Sababaraha Bagian Air iPad Badé Mantuan Anjeun Ngalereskeun iPad 2017

Tanggal 21 Maret, urang-urang ti Cupertino ngomean kisaran iPad, ngaleungitkeun iPad Air 2 tina katalogna sareng ngaluncurkeun iPad, iPad anu gaduh harga awal 399 euro, sareng anu kami parantos ngadamel tinjauan di iPhone News lengkep . Hal anu mimiti anu nonjol nyaéta éta kandelna mirip pisan sareng iPad Air, sareng sanés iPad Air 2, modél anu diganti. Sababaraha dinten saatos pencét pasar, budak-budak di iFixit leres-leres ngaleupaskeun alat pikeun ningali kamungkinan perbaikan anu ditawarkeunana, kéngingkeun skor 2 tina 10.

Tapi jalma-jalma ti iFixit parantos bertugas ngadamel daptar ngabandingkeun komponén-komponén anu béda tina iPad 2017, komponén anu tiasa urang tingali dina gambar ieu aranjeunna sami sareng dina iPad Air generasi munggaran. Diantara komponén anu aranjeunna bagikeun sareng iPad Air generasi munggaran anu kami mendakan:

  • Digitizer.
  • Jack headphone.
  • Kendang.
  • Mikropon.
  • Anteneu kénca.
  • Stiker nutup.

Layarna, bertentangan sareng anu parantos dikabarkan, henteu sami sareng iPad generasi kahiji, kumargi iPad 2017 nyaéta 440 nits sedengkeun anu iPad Air ngan ukur 200 nits. Kaméra tukang modél anyar ieu sami sareng iPad Air 2. Komponén anu teu acan diparios ku lalaki di iFixit cocog sareng sambung kilat, spéker kénca sareng katuhu sareng anténeu katuhu. Kompatibilitas komponén mangrupikeun berita anu saé pisan pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan iPad Air sareng maksudna pikeun ngomean éta pikeun iPad anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.