Sensor sidik S10 tiasa dibobodo sareng printer 3D

Balikkeun Ngecas Galaxy S10

El Samsung Galaxy S10 nyaéta hiji-hijina terminal, éta abdiNgalaksanakeun sénsor sidik ultrasonik handapeun layar, hiji jinis sénsor anu tiasa dianggo sanajan ramo urang baseuh, kalembaban di lingkungan atanapi urang nganggo printer 3D pikeun ngadamel kapang sidik jari kami sapertos anu ditingalikeun ku pangguna dina Imgur.

Praktis saprak diluncurkeun di pasar, sénsor sidik tina Galaxy S10 parantos nampilkeun masalah operasi anu béda anu maksa perusahaan ngaleupaskeun pembaruan pikeun ningkatkeun éta. Sensor ieu parantos dikembangkeun ku Qualcomm sareng Sigana mah éta henteu aman sakumaha anu mimitina.

Kuring nyobian ngabobodo scanner sidik ultrasonik Samsung Galaxy S10 anu anyar ku ngagunakeun percetakan 3d. Abdi hasil.

Sajaba ti éta, teu cocog sareng sadaya pelindung layar, Anu maksa pangguna mésér pelindung khusus, anu hargana henteu ékonomis nyarios. Darkshark, pangguna Imgur anu sanggup memotong panyalindungan anu ditawarkeun ku sensor sidik ieu, negeskeun yén ku sakedik katrampilan sareng printer 3D, urang tiasa ngalangkungan kaamanan anu ditawarkeun ku terminal andalan Samsung pikeun taun ieu, salian ti Galaxy Note 10 anu bakal sumping dina bulan Agustus sareng panginten nganggo jinis sensor anu sami.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone XS Max vs Samsung Galaxy S10 +: tés gancang

darkshark nyatakeun yén anjeunna kéngingkeun gambar sidik na tina botol anggur. Ngagunakeun parangkat lunak éditan 3D, nambihan jero yén alur sidik kedah dipikaterang ku sénsor sidik sagalas. Teras, anjeunna ngintun file sidik kanggo dicitak sareng printer résin, anu hargana $ 460.

Tulisan anu aya hubunganana:
Nyanghareupan kamungkinan ragrag, terminal mana anu langkung saé: iPhone XS Max atanapi Samsung Galaxy S10 + énggal?

Butuh waktu 13 menit pikeun printer pikeun nyitak spidol palsu biometric anu sanggup ngabobodo sénsor ultrasonik dina layar S10. Kalayan biaya nyetak sidik jari sareng printer résin pikeun tujuan ieu, jelas Ngan ukur ahli anu kalibet dina jenis maling ieu anu sanggup.

Sakali dikonfirmasi, éta niat Apple pikeun laksanakeun sensor sidik handapeun layar, parantos ditetepkeun, sabab ngalangkungan metoda saderhana ieu kaamanan anu ditawarkeun ka urang tiasa dipotong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.