Apple Watch Series 8 tiasa ngalebetkeun sensor suhu

Gosip ngeunaan Apple Watch anyar Apple mimiti muncul pisan. Sajajar jeung rumor ieu, aya ogé ngobrol ngeunaan warta disumputkeun di watchOS 9 nu bisa masihan urang clue ngeunaan hardware anyar tina Apple Watch Series 8. Tétéla mode hemat batré anyar bakal anjog kalawan watchOS 9 kana nonton anyar. Sanajan kitu, Gosip ogé museurkeun kana hardware sareng nunjuk ka sensor suhu énggal anu tiasa masihan inpormasi ngeunaan suhu awak pangguna.

Sensor suhu anyar bakal sumping sareng Apple Watch Series 8

Apple ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun Apple Watch Series 8 énggal salian ti Apple Watch SE sareng jam tangan anu langkung kuat sareng tahan pikeun olahraga ekstrim. Ieu bakal janten tilu produk anyar anu bakal mawa watchOS taun ieu. Kanyataanna, dina buletin mingguan na Gurman ngajamin éta nu Series anyar 8 jeung model terjal na pikeun ekstrim olahraga bakal ngasupkeun sensor suhu awak anyar.

Sensor ieu bakal nyandak suhu awak pangguna tapi gurman éta ngaramalkeun yén éta moal nawiskeun nilai suhu khusus tapi bakal nungtun naha pasien tiasa muriang atanapi henteu dumasar kana parameter anu kadaptar. Salaku tambahan, kuring bakal mamatahan pangguna pikeun angkat ka dokter atanapi nganggo térmométer pikeun ngukur suhu sacara langkung khusus.

Tulisan anu aya hubunganana:
Mode hemat batré watchOS 9 tiasa sumping sareng Apple Watch Series 8

Sénsor suhu kedah lulus tés internal di laboratorium Apple. Salaku tambahan, éta peryogi otorisasi ti lembaga pamaréntahan nagara di sakumna dunya sapertos FDA atanapi EMSA. Sakali anjeun gaduh otorisasina, anjeun tiasa muka konci sensor sareng tiasa dianggo ngalangkungan watchOS 9.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.