Sababaraha pangguna ngalaporkeun gangguan WiFi sareng masalah batré di ios 8

ios 8

Sakumaha biasana kasus unggal update ios utama anu mimiti, parangkat lunak biasana henteu kakurangan bug na kasalahan sanaos nyéépkeun sasih sareng betas.

Numutkeun ka sababaraha pangguna, anu Konéktipitas WiFi di ios 8 henteu jalan sakuduna, hal anu urang tiasa perhatoskeun ningali kanaékan waktos pemuatan halaman wéb, jaringan sosial atanapi jasa sanés anu nganggo konektipitas ieu. Ngirangan kagancangan browsing ieu langsung disebatkeun ka ios 8 kumargi sateuacan pembaruan, sadayana jalan leres.

Pamaké anu ngalaman gagal konéksi WiFi ieu parantos parantos tés sareng ngalaporkeun tingkat unduhan sareng unggah 0,01 Mbps sareng 1,05 Mbps masing-masing. Tés anu kadua nawiskeun 4,75 Mbps unduhan sareng 0,24 Mbps unggah sareng, tungtungna, tés anu katilu mastikeun bukti na 0,02 Mbps unduh sareng 0,76 Mbps unggah. Nilai-nilai antara tésna béda pisan sareng sanaos urang moal ngalaman masalah ayeuna, éta tiasa kajantenan ka kami dina sababaraha waktos.

ios-8-batré
Sedengkeun pikeun Masalah batré ios 8, aya ogé sababaraha sababaraha pangguna anu gagal ngajantenkeun iPhone na dugi ka akhir dinten saatos ngamutahirkeun. Sababaraha pangguna parantos mendakan solusina ku nganonaktifkeun pilihan anu aya dina Setelan> Privasi> Lokalisasi> Menu jasa sistem sareng mareuman seueur fungsi anu nembongan di dinya.

Pangguna anu séjén mairan éta batréna ngosongkeun aranjeunna sadayana dina perkawis sakitar opat jam tanpa nganggo terminal. Dina kasus ieu, pangsaéna pikeun nyobaan nuturkeun salah sahiji ieu tips pikeun ningkatkeun batré dina ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samuel Fernandez cenahna

    Kuring henteu ngalaman masalah sareng Wifi, naon deui, éta masihan kuring kesan yén éta nyambungkeun hal anu langkung gancang kana jaringan.
    Anu kuring perhatoskeun nyaéta masalah batré. Pas kuring ngamutahirkeun, kuring ningali yén telepon janten panas pisan nalika dianggo sareng batréna dugi ka satengah tina waktos anu biasa.
    Kuring parantos masihan sababaraha beban margina, pikeun ngaluarkeun yén masalah sanés asalna ti kuring, tapi lilana masih ampir satengah, teu kakantun suharna anu dibutuhkeun.
    Kamari kuring ngadamel cadangan, malikkeun sareng ngamuat deui cadanganna sareng ayeuna sigana henteu panas (henteu langkung ti biasana, anu sakedik) sareng dina waktos ayeuna aki sigana ngaleupaskeun dina tingkat "normal". Tangtosna, kuring nembé "uji coba" salami sapoé dinten kalayan naon anu sigana mimiti teuing nyarios.

    1.    Samuel Fernandez cenahna

      Hapunten, kuring henteu nyarios yén éta mangrupikeun iPhone 5s.

  2.   Picachu cenahna

    Kuring teu ngagaduhan jinis masalah sareng batréna dina iphone 5c upami kuring tetep langkung lami. Kumaha upami kuring perhatoskeun ku jalanna dinten-dinten paningkatan réspon tina wifi nalika muka Safari, twitter atanapi flipboard. Pikeun sésana, sadayana saé, ngantosan pembaruan pikeun ngalereskeun bug.

  3.   Albertito cenahna

    SAMUEL… Konpigurasikeun tina iTunes salaku IPHONE BARU… Entong malikeun salinan anu lami. Dina parobihan iOs éta anu pangsaéna.

    1.    Samuel Fernandez cenahna

      Éta naon anu kuring lakukeun, meureun kuring henteu ngajelaskeun éta ogé. Hatur nuhun atoh.

  4.   Yosua cenahna

    Kami salah sahiji anu ngagaduhan masalah dina sambungan wifi sareng batréna .. wifi na leungit !! sareng batréna tahan satengah tina naon anu lumangsungna sareng ios 7.1.2 ... Kuring parantos ngalereskeun sababaraha kali nempatkeun éta salaku iphone anyar sareng masalahna teraskeun! éta jam 5-an .. update yaa !!!

  5.   Antonio cenahna

    ieu klasik!

  6.   Juan Carlos cenahna

    Leres, kuring ngagaduhan 2 masalah ieu, peryogi lami pisan kanggo ngeusi batre anu nyambung kana wifi, ngagaduhan 30 mg di bumi, henteu normal naon anu diperyogikeun sareng batréna henteu nyaritakeun naon-naon, sareng kuring ngamutahirkeun salaku anu énggal iPhone sareng turutan solusi anu sami, punten.

  7.   sa cenahna

    Kalayan dua masalah ieu, sigana urang sadayana. Salaku conto, sapeupeuting kuring nempatkeun telepon dina modeu pesawat, sareng IOS-7, konsumsi langkung atanapi kirang ti 2% tina total muatan batré, kumargi kuring parantos ngénggalan ka IOS-8, konsumsi dugi ka 15% tina total batré, kumargi kuring sok ngeusi batre sélulér sateuacan nempatkeun kana modeu pesawat kanggo énjingna.

  8.   Jordi vendrell cenahna

    anjeun beurat pisan kana iklan….
    sahenteuna anjeun tiasa ngajantenkeun kirang ngaganggu sareng éta tiasa ditutup ogé.
    Gracias

  9.   Tutankhamun cenahna

    Henteu masalah urang saréréa, pastina aya sababaraha éta. Kinerja batré 5S kuring langkung saé pikeun kuring, sareng kuring henteu ngagaduhan masalah sareng Wi-Fi.
    Naon anu kajantenan kuring sakali nyaéta nalika kuring muka layar pikeun nelepon, simbol-simbol anu tetep dina bagian luhur (waktos, operator, sinyal, jst) tumpang tindih sareng jandéla télépon; nyaéta, saolah-olah anu terakhir nyandak layar sadayana.

  10.   Luis cenahna

    Pasti batréna kirang nganggo iOS 8, wifi langkung lami pikeun dimuat, kami ngarepkeun dina pembaruan salajengna masalah-masalah ieu bakal dibéréskeun.

  11.   Xavier cenahna

    Kuring ngalaman masalah dina WiFi. Kuring ngagaduhan sakitar 50 megabyte sareng kadang WhatsApp bahkan henteu tiasa ngirim pesen. Safari ogé lambat pisan. Aya sababaraha masalah deui tapi aranjeunna henteu aya hubunganana sareng WiFi atanapi batréna. 8.0.1 ayeuna! Iphone 5s.

    1.    Luis cenahna

      Kuring gaduh iPhone anu sami versi kuring sareng masalah anu sami h Kuring yakin anu tanggung jawab nyaéta ios 8 ngantosan 8.1

  12.   Alberto cenahna

    iPhone 4S.

    Antarbeungeutna rada langkung laun sacara umum, batréna kirang langkung sareng ogé, Wi-Fi nyambung ogé. Abdi henteu nyarankeun éta.

  13.   Memo cenahna

    Sarua kagagalan anu sami dina iPhone 5s 😡

  14.   José Luis cenahna

    Kuring gaduh 5-an sareng kuring henteu terang masalah batréna atanapi wifi na, kumaha upami kajadian kuring nyaéta béja, utamina anu WhatsApp kadang muncul sareng kadang henteu di pusat béja atanapi dina layar konci.
    Kamari AppStore janten gélo sareng nempatkeun kuring dina basa Inggris sareng ngawartosan yén aplikasi anu dipénta henteu sayogi di nagara kuring, kuring ngahurungkeun deui hapé sareng éta direngsekeun.
    Kasalahan sanés anu kuring kéngingkeun nyaéta pikeun ngadeteksi appletv anu kuring kedah aktipkeun Bluetooth, sateuacanna sareng iOS 7 kuring ngakuan éta sanajan appletv dipareuman kumargi kuring nyambungkeun ku éternet.
    Kuring nelepon apel énjing kanggo ngawartosan naon anu salah sareng aranjeunna ngawaler yén router kuring henteu cocog sareng ios 8.
    Kuring henteu terang naha ngantosan pembaruan atanapi balik ka ios 7.

  15.   Xavier cenahna

    José Luis moal tiasa diturunkeun. Apple henteu ngagaduhan tanda deui ios 7 janten urang pasti kedah ngantosan pembaruan anu disebat 8.0.1 anu ngan ukur "perbaikan bug".

  16.   Apoc78 cenahna

    Nya, kumargi kuring parantos ngénggalan, sora "tritone" datang ka kuring kadang-kadang bahkan dina modeu pesawat sareng teu aya béwara anu némbongan atanapi naon waé, éta hurungna ... Kuring parantos mariksa sadaya aplikasi sareng kuring henteu terang dimana éta tiasa dongkap ti. Sareng kajadian kuring dina iPhone sareng iPad.

  17.   ceremé cenahna

    Kalayan iPhone 5s kuring, Whassap butuh waktos kanggo ngirim pesen sareng bluetooth nganggo mobil sanés telepon tiasa dianggo kalayan saé, éta disingkronkeun tapi kuring henteu nguping nanaon.

    1.    ceremé cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring tapi ku Reset setélan pabrik sareng setélan jaringan sareng ayeuna mobil bebas telepon parantos tiasa dianggo saé pikeun kuring tapi WhatsApp masih laun ogé.

  18.   Antonio85 cenahna

    Sejarah sapanjang taun.

  19.   Tiara cenahna

    Abdi gaduh 5-an, batréna gancang pisan sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngahurungkeun, éta parantos ngecas sakitar satengah jam tapi henteu dugi kana minimum pikeun ngahurungkeun ...

    1.    Luis cenahna

      Halo Thiare, kuring bakal nyéépkeun sadayana wengi sareng upami teu dieusi mah bakal dibawa ka toko Apple sareng aranjeunna bakal marios deui pikeun kuring, kuring miharep solusél whistles pikeun anjeun.

  20.   Eduardo cenahna

    Dinten ayeuna iphone 5s kuring dipareuman ku ios 8 sareng parantos waktosna hurung, naon anu kuring lakukeun?

  21.   David loaiza cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah sareng batréna, kuring mulangkeunana sareng masalah éta dicabut, tapi biaya, éta mangrupikeun syahid, peryogi jam! naon anu abdi lakukeun?

  22.   Charlie roldan cenahna

    Wifi na henteu tiasa dianggo sanaos katingali nalika disambungkeun Kuring uji dina modeu pesawat sareng wattsap henteu napigasi atanapi jalan
    Tiasa batur ngabantosan kuring

  23.   Potxolo2001 cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah Wi-Fi laun dina iPhone 6 kuring sareng tungtungna mah direngsekeun ku nerapkeun setélan kaamanan anu disarankeun ku Apple kana router kuring, nyaéta énkripsi wpa2 (aes). Ngan ku ngalakukeun éta kuring parantos ngalangkungan sambungan Wi-Fi anu parah janten sambungan anu gancang pisan.
    Salam sareng kuring miharep kuring parantos ngabantosan jalma anu ngagaduhan masalah anu sami.

  24.   Yarle cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 sareng waktos panggunaan henteu nembongan sareng ngantosan saprak muatan terakhir, éta ogé unduh gancang pisan

  25.   Fredd cenahna

    Unduh pembaruan ios sareng saatos unduhan éta henteu terang pangecas iPhone. Abdi henteu tiasa ngeusi batre deui iPhone, saha waé anu tiasa ngabantosan kuring.