Apple Watch Series 7 bakal nyandak telepon anyar anu diadaptasi kana layar énggalna

Apple Watch Series 7 sareng desain anyar na

Minggu hareup urang sigana bakal terang tanggal acara apel gedé salajengna. Dina acara éta urang bakal ningali iPhone anyar 13 sareng Apple Watch Series 7 anu anyar diperkirakeun bakal diumumkeun. Salami sababaraha minggu ka pengker desain parantos bocor tina sumber anu béda sareng urang ampir tiasa ngabayangkeun yén Apple Watch anyar bakal ninggali kurva pikeun diadopsi desain anu langkung saé kalayan layar anu langkung ageung sareng dua ukuran layar énggal. Nyatana, gaduh layar énggal bakal dilakukeun aya bidang anyar anu diadaptasi kana ukuran énggal anu bakal ngamungkinkeun pangguna ngagaduhan kagunaan langkung ageung.

Lingkup Apple Watch Series 7 bakal langkung lengkep

Saatos aya kabocoran panganyarna, jelas yén Apple Watch Series 7 anyar Éta bakal sumping dina dua ukuran énggal 41 sareng 45mm. Salaku tambahan, parobihan desain bakal luar biasa ninggali kurva anu dimimitian dina Apple Watch asli kanggo masihan jalan ujung datar sareng layar anu langkung ageung tanpa ujung anu seukeut. Upami urang analisa konsép anu aya dina internét, desain anyar ieu saéstuna siga iPhone 12.

Tulisan anu aya hubunganana:
Rendering anu bocor tina Apple Watch Series 7 ieu bakal mastikeun parobahan desain na

Inpormasi anyar asalna tina leungeun gurman, salah sahiji guru Apple anu pangageungna di dunya anu parantos ngabocorkeun sareng ngaramal arah anu ditempuh ku sababaraha alat dina sababaraha taun terakhir. Gurman mastikeun yén bakal aya telepon anyar dina Apple Watch Series 7 dioptimalkeun pikeun ukuran layar énggal. Kanaékan layar bakal ngamungkinkeun bidang janten langkung lengkep, ngamungkinkeun langkung seueur inpormasi sareng komplikasi ogé personalisasi.

Jam tangan taun ayeuna bakal ukuran 41 milimeter sareng 45 milimeter, tibatan 40 sareng 44 milimeter. Kuring parantos bébéja yén Apple bakal ngalebetkeun sababaraha rupa nonton anyar pikeun ngamangpaatkeun tampilan anu langkung ageung, kalebet wajah Infograph Modular anu diénggalan. Ieu bakal kadua kalina dina sajarah Apple Watch yén perusahaan parantos ningkatkeun ukuran layar. Kusabab Apple Watch Series 4 di 2017.

Diantara bidang anyar éta patut disorot anyar Modular Infograph ngadukung seueur komplikasi sareng nunjukkeun seueur inpormasi dina pandangan. Ngagaduhan langkung seueur layar tiasa janten dua arah. Atanapi nambihan elemen anu tos aya atanapi nambihan anu énggal anu ngamungkinkeun aranjeunna janten dipersonalisasi ku pangguna.

Anu jelas nyaéta alungan Apple sareng Watch Series 7 na parobahan desain anu nyata éta diperyogikeun salami sababaraha taun ayeuna. Nyatana, Gurman nyatakeun éta Henteu aya sénsor kaséhatan anyar anu dilebetkeun dugi ka taun payun. Éta bakal Apple Watch Series 8 anu kalebet sénsor énggal sapertos thermometer awak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.