Apple Watch Series 8 tiasa ngempelkeun sénsor suhu awak

Isukan, 14 Séptémber Kisaran iPhone 13 anyar, Apple Watch Series 7 sareng sigana generasi katilu AirPods bakal dipidangkeun. Sanaos Seri 7 teu acan diumumkeun, analis Ming-Chi Kuo parantos ngirim laporan ka investor anu nyatakeun yén Seri 8 bakal ngempelkeun fitur-fitur kaamanan anu anyar.

Kuo nyatakeun yén Apple Watch Series 8 bakal kalebet fitur anyar anu bakal ngamungkinkeun pikeun ngukur suhu pangguna. Upami urang ningali patén-patén anu parantos didaptarkeun ku Apple dina taun-taun ayeuna, urang tingali kumaha saprak 2019 perusahaan parantos Filed sababaraha patén-patén anu aya hubunganana sareng fungsionalitas ieu.

Ayeuna aya alat anu béda anu ngamungkinkeun terang suhuna dina kontak sareng kulit, sedengkeun anu sanésna diidinan dilakukeun tanpa kontak.

Rupa-rupa rumor anu ngalingkup peluncuran Series 7, alat anu upami urang ngalakukeun kasus rumor panganyarna, hiji-hijina kabaruan anu bakal dilebetkeun nyaéta desain alat, bade ningalikeun sisir datar, tapi henteu nganggo fungsi naon waé anu dimaksad kanggo kaséhatan.

Kuo ogé nyatakeun yén AirPods ogé bakal kalebet fungsionalitas énggal anu ditujukeun pikeun kasihatanNanging, fungsi-fungsi ieu moal dugi dua taun paling awal, janten tong nyangka yén lamun Apple ngenalkeun generasi anyar AirPods énjing éta bakal ngempelkeun fitur anu aya hubunganana sareng kasihatan.

Éta ogé dipikaresep yén Apple bakal ngajalankeun alat anyar pikeun ngatur sadaya data anu dicandak ngalangkungan Apple Watch, sanaos kanggo ayeuna aplikasi Kaséhatan parantos kabuktosan langkung ti cukup sareng lengkep pikeun tujuan ieu.

Acara presentasi iPhone 13 bakal dimimitian isukan jam 19 wengi di Spanyol sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung ngalangkungan blog urang sareng engké liwat podcast dimana urang bakal nyarioskeun perkawis berita anu ditepikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.