Sababaraha Apple Watches gaduh masalah ngecas saatos ngapdet kana watchOS 8.3

Apple Watch

Tanpa ragu urang tiasa ngeceskeun yén alat Apple mangrupikeun anu langkung apdet nampi per taun. Boh kusabab obsesi perusahaan dina ngajaga kaamananna, atanapi ku ngalaksanakeun perbaikan énggal dina parangkat lunakna, kanyataanna unggal dua tilu urang gaduh apdet énggal pikeun sadaya alat kami anu ditandaan ku buah apel.

Sareng saloba vérsi énggal ieu langkung seueur diuji sateuacan dileupaskeun pikeun sadaya pangguna, sakapeung aya "bug" anu teu dihoyongkeun asup. Jeung sigana nu aya hiji dina versi panganyarna tina watchOS, 8.3. Sababaraha Apple Watch ngalaman masalah ngecas sanggeus ngamutahirkeun kana ceuk watchOS 8.3.

Pikeun sababaraha dinten ayeuna, seueur keluhan ngeunaan ngecas Apple Watch parantos muncul dina jaringan sareng forum téknologi. Sababaraha boga Apple Watch Series 6 sareng Series 7 Aranjeunna gaduh masalah anu béda-béda ngecas jam tangan saatos ningkatkeun ka watchOS 8.3.

Kaseueuran keluhan ti pangguna anu ngeusi batre Apple Watch na carjer pihak katilu, sanes anu resmi Apple. Aranjeunna ngawadul ngeunaan biaya anu lambat pisan, atanapi biaya anu eureun dina satengah biaya, atanapi ngan saukur henteu ngeusi batre.

Nembongan yen masalah ieu dimimitian ku watchOS 8.1 dina sababaraha alat, tur ayeuna kalawan watchOS 8.3 kasalahan loading ieu ngalobaan, tinimbang dibereskeun. Kusabab keluhan anu dijelaskeun ku pangguna dina jaringan sareng dina sababaraha forum téknologi, seuseueurna modél anu kapangaruhan nyaéta Apple Watch 7, sareng sababaraha unit Apple Watch 6.

Apple henteu acan ngaréspon kana masalah ieu, tapi kami yakin yén di Cupertino aranjeunna parantos ngumpulkeun sadayana keluhan ieu sareng nuju ngusahakeun solusi anu gancang, anu bakal urang tingali dina a update salajengna ti watchOS, mamang teu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.