Roofbot: Puzzler On The Roof, gratis pikeun waktos terbatas

Saatos sababaraha dinten dimana kuring henteu ningali aplikasi atanapi gim anu pantes diperhatoskeun, kami balik deui sareng Robot: Puzzler dina hateup, kaulinan anu urang kedah meres otak urang pikeun tiasa ngarengsekeun unggal-unggal na. fase anu kaulinan ieu nawiskeun kami anu urang kedah pituduh Roofie meuntas hateup hateup pikeun nempatkeun bola énergi dina rohangan anu leres. Anu sigana saderhana mimiti janten rumit dina unggal tahapan énggal, sabab arsitéktur wangunanna robih nalika Roofie ngalangkunganana.

Sapanjang pertandingan, urang kedah ngabimbing Roofie naék ka luhur hateup ka luhur sahingga anjeunna nyanghareup ka uber-bot, anu nguasaan sadaya tanaga. Roofie mangrupikeun hiji-hijina harepan pikeun nyegah sadaya tanaga leungit. Salah sahiji aspek anu paling matak dina kaulinan ieu nyaéta musik anu ngaliut ka buruan, janten upami urang gaduh kasempetan pikeun ngaraosan kaulinan ieu ku headphone, disarankeun pisan pikeun ngalakukeunana.

Roofbot: Puzzler On The Roof, gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis pikeun waktos anu terbatas. Upami urang hoyong ngalih langkung gancang salian ti kéngingkeun bantosan tambahan, urang tiasa ngamangpaatkeun hiji-hijina pamundut aplikasi dina aplikasi, mésér anu gaduh harga 0,99 euro. Roofbot: Puzzler On The Roof peryogi sahenteuna ios 9 atanapi engké. Éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch, sayogi dina sababaraha bahasa kalebet Spanyol sareng nempatan langkung ti 100 MB.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.