Runtastic Mountain Bike Pro, gratis pikeun waktos terbatas

runtastic-mountain-bike-pro

Sakali deui, pamekar Runtastic nawiskeun kami aplikasi anyar anu sayogi kanggo diunduh gratis. Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan Runtastic Mountain Bike Pro, aplikasi anu gaduh harga biasa 4,99 euro, sareng anu kabukti iPhone urang mangrupikeun komputer nganggo GPS pikeun sapédah kami. Runtastic Mountain Bike Pro idéal naha anjeun badé nganggo sapédah atanapi upami anjeun ngajajah rute anyar ngalangkungan gunung. Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam sadaya wisata atanapi wisata kami ku ngawaskeun kamajuan latihan urang sareng ngabandingkeun éta sareng babaturan urang.

Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng Runtastic Mountain Bike Pro?

  • Rékam rute MTB anjeun ngalangkungan GPS: durasi, jarak, gain élévasi, laju, kalori diduruk, jsb.
  • Palatih Sora - Ngajelaskeun ngeunaan speed, jarak, gain élévasi, jsb.
  • Pelacakan langsung: catet rute anjeun sacara real waktos sareng nunjukkeun ka babaturan anjeun posisi anjeun ayeuna
  • Milarian sareng mendakan rébuan jalur bersepeda gunung (sayogi dina aplikasi sareng dina Runtastic.com)
  • Lacak warna (kagancangan, jangkungna, tingkat naék, denyut jantung, sareng sajabana)
  • Konpigurasikeun peta: Apple Maps, Open Cycle Map, Open Street Map
  • Peta offline: unduh sareng simpen peta dina iPhone anjeun pikeun ngagunakeunana tanpa konéksi internét
  • Méja dumasar waktos: analisa unggal jaman naek sapédah gunung anjeun
  • Ngareureuhkeun otomatis: henteu kedah lirén sareng mimitian kagiatan nalika istirahat pondok (kalayan kecepatan Runtastic sareng sensor cadence)
  • Nunjukkeun tingkat pendakian anjeun ayeuna nalika di outing (élévasi gain / menit)
  • Tunjukkeun condong anjeun ayeuna dina%
  • Analisis pasca-wisata anu lengkep kalebet waktosna anjeun ngémpél kaluhur atanapi kahandap tina lamping atanapi datar
  • Musik: ngadamel daptar puter pikeun wisata anjeun sareng aktipkeun Powersong anjeun pikeun ningkatkeun motivasi
  • Pangukuran cadence (kalayan Runtastic Speed ​​& Cadence Sensor)
  • Pangukuran denyut jantung (kalayan pakakas tambahan)
  • Konpigurasikeun layar anjeun: pilih nilaina (jarak, kagancangan, naékna élévasi, kalori diduruk, sareng sajabana) anu ditingalikeun nalika tunggang gunung anjeun
  • Inpormasi ngeunaan kondisi cuaca sareng angin
  • Simpen kagiatan biking gunung anjeun di Runtastic.com
  • Bagikeun kagiatan MTB anjeun dina Facebook, Twitter sareng ngalangkungan email
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    Kuring parantos mésér vérsi PRO sareng éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngadamel akun, ogé pikeun ngaunduh ti toko apel.
    Ieu mangrupikeun padamelan, kuring beuki yakin yén gaduh iPhone sanés anu saé, aya hénpon anu langkung saé sareng langkung mirah.
    Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring dina aplikasi éta, kuring ngahargaan éta.