Sababaraha pangguna kéngingkeun peringatan "panyimpenan pinuh" kaliru saatos ngapdet kana ios 15

ios 15 kasalahan

Sigana luar biasa, tapi bahkan ngaleupaskeun édisi édisi pre-final anu teu kaitung pikeun sadaya pangguna, ti jaman ka jaman a «hama»Dina vérsi ahir sababaraha pembaruan penting parangkat lunak Apple. Sareng éta bakal tés teu diuji, gagal sareng dirobih iklan nauseam.

Nya, sigana mah di ios 15 sareng iPadOS 15 kasalahan parantos teu dipaliré ku pangembang, kumargi sababaraha pangguna parantos mimiti ngadu'a yén saatos ngamutahirkeun iPhone sareng iPad na minggu ieu, aranjeunna nampi peringatan «Panyimpenan IPhone (atanapi iPad) ampir pinuhNalika aranjeunna leres-leres gaduh seueur gudang gratis.

Seueur pangguna iPhone sareng iPad ngalaporkeun dina jaringan sosial kasalahan anu rada panasaran anu muncul saatos dirobihkeun alatna ios 15 o iPadOS 15. Tétéla yén peringatan némbongan peringatan yén panyimpenan alat ampir pinuh, nalika éta leres henteu.

Sareng hanjakalna, anjeun moal tiasa "ngahapus" peringatan ieu tina layar Setélan, kumargi alat anjeun ngagaduhan seueur rohangan kosong, tapi ios mikir yén henteu. Sanajan anjeun masih ngahapus anu sanés sareng ngosongkeun sababaraha rohangan deui, peringatan tetep némbongan salah.

Tim Dukungan Apple parantos terang ngeunaan bugna. Dina waktos ayeuna, sadaya anu aranjeunna laksanakeun nyaéta mamatahan pangguna anu ngalaman masalah ieu balikan deui alat anjeun, tapi sigana solusi sapertos kitu henteu tiasa dilakukeun dina kalolobaan kasus, sareng peringatan "Panyimpenan iPhone ampir pinuh" terus muncul.

Henteu diragukeun di Cupertino aranjeunna parantos ngerjakeun ngabéréskeun bug leutik ieu, sareng kami yakin yén aranjeunna bakal pas ngajalankeun update leutik duanana ios 15 sareng iPadOS 15 kanggo méréskeun kekacoan, sahingga ngaleungitkeun peringatan anu ngaganggu yén anjeun kehabisan panyimpenan gratis upami leres henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.