Sababaraha pangguna béak aplikasi di jailbreak Pangu

prosés pangu-jailbreak

Sanaos sakedik jalma anu ngarepkeun yén bakal aya alat pikeun tiasa ngalakukeun jailbreak kana apdet ios 7.1 sareng anu langkung luhur, anu mangrupikeun anu henteu kéngingkeun gim anu dipikaterang pikeun muka konci iPhone sareng ios 7, tungtungna anu ieu diumumkeun. Tapi éta sanés jinis anu urang sadayana keprok sareng seueur peretas dina adegan jailbreak ngingetkeun ngeunaan résiko anu dilakukeun pikeun pangguna. Kukituna, dina sababaraha kasus panggunaan na janten teu diénggalkeun. Tapi Pangu, anu kumaha kami terang pembaruan ku tim pangembangan ayeuna aya dina rébuan iPhone di panjuru dunya.

Sareng justru kusabab aya seueur pangguna anu wani nyandak éta résiko Pangu supados gaduh vérsi anu anyar jailbreak cocog sareng ios 7.1 Ti saprak ayeuna, dinten ieu urang hoyong nyaritakeun naon salah sahiji masalah paling umum anu dilaporkeun ku pangguna, sareng anu paling penting, kumaha cara ngajawabna tanpa tungtungna nyobian gélo. Upami anjeun parantos perhatoskeun yén sababaraha aplikasi anu anjeun pasang parantos teu aya, perhatoskeun naon anu urang carioskeun.

Dina acara anu anjeun parantos laksanakeun prosés jailbreak sareng anjeun ningali kumaha sababaraha aplikasi ngaleungit tina terminal anjeun, éta tiasa janten sabab sababaraha hal. Anu kahiji nyaéta anjeun tiasa ngagaduhan aplikasi anu kami henteu nyarankeun sareng ngaladénan tujuan peretasan sapertos AppSync sareng AppCake. Justru éta aya hubunganana sareng sababaraha bug sareng Pangu, sareng alesan ieu sareng alesan etika anu sanés, kuring nyarankeun anjeun nyabutkeun éta pikeun méréskeun kasalahan.

Anjeun oge tiasa ngakses OpenSSH teras lebetkeun paréntah "uicache". Ieu kedah ngadamel diréktori com.apple.mobile.installation.plist muatkeun deui sareng ngahanca sadaya ikon éta anu ngaleungit tina sababaraha aplikasi anu parantos anjeun pasang nalika ngalakukeun anu ayeuna kawéntar jailbreak sareng Pangu.

Naha anjeun ngagaduhan jailbreak Pangu sareng anjeun ngagaduhan masalah ieu? Naha solusina parantos jalan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abraham cenahna

    Nya, kumaha anéhna, upami «@MuscleNerd sareng @ iH8sn0w nyarioskeun henteu aya masalah ngan ukur milih pilihan pp25.
    Dina pendapat abdi éta jauh langkung stabil tibatan anu diluncurkeun evad3rs. Kuring bahkan hoyong nekenkeun yén kuring teu ngalaman masalah ngalakukeunana dina komputer tanpa restorasi bersih sateuacanna.

  2.   edgsuarez cenahna

    Masalah anu kuring ngalaman nyaéta yén sadaya béwara tina aktip parantos dinonaktipkeun nalika ngalakukeun jailbreak, nalika kuring muka éta éta naroskeun naha kuring hoyong nampi béwara.

    1.    Talion cenahna

      Hal anu sami anu anjeun sebutkan ogé kajadian ka kuring, tapi éta ogé kajantenan kuring kalayan jailbreak evad3rs, éta rada ngaganggu sabab kuring kedah muka deui 122 aplikasi anu kuring pasang sareng ngonpigurasikeun deui bewara, tapi éta tetep pantes. kuring jail 😉

      1.    Peter cenahna

        122 aktip !!! Tangtosna, panjara "masih patut" kanggo anjeun! Anjeun bajak laut obsesip sareng recalcitrant !!!

  3.   JMOJ cenahna

    Pikeun kuring pikeun momen anu sampurna

  4.   flcantonium cenahna

    Upami kajantenan kuring yén sadaya aplikasi ngaleungit, tapi ku ngan ukur ngalakukeun balikan deui kapaksa, masalahna parantos dibereskeun sareng sadayana mulih deui ka normal.

    Wasalam

  5.   doop cenahna

    Abdi henteu tiasa jailbreak. Dina reboot terakhir, éta tetep dina loop reboot anu teu aya watesna sareng layar sambutan Pangu ngan ukur nembongan sadetik. Kuring parantos nyobian nganggo iPhone normal, sareng iPhone dibalikkeun sapertos anu énggal ... Teu aya jalan. Upami aya anu ngagaduhan ideu ... iPhone 4S - ios 7.1.2

    1.    Victor cenahna

      Hal anu sami kajantenan kuring sareng kuring ngarobih tanggal janten 6 Pébruari sareng ku éta masalah éta direngsekeun, kuring ngarepkeun sareng éta bakal ngalayanan anjeun. Salam.

      1.    doop cenahna

        Kusabab parobihan tanggal, naha anjeun parantos ngalaksanakeun prosés Jailbreak tanpa masalah? Uff, abdi badé ngantosan masarakat Pangu pikeun ngamutahirkeun jailbreak, tapi sigana kuring bakal nyobian naon anu anjeun carioskeun (ka bal mulangkeun iPhone unggal-unggal kuring nyobian lol) Nuhun!

      2.    jossy cenahna

        puchaa Abdi nyobian tapi teu nanaon 🙁

  6.   Martini cenahna

    Abdi dina kaayaan anu sami sareng doop, saatos sababaraha usaha Kuring parantos nyerah. Ogé 4s dina 7.1.2

  7.   Jonathan cenahna

    Ayeuna iPad nyebarkeun solusi anu mungkin pikeun reboot iPhone 4, nyatakeun yén éta kusabab ayana bug sareng sensor lampu, cobian nempatkeun sumber lampu di payuneun sensor iPhone pikeun ningali naha réboot éta leres-leres lirén. Kabeneran 😉

  8.   Martini cenahna

    henteu, éta teu aya hubunganana sareng lampu. Kuring parantos kaleungitan snbff JB (henteu ngitung waktos anu teu aya tungtungna unggal mulihkeun)

  9.   doop cenahna

    Sensor lampu henteu jalan ogé, kuring parantos nyobian na teu nanaon. Mudah-mudahan Pangu bakal ngaleupaskeun pembaruan dina sababaraha dinten ka payun sareng ngalereskeun bug ieu. Pikeun ayeuna kuring tinggaleun tanpa Jailbreak sareng saleresna mah éta dunya sanés, parantos biasa Tweaks kuring my

    1.    Martini cenahna

      Tungtungna direngsekeun, doop pikeun ningali naha éta ngalayanan anjeun sami sareng kuring.

      Kahiji: pastikeun sénsor lampu ambient tiasa dianggo saé. Upami anjeun gaduh mamang, kalibrasi éta. Anjeun ngagaduhan ieu dina rohangan anu hampang, dina suhunan, anjeun ngaleungitkeun kacaangan otomatis sareng sacara manual nyetél kacaangan ka tingkat handap anu anjeun tingali sacara saé. Teras balik deui ka kacaangan otomatis sareng hurungkeun lampu atanapi angkat ka tempat anu caang. Iteuk glow kedah ngalih ka katuhu salaku kacaangan nambahan.
      Kadua: ngalakukeun JB sapertos jaman baheula. Upami anjeun lebet kana loop reboot sareng éta henteu dipasang dina lampu anu saé, colokkeun sapasang headphone kana jack.

      Saatos seueur usaha frustasi, kuring maca ngeunaan jack headphone dina forum asing sareng éta dianggo pikeun kuring pertama kalina. Masih, upami waé, ngan ukur ngalakukeun sapertos kuring sareng calibrasi sénsor lampu anu hargana murah. Kuring henteu yakin éta henteu maénkeun bagian ogé, tapi anu ngabédakeun nalika ngamimitian nyaéta headphone.

      Untung sareng itung ningali

      1.    doop cenahna

        Ku fiiin !!! Kuring parantos ngalaksanakeun kalibrasi sensor lampu, kuring parantos ngalaksanakeun sadayana prosés kalayan headphone anu nyambung sareng tanpa kartu SIM (aya jalma anu ogé nyarankeun éta) prosés réngsé sampurna sareng ayeuna pikeun nguji naha Cydia tiasa dianggo keren sareng upami Tweaks kuring cocog sareng ios 7.1.2

        Hatur nuhun pisan!!!! Abdi ngahutang hirup abdi! Upami anjeun kantos sumping ka Seville, anjeun diondang kana tuangeun anu saé: DD

        1.    Martini cenahna

          hahaha, anjeun kedah langkung nekat tibatan kuring! Janten kuring mampir ka Seville sareng saatos tuang kuring nyarios yén éta mayar doop eh? ; p

  10.   Ole Ole cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan masalah, kuring ngalakukeun sadayana tina modeu DFU, sabab nalika nyobian angkat tina 7.0.4 dugi ka 7.1.2 éta masihan kuring kasalahan sareng éta henteu ngantep kuring malikkeun atanapi ngapdet, ti DFU mulangkeun kuring panjara salaku anu énggal iphone sareng balikeun cadangan kuring sareng kuring henteu peryogi aplikasi naon waé, sadayana sampurna pikeun kuring, kuring gaduh sadayana tweaks anu kuring kantos di 7.0.4 sareng anu leres nyaéta aya pamutahiran anu luar biasa dina kinerja terminal , teu aya résiko sareng éta tiasa dianggo Sacara ogé panjara evaders, cobian sareng installer pangénggalna anu dina basa Inggris sareng tanpa pp25 ti dfu nyabut pin sareng kode kaamanan sareng anjeun bakal ngagaduhan panjara 100% aman, éta masalah tetep nyobian , salam

    1.    doop cenahna

      Dina modeu DFU anjeun tiasa mulangkeun iPhone, tapi pikeun Jailbreak iPhone éta kedah dina modeu normal, upami henteu program Pangu henteu ngakuan éta nyambung. Kumaha anjeun ngatur jailbreak dina modeu DFU?

  11.   Ole Ole cenahna

    The jailbreak no, update to 7.1.2 tanpa masalah, teras tina iphone anu fungsina lengkep kuring ngadamel penjara pangu, ti dfu jelas yén anjeun moal tiasa

  12.   Loco cenahna

    Aplikasi na henteu pernah ngaleungit, naon anu lumangsung nyaéta nalika ngarobih tanggal sareng hr sareng sateuacan ngadamel cadangan, nalika nyambungkeun iphone atanapi ipad, éta nyobian ngadamel cadangan anu sanés sareng tanggal anu tunda,
    ku sabab éta saatos panjara, sistem nyobian mulangkeun cadangan anu paling anyar sareng éta sababna aranjeunna sigana ngaleungit,
    anjeun ngan ukur kedah ngantepkeun iphone atanapi ipad sambung sareng ngantosan sadaya aplikasi dipasang deui ku cadangan anu paling anyar.

    Salam.

  13.   Juan cenahna

    Teu aya anu nyarioskeun kagagalan yén aplikasi asli sapertos kontak sareng sajabana tetep, ikon éta henteu némbongan dina layar, kuring nyésakeun solusina di dieu kumargi seueur jalma pulih deui tanpa kabutuhan, anjeun kedah nyambung kana iTunes ku kabel sareng ngalebetkeun aplikasi sareng katuhu dimana The App kaluar layar ku layar di handapeun sadidinten sareng ikon-ikon anu disumputkeun bakal muncul dina folder anu disebut tambahan, kusabab éta ngan ukur klik ku mouse sareng nyandak kana halaman anu sanés ikonna kaluar sareng éta waé, kuring miharep éta bakal ngalayanan anjeun ka batur sabab éta kajantenan 2 kali ka kuring

  14.   Wilfredo Noyolla cenahna

    Hiji-hijina masalah anu kuring pendeteksi nyaéta kuring henteu tiasa ngaksés kaméra tina layar konci, kuring kedah muka pusat kontrol teras pencét ikon kaméra, éta langkung saé jalan tapi aya solusina, naha aya anu sami masalahna?

  15.   aarancon cenahna

    Tapi éta sanés salah sahiji jalma anu urang sadayana keprok sareng seueur peretas dina adegan jailbreak ngingetkeun ngeunaan résiko anu dilakukeun pikeun pangguna. Kukituna, dina sababaraha kasus panggunaan na janten teu diénggalkeun.

    Saban dinten kuring langkung halusinasi sareng sababaraha panulis halaman wéb ieu. Tapi naon anu kajantenan di dieu yén sadayana angkat sorangan tanpa ngandelkeun anu sanés sareng utamina masalah anu penting sapertos kieu ???

    Dina artikel iPhone News munggaran ngeunaan Pangu éta jelas nyatakeun yén peretas paling kasohor parantos dianalisis Pangu sareng nyatakeun yén éta panjara aman. Éta anu "ngan ukur" nyaéta toko aplikasi bajak laut pp25 anu dipasang nalika panjara, tapi nyabut kotak dina program nyegah pamasangan éta, janten éta direngsekeun.

    Ayeuna, dua atanapi tilu dinten saatos munculna Pangu sareng munculna tulisan éta jelas-jelas DIJemput pikeun ngalakukeun panjara kumargi ditulis yén peretas anu paling terkenal parantos diverifikasi yén teu aya bahaya (kecuali pp25 tapi leyuran anu saderhana pisan); Naha anjeun badé nyingsieunan para staf sareng nyarios yén panggunaan na pundung ??? Tapi kamana anjeun asalna ???

    Kuring gaduh tilu alat (iPhone 4, iPhone 5 sareng iPad 3), kuring parantos unggah sadayana ka ios 7.1.1 heula sareng kuring atos jailkeun aranjeunna tanpa aya masalah (tanpa masang pp25, tangtosna) teras kuring parantos unggah ka iOS deui 7.1.2 ngajantenkeun aranjeunna ogé panjara kalayan hasil anu sami. Tangtosna, kuring sok malikkeun dina PC sareng salaku alat anyar tanpa malikkeun salinan anu lami.

    Naon sababna jalma-jalma anu éta henteu tiasa dianggo? Nya panginten, tangtosna, tapi persis sapertos di Appstore, seueur jalma humandeuar ngeunaan panutupan anu teu disangka-sangka dina aplikasi X sareng anu sanés henteu. Atanapi sabab aranjeunna angkat tina ios ngalangkungan OTA, atanapi sarébu alesan sanésna, tapi ti ditu na nyarios yén panggunaan na janten teu semangat sareng seueur peretas disarankan ngalawan éta pas di imah suci ieu pas Pangu ieu angkat, tulisan ditulis dina anu ieu Anjeunna nyarios yén hacker anu paling kawéntar parantos diverifikasi yén panjara teu ngagaduhan masalah, sahingga jelas ngundang aranjeunna pikeun ngalakukeunana ...

    Kuring henteu terang naha anjeun sadar naon anu anjeun lakukeun, tapi upami anjeun leres-leres mikirkeun kecap-kecap anu anjeun tulis di dieu, anjeun panginten parantos coklat, tapi coklat pisan.

    Aya seueur jalma (sapertos kuring), anu henteu bakal ngagaduhan iPhone upami jailbreak teu aya, sareng anu tetep dina versi ios anu langkung lami, nyungkeun berita anu paling anyar justru tiasa neraskeun ngajaga panjara. Upami tétéla yén nalika panjara anyar kaluar, anjeunna bakal maca anjeun sareng percanten ka anjeun sareng naon anu anjeun tulis, mulangkeun alatna ka ios anyar anu masihan penjara anu dipiboga ku anjeunna kusabab anjeunna parantos maca di dieu yén panjara anu anyar numutkeun anu paling penting peretas adegan teu ngagaduhan masalah, sareng dua dinten sanggeusna anjeunna maca tulisan sapertos kieu nyaéta maehan anjeun.

    Kuring miharep anjeun henteu ngajawab kuring nyarios yén di dieu anjeun henteu maksa saha waé pikeun ngalakukeun nanaon sareng masing-masing bertindak dina résiko nyalira sabab sanajan anjeun leres dina ieu, anjeun moal tiasa nganggo blog sapertos ieu anu seueur diandelkeun "ajak» Ka pangguna pikeun ngalakukeun hiji hal (anu teu tiasa dibalikkeun) salami dua dinten saatos nyarios anu sabalikna.

  16.   Juanelo cenahna

    Kuring ngan jailbroken 7.1.2 sareng kuring henteu ngagaduhan masalah, éta tiasa dianggo sampurna pikeun kuring, anu kuring lakukeun nyaéta ngadamel cadangan, kuring balikkeun ka ios 7.1.2. Kuring ngonpigurasikeun salaku iPhone anyar kuring jailbreak teras kuring malikkeun cadangan kuring sareng sadayana jalan saé dugi ka dinten ieu, kuring ngarepkeun sareng teu gaduh detail.

  17.   ceremé cenahna

    Sial cristina, naha anjeun nyalira atanapi henteu mendakan naon-naon, unggal anjeun nyarioskeun sapotong berita anjeun ngaco dugi ka handapeun. Kuring ngalanggan naon waé anu dicarioskeun ku réréncangan aarancon

  18.   Luis cenahna

    Hiji-hijina masalah anu kuring pendeteksi nyaéta konfigurasi bewara sadaya aplikasi dihapus, ieu kajantenan kuring saprak kuring ngalaman jailbreak ios 6

  19.   Ivan cenahna

    Kuring sangsara yén XD henteu tiasa mendakan aranjeunna, tapi upami aranjeunna nyandak rohangan, kuring kedah ngalebetkeun cydia pikeun ngonpigurasikeunana, saatos resiling anu terakhir aranjeunna némbongan deui sareng ngaktipkeun bewara, kacaangan otomatis

  20.   Gambar placeholder Nacho Armas cenahna

    Abdi gaduh kolega masalah. Kuring ngalakukeun jilbreake ka iphone 4 kuring anu ngagaduhan ios 7.1.2 sareng éta sampurna, masalah dimimitian nalika prosés réngsé, éta dikirim kuring ka layar utama kuring nalika telepon dikonci, nalika kuring ngusap layar pikeun muka konci éta hurungkeun deui telepon kuring henteu ngantep kuring ngasupkeun aplikasi kuring, PERLU ngabantuan !!

    1.    Oscar cenahna

      halo nacho, anjeun ngungkulan masalah, hal anu sami kajadian ka kuring nalika anjeun méréskeun

  21.   Junior Vargas (@jvcreativo) cenahna

    7.1.2 iphone 5 muka konci, jailbreak henteu jalan, naon éta tiasa?

  22.   Ozkr Vla cenahna

    Kumaha upami, kuring nyokong sareng malikkeun iPad kuring, ngadamel jailbreak nganggo pangu 1.2, sadayana saé dugi ayeuna, tapi nalika malikkeun cadangan ... Cydia ngaleungit sareng éta henteu kéngingkeun kuring masang deui jailbreak kuring parantos malikkeun sababaraha kali sareng naon kajadian sami. Kumaha carana abdi tiasa méréskeun éta?

    Dina iPhone 5 kuring sadayana saé saé panginten, ngan ukur seueur tweaks anu kompatibel ngintunkeun kuring ka modeu aman.

  23.   Oscar cenahna

    halo wilujeng wengi abdi jailbreak sareng pangu 7.1.2 sadayana henteu kunanaon tapi ayeuna kuring ngagaduhan kasalahan ageung tapi nalika datang ka muka konci sél éta teras dibalikan deui teras-terasan ngamungkinkeun kuring aksés poto sareng ranjang tapi dugi ka sésana henteu muncul sareng Éta hurung deui, kuring bakal ngahargaan bantosan anjeun, kuring henteu tiasa ngapdet deui, éta naros kuring pikeun nganonaktifkeun iPhone kuring, tapi sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, éta henteu ngantep kuring ngasupkeun nanaon sareng éta hurung deui.

  24.   Miguel cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, béja whatsapp henteu jalan kuring parantos dipasang sareng whatspad, naha aya solusina?

  25.   Xavier cenahna

    Kuring ngahapus pesen tina kaméra sareng naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    brandon romero cenahna

      Javier ami kajantenan kuring hal anu sami anu anjeun laksanakeun pikeun méréskeunana?

  26.   myl cenahna

    Halo alus! Kuring ngirim pikeun ngapdét iPad 64g (1) kuring sareng éta dikirimkeun ka kuring nganggo ios anu sami kalayan bédana anu ayeuna henteu ngagaduhan ikon pikeun nelepon.,. : '(Naon anu kuring tiasa lakukeun?

  27.   ANNA cenahna

    Kuring parantos ngareset iphone sareng kuring ngan ukur nampi basa na, ikonna henteu muncul sareng éta ogé ti perusahaan sanés sareng kuring henteu tiasa ngaleupaskeun.
    Saha waé anu terang naon anu kuring tiasa lakukeun.

  28.   RokushoHatcher cenahna

    Kuring gaduh iPhone 4 sareng JailBreak didamel 7.1.2 tapi nalika ngasupkeun jaringan sosial (YouTube, Facebook atanapi Wathsapp) éta restart nyalira sareng peryogi lami pikeun fungsina normal. Naha éta kajantenan ka batur sami? Atanapi bakal ngagaduhan solusi?

  29.   Gty. cenahna

    Salam. Kuring gaduh MASALAH RÉKODOR, kuring nyobian masang pangu, (iPhone4, 7.1.2) Abdi hilap nutup akun iCloud sareng nga-unlink, ayeuna éta henteu naros kuring ka iCloud anu desatif kanggo neraskeun pamasangan, tapi alatna «SETTING» sanés pilihan pikeun nyauran atanapi olahtalatah, kuring henteu tiasa nganggo whatsapp sabab kuring parantos netepkeun tanggal 2 Juni 2014 .. BISA MASALAHKU BISA NGABEULI? Éta ogé henteu ngijinkeun kuring pikeun mulangkeun cadangan kuring, pikeun anu sami tina iCloud.

  30.   Agustin cenahna

    Hehe, sababaraha taun ka pengker ieu tapi nembe kuring ngagaleuh iPhone 4 kanggo émut naon anu jailbreak na sareng kaunggulanana éta, kusabab ayeuna aplikasi pesen henteu kabuka, maksadna mah aplikasi olahtalatah asli, éta henteu jalanan ku BiteSMS kuring tiasa ngirim sareng nampi pesen téks nganggo jalan pintas kanggo anu ieu, tapi aplikasi pesen asli henteu dianggo pikeun kuring ku jailbreak anu didamel dina alat, sareng nalika kuring nempatkeun kana Safe Mode maka aplikasi pesen asli parantos tiasa leres. .

    Naha aya anu masih hirup dina masalah ieu ngabantosan kuring milari jalan kaluarna? Kuring terang yén ngirim pesen henteu seueur dianggo deui tapi kuring henteu resep ningali yén iphone 4 kuring henteu tiasa nganggo pikeun ngirim pesen ngalangkungan aplikasi pesen asli.

    hatur nuhun