Gosip anyar nunjuk kana dua ukuran énggal pikeun Apple Watch Series 7

Aya kirang na kirang pikeun urang ningali budak Cupertino deui dina presentasi anyar, sareng éta bakal janten salah sahiji Keynotes anu paling diantisipasi taun sabab dina éta kami bakal ningali alatna kalayan anu Apple hoyong ngéléhkeun persainganna dina taun payun. New iPhone 13, sareng Apple Watch Series 7 anu anyar janten anu paling umum, tapi leres yén Apple tiasa ngareuwaskeun kami ku alat-alat anyar. Justru dinten ieu kami nyungkeun rumor anyar ngeunaan Apple Watch Series 7, bakal ngagaduhan ukuran énggal salian ti desain anyar ... Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Sareng ati-ati, sigana éta tali na bakal tetep sami ... Warta parantos dibocorkeun ku pangguna UnclePan ngalangkungan jaringan sosial Weibo. Di jerona, anjeunna nyarioskeun ngeunaan pamikiran Apple ngeunaan a Apple Watch Series 7 41mm sareng 45mm. Kanaékan ukuran anu bakal sami sareng anu kajantenan di 2018 nalika Apple ningkatkeun ukuran dina Apple Watch Series 4, ningkatkeun layar ku 30%. Éta masuk akal ngemutan rumor-rumor sanés anu nyarioskeun parobihan desain, sareng éta taun 2018 nalika Apple, salian ti ngarobah ukuran, sacara halus ngarobih desain Apple Watch Series 4. Ku jalan kitu, ku desain ulang Sabuk Apple Watch Series 4 saméméhna ogé cocog.

Desain anyar, ukuran énggal, fitur énggal, hal anu masuk akal pikeun ngajantenkeun pangguna anu parantos aya Apple Watch pikeun réngsé ngalangkungan kotak mésér Apple Watch anyar. Tungtungna éta mangrupikeun alat anu ngagaduhan umur anu langkung lami, sareng parobihanna janten sesah. Sareng anjeun, naon saur anjeun Apple ngarobah desain Apple Watch salajengna? Naha anjeun ningali dipercaya yén Apple ogé ningkatkeun layar ieu? Naha anjeun nganggap parobihan kana Apple Watch Series 7 anu anyar anu ngagaduhan Apple Watch sateuacanna? Kami maca anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.