Apple Watch Series 7 anyar masang prosésor anu sami sareng Series 6

Kami biasa sadaya alat Apple énggal ngalih kana vérsi kahareup sadaya parangkat lunak sareng perangkat kerasna. Dina kasus iPhone 13 kami parantos ningali kumaha urang angkat tina chip A14 Bionic ka Chip A15 Bionic, luncat komputasional anu henteu pernah aya saacanna. Apple henteu nyéépkeun waktos pikeun ngabahas pakakas Apple Watch Series 7 dina intina kamari. Seueur spekulasi perkawis kanyataan éta sorangan. Nanging, dinten ieu urang langkung caket kana sabab anu tiasa disababkeun: Apple Watch Series 7 nyandak prosésor anu sami sareng anu miheulaanna Series 6.

Layar Apple Series 7

Apple Watch Series 7 nyandak chip S6 SiP ti Series 6

Konpirmasi sumping berkat pamekar Steve Troughton-Smith anu ngeposkeun gambar dina akun Twitter na. Éta méja anu tiasa urang tingali Model Apple Watch kalayan kode pikeun tiap prosesor. Dina hal Seri 6 urang tingali yén chip S6 ngagaduhan kode idéntifikasi 't8301' sedengkeun Apple Watch Series 7 anyar ogé ngagaduhan indikator éta. Ieu ngajantenkeun urang ningali éta chip S6 dipasang dina séri 7.

Aya seueur informan anu mastikeun yén chip anu bakal nyandak séri 7 bakal janten S6 anu bakal dirobih namina sareng bakal disebat S7 tapi pedalaman na bakal tetep sami dina tingkat kakuatan. Émut yén chip S6 nyaéta a 64 bit chip inti dual anu 20% langkung gancang tibatan S5. Salaku tambahan, éta dual core didasarkeun kana chip A13 anu ngangkut sakitar iPhone 11. Éta ogé aya di jero chip W3, chip U1 ultra-wideband, altimeter sareng 5 GHz WiFi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya berita ngeunaan Apple Watch Series 7 anu anyar ti Apple

Peryogi diperhatoskeun yén Ieu sanés pertama kalina ieu kajantenan yén dua alat anu peryogi dina sataun gaduh prosesor anu sami. Éta parantos kajantenan di 2016 sareng Apple Watch Series 2 anu nyandak chip S1 ti Original Watch. Teuing kajadian dina séri 4 sareng 5 sanaos dina kasempetan ieu Apple masihan kode idéntifikasi anu béda pikeun dua chip sanaos internalna sami. Urang bakal ningali naha aya parobihan chip S6 ieu tina Apple Watch Series 7 sareng kumaha polahna di payuneun watchOS 8 anu leres-leres ditingkatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.