Gosip nunjuk kana stabilisator optik dina iPhone 7

kaméra-iphone-7

Gambar anyar anu anyar bocor nunjukkeun yén kaméra iPhone 7 dina vérsi 4,7 inci na parantos didesain janten kalebet stabilisasi optik. Kami ngingetan yén kamampuan ieu mangrupikeun hal anu dugi ka ayeuna ngan ukur katurunkeun kana modél Plus iPhone, anu kaméra na ngahontal kualitas pidéo, utamina dina hal stabilisasi gambar, langkung luhur tibatan pendamping alit na. Henteu aya inovasi anu hébat dina hal desain alat, henteu heran yén tim Cupertino parantos milih ogé kaasup stabilisasi optik dina modél klasik.

Modulna parantos disaring ku N.W.E.. Nanging, anu sanés anu kasohor nyaéta kabel fléksibel robih pisan dina kaayaan dua modél anu sateuacanna, teu disebatkeun yén urang henteu tiasa ngahargaan logo Apple anu dicitak dina layar, sanaos éta tiasa janten kanyataan yén éta kabocoran prototipe sareng sanés modél anu badé dihasilkeun sacara masif (atanapi anu kedah didamel). Dina gambar anu urang tinggalkeun dina header, kamiripan kaméra iPhone 6 Plus / 6s Plus jelas-jelas dipikahormat. Bédana anu jelas nyaéta mékanisme anu nempoan sacara horisontal dina dua tungtung, anu ngamungkinkeun mobilitas sénsor sareng tanggel waler pikeun nyetélkeun gambar.

Alesan anu nyababkeun urang mikir yén kaméra ieu kabocoran tina iPhone 7 sareng sanés iPhone 7Plus, nyaéta kanyataan yén sadayana nunjuk ka iPhone 7 Plus ku kaméra dual. Pastina, kamungkinan yén ieu mangrupikeun salah sahiji tina dua kaméra iPhone 7 Plus ogé kabuktosan, upami urang nyandak bentuk kabel flex anu anyar, rada bénten ti dua anu tadi, urang tiasa mikir yén éta dijantenkeun cara kieu kusabab alesan adaptasi, utamina nalika ngémutan yén iPhone 7 moal nyandak parobahan desain atanapi ukuran naon anu disababkeun ku chassis logam. Samentawis éta, Kami masih merhatoskeun henteuna kirang ti sabulan pikeun nuturkeun presentasi iPhone 7 sacara langsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.