Séri 1 vs séri 2 Apple Watch anu kuring kedah mésér? [VIDEO]

séri-1-mickey

Ampir sabulan katukang Apple ngenalkeun Apple Watch Series 2, nanging, dina waktos anu sami nampilkeun hal anu ngajantenkeun urang sadayana teu tiasa nyarios. Apple Watch Series 1 sumping, pérsi ningkat dina hal prosésor Apple Original Watch. Ku cara kieu, sareng dina pandangan harga, pangguna mimiti naros naha éta leres-leres patut tina segi kinerja pikeun kéngingkeun Apple Watch Series 2, atanapi upami di sisi sanésna, éta langkung wijaksana pikeun ngahemat saratus euro bédana , sareng janten nganggo vitamin Apple Series Series 1. Kami parantos nguji Apple Watch Series 1 dina versi 42mm sareng 38mm na sakedik langkung dua minggu, sareng Kami bade nyaritakeun ngeunaan pangalaman kami, ogé perbandingan, pikeun ngabantosan anjeun milih antara Apple Watch Series 1 atanapi Series 2.

Sacara pribadi, kuring gancang milih pilihan Apple Watch Series 1, tapi pikeun ieu kuring kedah timbang heula sadaya masalah anu badé dibahas sapanjang pos ieu. Kusabab urang ngartos pisan yén saha waé anu badé kéngingkeun Apple Watch kahijina nimbulkeun patarosan antara Seri 1 sareng Seri 2. Hayu urang tingali kumaha aranjeunna sami sareng kumaha béntenna alat-alat ieu, ku cara éta urang tiasa milih kalayan terang kana kanyataan.

Naon ari Apple Watch Series 2 anu langkung saé?

séri-1-6

Hayu urang mimitian ku résistansi cai. Apple Watch Series 1 disertakeun IPX7, anu kedah mastikeun résistansi pinuh kana percikan sareng lebu. Nanging, Apple henteu ngondang urang pikeun neuleumkeunana. Sanaos kitu, aya kolega sareng pangguna anu ngaku mandi unggal dinten ku Apple Watch Asli dina pigeulangna, janten sigana pikeun panggunaan klasik, résistansi cai tina Apple Watch Series 1 langkung ti cukup. Nanging, sadayana robih nalika tétéla yén urang ngojay salaku olahraga favorit. Perendaman konstan alat dina kasus perenang sacara lengkep dituduhkeun dina Apple Watch Series 2, sanés kasus dina Series 1. Alat ieu tiasa dilelepkeun dugi ka 50 méter numutkeun Apple, sasuai sareng standar ISO 22810: 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=u1PyPSiS-Tg

Di sisi sanésna kami gaduh GPS terintegrasi, hatur nuhun éta bakal ngarekam data anu langkung pas kana jarak (Apple Watch Series 1 ogé ngarékam data sanaos jauh ti iPhone), kagancangan sareng kecepatan, tanpa peryogi iPhone. Nanging, Pikeun jalan ieu, aplikasi kedah leres diadaptasi sareng ngamangpaatkeun chip GPS. Kanyataanna nyaéta ayeuna bahkan aplikasi pang populerna ngamanpaatkeun fungsi anyar ieu Apple Watch Series 2, janten leres-leres sigana titik anu diuntungkeun anu tetep nétral.

Prosesor S1P lawan S2, naha aya perhatosan?

apel-nonton-s1-9

Jawaban pikeun patarosan éta ayeuna henteu. Bédana na S2 tina Apple Watch Series 2 sigana mangrupikeun prosésor dual-core, tapi, urang terang sakedik atanapi henteu ngeunaan S1P (anu sanés SoC tapi Sistem dina Paket), prosésor anu diénggalan anu kalebet Apple Watch.Siri 1. Éditor tina 9to5Mac Anjeunna hoyong mupus mamang urang gancang, kami ngobrol ngeunaan Jeff Benjamin. Dina videona, éta parantos diterbitkeun dina jaman na batur sapagawean kami Pablo Aparicio, urang tiasa ningali yén bédana kinerja antara Apple Watch Series 1 sareng Series 2 sigana teu aya.

Pondokna, sareng numutkeun analis, sigana éta saleresna prosesorna sami pisan, anu ngabédakeun nomenclature nyaéta yén hiji prosésor ngagaduhan GPS anu terintegrasi dina SoC na anu sanésna sanés, tapi sigana tina segi kinerja sareng pamrosésanana mangrupikeun salinan karbon. Ieu, sanaos sigana henteu sapertos kitu, mangrupikeun salah sahiji alesan pikeun nyandak Apple Watch Series 1, mangrupikeun tabungan saratus euro, nalika urang bakal ngagaduhan kakuatan pamrosésan anu sami sareng vérsi "mahal".

Mésér kemungkinan

apel-nonton-8

Ieu tempat Apple Watch Series 1 paling kapangaruhan, sedengkeun dina Series 2 kami bakal tetep ngajaga kisaran anu biasa, nyaéta: Sport, Apple Watch sareng Edition, dina séri 1 urang ngan ukur bakal milih kisaran «Olahraga», nyaéta, alat-alat perumahan aluminium. Ieu tiasa dipilih dina opat warna anu dijanjikeun, pérak, emas, pink sareng hideung. Nanging, upami urang hoyong milih baja Apple Watch, urang moal ngagaduhan pilihan tapi nyandak Apple Watch Series 2, kalayan gelas hareup anu sakuduna kuat sareng tukang keramik. Kituna, dina Apple Watch Series 1 urang bakal ngagaduhan modél 38mm kanggo € 339 sareng modél 42mm pikeun € 369.

Janten naha kuring mésér Apple Watch Series 2 atanapi Series 1?

séri-1-7

Tina sudut pandang kami, sareng saatos ngabahas masalah éta, kami parantos janten kacindekan yén éta bakal matak kéngingkeun Apple Watch Series 2 upami anjeun leres-leres atlit tingkat anu saé, naha urang nuju jalan-jalan dimana GPS badé jalan. janten diperyogikeun., sapertos nalika urang milih ngojay. Dina aspék sanés, tambihan janten beuleum sareng GPS badé janten artos dibuang dina jamban.

Upami anjeun pangguna dasar, atanapi upami Apple Watch munggaran anjeun, garis handapna nyaéta anjeun milih Apple Watch Series 1 sareng nyimpen bédana saratus euro, salami anjeun henteu hoyong édisi baja ringan. Bener yén Apple Watch Series 1 ngan ukur nganggo tali silikon, tapi tali Milan anu anjeun tiasa tingali dina poto-poto éta sayogi di Amazon kirang ti € 15 dina ieu link maturan kualitas alus pisan dina harga diréduksi.

Kami arepkeun kami parantos ngabantosan anjeun pikeun milih antara Apple Watch Series 1 atanapi Series 2. Caritakeun ngeunaan pangalaman anjeun dina kotak koméntar sareng béntenkeun tinggalkeun kami anu resep kana YouTube supados urang terus tumuh. Sareng upami anjeun resep kana konténna, langganan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Ayeuna masalah anu kuring tingali, kuring henteu terang kumaha anjeun ningali éta, nyaéta résistansi bahan olahraga, sabab numutkeun naon anu kuring baca dina blog anu sanés, aluminium, sanaos dianggo sapopoé, henteu méré résistansi kana guncangan ringan sareng goresan .
    Kuring henteu terang naha aya anu tiasa ngabenerkeun kuring, sabab kuring teras-terasan ragu naha milih anu kéngingkeun aluminium atanapi waja.

    Hatur nuhun sateuacanna

    1.    Luis Padilla cenahna

      Baja hiji ogé rentan ka gores, tong hilap éta disalep Chrome. Hiji-hijina kaunggulan tibatan aluminium nyaéta kusabab éta chromed, anjeun tiasa méréskeun anu deet ku sakedik "katun sihir", anu anjeun henteu tiasa lakukeun ku aluminium. Kasus aluminium didamel tina bahan bertulang anu nolak ogé nepi ka guncangan. Kuring ningali bénten maksimal dina gelas, anu waja mangrupikeun gelas safir, anu aluminium henteu, sareng éta corétan sateuacanna.

  2.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Nami SiP tina Series 1 lepat, éta S1P sareng éta sanés prosésor atanapi SoC, éta mangrupikeun Sistem dina Paket.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Subjék éta rada rumit sareng bakal masihan pikeun waktos anu saé, tapi enya, tiori anjeun paling akurat. Salam!

      1.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

        Hatur nuhun. Kuring ogé ngarti yén, salaku komunikator anjeun, langkung saé nyerat dina istilah anu langkung "kahartos" kanggo sadayana.

        Teraskeun damel anu saé, tim iPhone News!

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Tulisan anu saé tapi anu diringkeskeun dina: séri 1 henteu tahan cai, séri 2 enya. Ieu nya, dilélér seri 2

  4.   Tonik. cenahna

    Kuring gaduh hiji baja sareng kuring tiasa mastikeun yén éta goresan kalayan gampang. Upami anjeun kantos gaduh jam tangan nganggo tali waja, tingali bagian pigeulang anu némpél dina méja ....
    Supados tiasa dianggo kalayan gampang sareng masihan bentukna, baja ieu biasana "lemes" pisan ...

  5.   Jonathan Iahav cenahna

    PERTANYAAN, kuring ngarti yén 2 muka konci MACBOOK Hungkul ku nutup titik kana buku catetan, naha 1 ogé ngagaduhan partisipasi éta?