moal boga masalah adapting operasi robot ka imah anjeun, naon jenis na.

Tina aplikasi anjeun malah tiasa ngonpigurasikeun kontrol sora, cocog sareng Alexa sareng sanaos henteu cocog sareng HomeKit (naon Apple ngantosan pikeun nambihan kategori alat ieu kana sistem otomatis bumina?) Urang tiasa nganggo Potong kompas ios pikeun ngeusian jurang éta, janten tina iPhone anjeun, Apple Watch atanapi HomePod anjeun tiasa ngamimitian ngabersihkeun ku sora anjeun. Tangtosna anjeun bakal nampi béwara sareng unggal acara (ngawitan beberesih, tungtung sareng "kacilakaan" anu tiasa kajantenan). Sareng anjeun tiasa pariksa status asesoris anu peryogi beberesih atanapi robih.

Pendapat editor

Roborock Q7 Max + ieu mangrupikeun robot vacuum cleaner-mop pangsaéna anu kuring parantos diuji pikeun sistem navigasi, otonomi sareng hasil beberesih anu ditawarkeunana. Ogé boga sistem timer kosong nu nyadiakeun kanyamanan rongkah pikeun pamaké. Sareng sadayana ieu pikeun harga anu khas dina pertengahan rentang, tapi kalayan fitur unggul anu ngan ukur aya sababaraha anu luhur. Modél ieu sareng sistem ngosongkeun diri dijual di Amazon (link) (hatur nuhun kana kupon diskon €150)

Roborock Q7 Max +
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
619
  • 100%

  • Roborock Q7 Max +
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 2 2022 Méi
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • napigasi
    Penerbit: 100%
  • beberesih
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Napigasi LiDAR
  • Sistim timer kosongna
  • Aplikasi anu dirarancang saé pisan sareng seueur pilihan
  • Otonomi hébat

Kontra

  • Sistim scrubbing kawates

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.