Asesoris pangalusna pikeun produk Apple Anjeun

Urang diuji asesoris MOFT pikeun iPhone jeung MacBook, mounts éta salian ti nawiskeun kami pangrojong pikeun ngagunakeun alat urang langkung nyaman, aranjeunna gaduh pungsi anu sanés salaku Panyekel kartu, nyertakeun atawa ngan saukur "kawih".

asesoris husus

MOFT nawiskeun kami asesoris anu béda ti pangrojong konvensional. Leres, aranjeunna nawiskeun kami kamungkinan nempatkeun iPhone kami dina méja pikeun ningali layar langkung nyaman, atanapi aranjeunna naékkeun jangkungna MacBook kami salian nempatkeun keyboard dina posisi anu langkung nyaman pikeun ngetik. Tapi salian fungsi ieu anu tiasa dipasihkeun ku dukungan konvensional anu sanés, aranjeunna gaduh hal husus anu ngajadikeun aranjeunna unik.

Sadaya produkna didamel tina kulit sintétis kualitas luhur. Toélna lemes pisan, sareng hese ngabédakeunana tina kulit asli. Éta mangrupikeun produk anu diuji pikeun nolak sareng nunjukkeun ti mimiti anjeun nyabak aranjeunna ku panangan anjeun. Aranjeunna tahan pisan, langkung seueur tibatan kulit asli, sareng aranjeunna henteu gaduh tampilan plastik anu murah anu biasana didamel tina kulit imitasi. Kaputusan pikeun henteu nganggo kulit asli sanés pikeun ngahémat artos, tapi ngadamel produk anu langkung hormat ka alam sareng langkung tahan, anu tiasa nahan panggunaan sapopoé tanpa aya masalah.

Dina rarancangnasarta ngagabungkeun magnet jeung tilep tipe "origami". Pikeun ngahontal dasar nu stabil nu ngidinan Anjeun pikeun nahan alat Anjeun tanpa goyang atawa gerakan teu nyaman sejenna lamun make eta. Dina analisis ieu kami diuji tilu asesoris béda: rojongan magnét pikeun iPhone anu ogé mangrupa wadah kartu; stand jangkung-adjustable anu teu katingali ku MacBook; leungeun baju MacBook nu robah jadi stand jangkungna-adjustable.

Panyekel kartu sareng wadah iPhone

Cocog sareng sistem MagSafe iPhone 12 sareng 13, wadah kartu kulit vegan ieu nempel magnetically kana iPhone Anjeun Sareng ku cara ngamangpaatkeun dua magnét tina sistem MagSafe, anu sirkular pikeun cengkraman anu langkung ageung sareng anu handap pikeun nyegah éta gampang balik. Pakem magnét nyaéta naon anu anjeun nyangka jeung sistem MagSafe, éta cukup nu teu layu atawa gugur nalika maké éta, tapi gampang dipiceun. Cekelan dianggo pangsaéna sareng kasus MagSafe, sabab kaca tonggong iPhone leueur pisan. Kitu cenah, lamun geus dipaké sagala aksésori MagSafe, paripolah wadah kartu ieu sarua.

Éta sayogi dina sababaraha warna, dina gambar ieu anu anjeun tiasa tingali nyaéta warna Oxford Blue. Catetan pikeun maranéhanana Pangguna iPhone 13 Pro: Kusabab ukuran iPhone sareng modul kaméra, Windy Blue / Classic Nude / Panonpoé Tilelep Oranyeu / Halo Panyekel kartu Konéng dianggo pangsaéna saprak Panyekel kartu séjén anu rada badag sarta modul kaméra ngajadikeun eta teu cocog cukup ogé. Upami anjeun gaduh iPhone 13 Pro Max, sabab langkung ageung, teu aya masalah.

Panyekel kartu boga rohangan pikeun tilu kartu kiridit atawa KTP, nu lengkep disumputkeun lamun wadahna teu narilep. Inserting na extracting aranjeunna pisan gampang, jeung basa aranjeunna keur aya di jero kotak kartu, aya praktis euweuh kanaékan noticeable dina ketebalan. Salaku I ieu nyebutkeun saméméhna, teu ragrag kaluar mun anjeun nempatkeun eta asup jeung kaluar saku anjeun, tapi pribadi kuring make eta leuwih aman dina kombinasi kalayan panutup MagSafe, Pakem hadé.

Pikeun fungsi rojongan kami kudu melu wadah kartu anu bakal tetep dina bentuk éta berkat pamakéan calakan magnet, exposing kartu nu kami geus ditambahkeun. Urang tiasa nempatkeun iPhone urang vertikal, atawa muterkeun rojongan tur nempatkeun eta horisontal pikeun ngarasakeun eusi multimédia atanapi dianggo dina konperénsi pidéo. Éta nangtung pisan stabil sareng teu aya résiko yén iPhone tiasa gampang murag.

Stand halimunan pikeun MacBook

Salah sahiji hal anu paling kuring resep ngeunaan ngagunakeun laptop dina perjalanan nyaéta perenah keyboard anu horisontal. Biasa nganggo kibor kalayan tingkat kacenderungan anu tangtu, kuring henteu mendakan kumaha cara ngetik lengkep datar pikeun sababaraha jam. Pangrojong MOFT ieu di dieu pikeun ngarobih hal-hal sabab éta henteu katingali dina dasar laptop anjeun, base ieu ngidinan Anjeun pikeun Dengdekkeun laptop anjeun dina dua posisi tetep, 15 atawa 25 derajat, Sarta ieu teu ngan raises layar ka posisi leuwih nyaman keur panon jeung beuheung anjeun, tapi ogé tilts keyboard pikeun ketikan leuwih nyaman.

Idena pinter pisan: lambar kulit vegan anu nempel dina dasar laptop anjeun, kalayan ketebalan minimal anu anjeun moal perhatikeun yén anjeun ngagemna. Perekat anu dianggo ngamungkinkeun éta tiasa dianggo saloba-kali upami diperyogikeun, tanpa nyésakeun résidu dina laptop anjeun nalika anjeun ngahapus. Ngagunakeun éta saderhana pisan, sareng anjeun ngabuka dina ngan sababaraha detik, ogé ngamungkinkeun anjeun milih antara dua sudut inclination.. Salaku pangrojong éta stabil pisan, anjeun bakal tiasa ngadukung leungeun anjeun sareng nyerat tanpa perhatikeun jinis geter atanapi goyang dina dasarna, hatur nuhun kana kanyataan yén orat dianggo dina strukturna.

Nalika anjeun henteu peryogi éta, anjeun bakal hilap yén anjeun nganggo éta, sareng anjeun tiasa teras-terasan nganggo kantong anu sami anu anjeun gaduh, sabab boro-boro nambihan ketebalan kana laptop anjeun. Éta cocog sareng laptop dugi ka 15,6 ″, sanaos kuring parantos nguji éta dina MacBook Pro 16 ″ kuring sareng tiasa dianggo sampurna.. Gambar anu anjeun tingali sareng dina pidéo kuring parantos nganggo MacBook Air, anu leres-leres teu sampurna. Lamun geus ngayakinkeun pamajikan kuring, anu mimitina skeptis pisan, abdi tiasa assure yén éta bakal ngayakinkeun anjeun sadayana. Ieu sadia dina loba kelir, wijaksana kawas hideung atanapi kulawu, ngahalangan kawas oranyeu atawa pink, jeung loba deui.

MacBook Case & Nangtung

Kuring ngantunkeun aksésori karesep kuring tina tilu pikeun anu terakhir: leungeun baju pikeun MacBook Pro 16 ″ kuring anu ogé bertindak salaku saluyukeun jangkungna. Produk ieu ngarengsekeun seueur masalah dina hiji stroke. Di hiji sisi, éta mangrupikeun kasus anu saé kalayan sentuhan anu pikaresepeun pikeun tiasa nyandak laptop kuring dimana waé di luar ransel kuring. Éta ogé ngamungkinkeun kuring pikeun ngangkat layar laptop supados beuheung henteu sangsara nalika anjeun nganggo dina méja salami sababaraha jam sareng éta ngamungkinkeun kuring ngetik langkung saé. Sareng upami ieu henteu cekap, éta ngagaduhan rohangan pikeun nyandak pangecas sareng kabel, ogé wadah kartu anu sok aya gunana.

Panutupna sayogi dina sababaraha warna sareng dua ukuran. 14″ hiji kanggo MacBook 13 sareng 14 inci, sedengkeun anu 14″ nyaéta, numutkeun spésifikasi dina halaman wéb resmi, pikeun modél 15″. Kuring parantos nguji éta sareng MacBook Pro 16 ″ (2021) kuring sareng éta pas tanpa masalah, adil tapi pas sampurna. Éta ngagaduhan saku di jero pikeun nyelapkeun pangecas laptop sareng kabel, anu pas pisan berkat bagian elastis panutupna. Panyekel kartu leutik di jero ngagaduhan rohangan pikeun kartu kiridit atanapi ID padamelan.

Salaku pangrojong ngamungkinkeun anjeun dua posisi, kalayan condong 15 sareng 25º. Kuring kudu ngaku yén aesthetically kuring resep cara "kawih" rojongan di luhur Sigana hadé, tapi ieu ngalaksanakeun fungsi sagampil ogé, pisan stabil sarta gampang melu tur bentang. Upami urang nambihan fungsina salaku panutup, maka pikeun kuring éta aksésori anu sampurna pikeun laptop kuring.

Pendapat editor

MOFT nawiskeun kami tilu dukungan anu béda ti anu sanés. Kalayan bahan sintétik anu katingali sareng karasa pisan mirip sareng kulit sareng parantos saé., Panyekel iPhone MagSafe, wadah laptop halimunan sareng leungeun baju laptop sampurna pikeun salawasna gaduh dukungan anu anjeun sono nalika anjeun jauh ti bumi. Anjeun tiasa mendakanana dina halaman wéb MOFT resmi:

  • Rojongan wadah kartu-MagSafe pikeun iPhone pikeun € 28 (link)
  • Stand laptop halimunan pikeun € 23 (link)
  • 14 atanapi 16 ″ laptop leungeun baju-rojongan pikeun € 50 (link)
rojongan MOFT pikeun iPhone jeung MacBook
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
23 a 50
  • 80%

  • rojongan MOFT pikeun iPhone jeung MacBook
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 27 April 2022
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kualitas bahan sareng bérés
  • Stabil sareng portabel nangtung
  • fungsi wadah kartu

Kontra

  • Pangrojong MagSafe pikeun iPhone 13 dina sababaraha model ngaganggu modul kaméra

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.