Pidéo pilem Russell Crowe sareng Zac Efron ngalegaan pikeun Apple TV +

Apple TV +

Sababaraha dinten ka pengker Apple ngambil alih hak pilem Bir Greater Ngajalankeun Kantos, pilem anu diarahkeun ku Peter Farrelly na anu matak ngiringan Zac Efron sareng Russell Crowe. Sababaraha dinten saatos pengumuman ngeunaan mésér hak-hak ku Apple, pilem Apple Studios énggal parantos réngsé ngalakukeun lakonan na.

Sésa pamaén pilem na Bir Greater Ngajalankeun Kantos Éta diwangun ku Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux sareng Kyle Allen. Pilemna dumasar kana buku New York Times: Bir Anu Ageung Ngajalankeun Kantos: Memoir Persahabatan, Kasatiaan sareng Perang ditulis ku Joanna T. Molloy sareng John Donohue.

Carita ieu nuturkeun Donohue, anu di 1967 mutuskeun pikeun ninggalkeun New York sareng ngadistribusikaeun bir ka babaturan budakna anu aranjeunna nuju ngalaksanakeun jasa di Vietnam.

Efron bakal maénkeun protagonis carita, DonohueSedengkeun Nyandak, Allen sareng Renaux badé maénkeun sobatna Rick Duggan, Bobby Pappas sareng Tommy Collins. Ropp maénkeun Kevin McLoone, babaturan sanés Donohue pendak di sapanjang jalan.

Peter Farrelly, sutradara pilem héjo Book, parantos nyaluyukeun buku sareng Brian Currie sareng Pete Jones. Andrew Muscato bakal ngahasilkeun sasarengan sareng Skydance's David Ellison, Dana Goldberg sareng Don Granger.

Proyék ieu ngagabung sareng pilem anu dibéntangan ku George Clooney sareng Brad Pitt diarahkeun ku Jon Watts, Pembunuh Bulan Kembang Diarahkeun ku Martin Scorsese sareng dibintanginya Leonardo DiCaprio sareng Robert De Niro, Émansipasi dimaénkeun ku Will Smith, Spirited sareng Will Ferrell sareng Ryan Reinolds… sareng anu sanésna.

Dina waktos ayeuna tanggal rilis pilem anyar ieu henteu dikenalTapi nunjukkeun yén produksi teu acan dimimitian, dugi ka akhir taun payun, urang sigana moal ngagaduhan berita ngeunaan perdana na dina Apple TV + sareng di bioskop sababaraha dinten sateuacan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.