Rujukan anyar pikeun Apple Music Classical muncul dina ios 16.4 béta

Apple Musik Klasik

Dua taun ka tukang Apple ngumumkeun beuli Primephonic, jasa streaming musik klasik anu paling penting ayeuna. Nyatana, ti Cupertino aranjeunna jangji sareng ngajamin éta Apple Music Classical bakal sumping salaku aplikasi (terintegrasi atanapi henteu sareng Apple Music) kalayan tujuan investasi akuisisi Primephonic dina jasa musik Big Apple. Sanajan kitu, ampir dua taun ka hareup teu aya jejak aplikasi ieu. Ngan rujukan tur leuwih rujukan internal ditempo dina kode béta pikeun pamekar ios. waktos Ieu éta béta tina ios 16.4 nu ngawengku rujukan ngeunaan aplikasi ieu.

Moal lami deui urang bakal gaduh Apple Music Classical sareng urang

Hayu urang ulah ngabobodo sorangan. Kadang-kadang nalika urang nyobian nginpokeun ngeunaan sababaraha warta atanapi aplikasi sareng jasa anu bakal datang ti Apple, urang frustasi. Ieu kusabab appearances anu nipu teu sagalana nu nembongan jadi nyata. Conto anu jelas ngeunaan ieu nyaéta sinétron urang geus sabudeureun nyieun Apple Musik Klasik ku Apple, hiji aplikasi dedicated éksklusif pikeun musik klasik anu Cupertino bade ngahijikeun berkat meuli Primephonic, sakumaha urang geus bébéja anjeun.

Sapanjang betas pamekar boh ios 15 sareng ios 16 kami geus katempo rujukan nu ngaramal peluncuran jasa dina mangsa nu bakal datang. Tapi éta henteu acan kajantenan sareng sesah maca antara garis sareng pituduh prediksi jangka pondok. Kanyataanna, Pangembang ios 16.4 béta balik deui kalayan rujukan ka Apple Music Classical.

Primephonic
Tulisan anu aya hubunganana:
Apple mésér jasa musik klasik Primephonic pikeun ngahijikeun kana Apple Music

Dina kasempetan ieu, kode béta ngabimbing operasi aplikasi anu bakal janten aplikasi mandiri pikeun Apple Music, tapi naon Ieu bakal merlukeun instalasi na pikeun operasi na. Kalayan kecap sanésna, anjeun kedah gaduh aplikasi Apple Music sareng aplikasi Apple Music Classical supados tiasa dianggo leres, sapertos tiasa ditingali dina bewara di handap ieu anu aya dina kode iOS 16.4:

Pikeun ngadangukeun Apple Music Classical, anjeun kedah masang Apple Music

Dibikeun rujukan anyar ieu, urang teu bisa disebutkeun yen urang deukeut jeung aplikasi musik klasik Apple. Tapi naon anu jelas éta tungtungna urang bakal boga layanan salaku hiji aplikasi bebas kana layanan musik resmi tina apel badag. Anu kami henteu terang nyaéta upami peluncuranna bakal dilakukeun dina ios 16.4 atanapi upami ti Cupertino aranjeunna bakal ngantosan ios 17.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.