Sababaraha aplikasi mimiti nawiskeun widget XL pikeun iPadOS 15

IPadOS 15 widget

iPadOS 15 parantos ningkat dina kakuwatan keur ngasilkeun ngeunaan sistem operasi anu aya kaitannana sareng iPadOS 14. Integrasi perpustakaan aplikasi atanapi multitasking anu didesain ulang ngajantenkeun operasi iPad langkung épisién sareng sakaligus langkung gancang sareng langkung kapaké pikeun pangguna. Novel anu sanés parantos sumping nyaéta Widget XL, langkung ageung anu ngamungkinkeun pikeun nembongkeun langkung seueur inpormasi pikeun sagala rupi sareng pamekar tiasa nyiptakeun pikeun aplikasi na. Kanyataanna, seueur aplikasi anu ngamutahirkeun sareng ngaleupaskeun widget nyalira dina format XL sapertos Hal 3, Cuaca Fantastis atanapi CARROT.

Langkung seueur eusi dina widget XL pikeun iPad nganggo iPadOS 15

Anjeun ayeuna tiasa nempatkeun widget diantawis aplikasi dina iPad. Éta ogé sayogi dina ukuran anu langkung ageung pikeun ngamangpaatkeun layar.

Hal 3, dina iPadOS 15

Things 3 mangrupikeun aplikasi produktivitas anu paling diunduh di App Store. Sababaraha dinten ka pengker éta diénggalan kana vérsi 3.15 sareng ngenalkeun fitur énggal pikeun alat anu nganggo ios 15 sareng iPadOS 15. Widget na XL kanggo iPad sayogi dina vérsi ieu. Éta ngeunaan widget na Teras sareng anu sanésna nawiskeun daptar anu unik pikeun ningali langkung seueur eusi ngeunaan daptar kami.

Sakedik pandangan urang tiasa ningali daptar kami sapanjang layar sareng ngaksésna sareng berinteraksi sareng barang-barang tina layar utama. Salaku tambahan, widget ieu tiasa dirobih dina hal Téma na atanapi langsung ngaksés nyiptakeun tugas énggal.

Youtube sareng widget XL na

YouTube ogé parantos ngumumkeun widget XL na kanggo iPadOS 15. Salaku tambahan kana YouTube, aranjeunna ogé ngagaduhan widget Google Photos anyar. Éta bakal sayogi dina sababaraha dinten ka payun sareng ngagaduhan pungsi anu sami sareng anu parantos sayogi ayeuna tapi dina ukuran anu langkung ageung. Dina kasus YouTube, éta ngamungkinkeun urang pikeun aksés nembé ngupingkeun musik, seniman sareng albeum. Dina kasus Poto Google, urang tiasa gaduh gambar anu dipikahoyong dina ukuran ageung pikeun masihan sentuhan personalisasi ka iPad urang.

Aplikasi Flexibits ogé nampi widget anyar. Dina kasus Fantastical, anjeun tiasa ngakses kalénder anu langkung ageung ku bagian khusus dimana sadaya kajadian anu dicirian ku kategori sareng kalénder anu aya nembongan. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun aksés ka rapat telematik kalayan mencét tombol.

Kalayan kode warna, Fantastical ngamungkinkeun anjeun milah dinten dina minggu dumasar kana kajadian anu anjeun gaduh sareng kumaha sibukna anjeun salami éta. Kalayan widget XL ieu, eusi ieu tiasa diaksés kalayan gampang sareng visual.

Tulisan anu aya hubunganana:
IOS 15 sareng iPadOS 15 aya di dieu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngamutahirkeun

Widget Cuaca CARROT

Akhirna urang ngagaduhan Cuaca CARROT, aplikasi anu béda pikeun mariksa cuaca. Ngalangkungan grafik sareng ikon sadaya jinis dimaksudkeun pikeun masihan ramalan cuaca anu lengkep. Kalayan pembaruan énggal, dua widget XL parantos ditambihan anu tiasa ningkatkeun operasina kalayan langkung seueur inpormasi ngalangkungan langganan Premium sareng Ultra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.