Runtastic Push Ups Pro, gratis pikeun waktos terbatas

push-up-pro

Ayeuna usum salju bakal datang, sanaos seueur pangguna bangga kana beuteung anu aranjeunna akumulasi salami usum panas kusabab bir sareng tapas, jalma-jalma di Runtastic nawiskeun kami aplikasi Runtastic Push Ups Pro gratis pikeun waktos anu terbatas. sahingga urang mimiti nyingkirkeunana janten nalika Natal datang urang tiasa masihan akun anu hadé ngeunaan nougat, taburan, mantécados ... Runtastic Push Ups Pro gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro.

Push Ups Pro mangrupikeun aplikasi anu hoyong urang lebet kana dunya push-up ... Push-up bakal ngabantosan urang ningkatkeun kakuatan urang ogé ngahartikeun otot urang ti bumi urang sorangan, tanpa kedah nganjang ka gym yén urang gaduh di gigireun bumi kami, janten teu aya deui alesan pikeun henteu olahraga. Aplikasi ieu nawiskeun kami statistik ngeunaan push-up anu réngsé janten sumber motivasi anu penting, utamina di awal.

Runtastic Push Up Fitur Pro

  • Sabaraha pangulangan anjeun tiasa laksanakeun? Kalayan sénsor jarak tina iPhone atanapi iPad anjeun atanapi nalika anjeun némpél layar ku irung anjeun, aplikasi ngitung pangulangan anu anjeun lakukeun.
  • Tilu tingkat anu tiasa diadaptasi sacara individu dumasar kana rencana latihan anu dimekarkeun sacara ilmiah pikeun tiasa ngalakukeun 100 push-up.
  • Ngareureuhkeun otomatis pikeun anjeun istirahat, kalayan loket anu kadua.
  • Palatih sora pikeun eupan balik konstan.
  • Rékaman pribadi sareng statistik pikeun latihan (sapertos statistik bulanan atanapi taunan).
  • Papan pamimpin pikeun rékaman pribadi sareng total perwakilan: Bandingkeun diri anjeun sareng batur sareng tingali posisi anjeun diantara babaturan Runtastic anjeun.
  • Unggah latihan anjeun ka Runtastic.com.
  • Integrasi sareng Kaséhatan Apple.
  • Ngahijikeun kagiatan Runtastic anjeun sareng akun MyFitnessPal anjeun.
  • Bagikeun prestasi anjeun dina Facebook, Twitter atanapi ngalangkungan email.
  • Langkung motivasi: kumpulkeun lencana pikeun kinerja anjeun sareng motivasi.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun, anu kakurangannana nyaéta ku panas ieu kuring henteu hoyong pisan latihan éta 🙂

  2.   Harry cenahna

    The Invert

  3.   Gaston cenahna

    Hatur nuhun! Masih gratis. Salam.