Kota Kuring - Rumah Sakit, gratis pikeun waktos terbatas

Deui kami ngawartosan anjeun ngeunaan aplikasi anu dina waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. Sapertos dina kaseueuran acara-acara sateuacana, dinten ayeuna urang nyarioskeun perkawis kaulinan anu pangageungna di bumi, cocog pikeun aranjeunna ngahibur salami Easter ieu. Kaulinan anu urang carioskeun dinten ayeuna disebat Rumah Sakit Kota Kuring, mangrupikeun gim anu alit kedah ngurus kantor médis, dimana aranjeunna kedah ngariksa sadaya pasién, nyandak sinar-X, miara anu nembe lahir .. . Kota Kuring - Rumah Sakit gaduh harga biasa 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduhna gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

Saperti dina sadaya pertandingan di saga My Town, Rumah Sakit nawiskeun kami cara anu teu aya watesna pikeun berinteraksi, ngabayangkeun sareng maén dugi ka 15 karakter anu béda anu urang kedah ngajajah 6 kamar, sapertos anu kanggo sinar-X, daérah anu énggal lahir ... Kaulinan ieu nyarankeun pikeun umur lega, antara 3 sareng 12 taun. Saperti dina kaseueuran kaulinan pikeun barudak, sahenteuna anu kuring nyarankeun, éta ngagaduhan kadali parental sareng kami henteu ngagaduhan iklan atanapi pameseran terintegrasi.

Kota Kuring - Fitur Rumah Sakit

  • 7 kamar rumah sakit anu béda sumebar di 2 lantai. Candak pamariksaan di kantor dokter kulawarga anjeun. Anggo stétoskop atanapi nonton orok énggal ibu hamil dina layar.
  • Karakter anyar, sapertos ahli bedah, perawat, dokter, indung hamil.
  • Ngurus sareng ngamandian budak anyar anjeun.
  • Didatangan toko sareng mésér kembang, balon pikeun nganteurkeun pasién anu ngaku.

Kota kuring - Rumah Sakit peryogi ios 8 atanapi langkung langkung luhur, kompatibel sareng iPhone, iPad sareng iPod touch nyaéta peryogi minimum 216 MB dina alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.