Sababaraha parobahan pikeun iPad Pro sareng iPad Mini numutkeun kabocoran

apel nuju ngaliwat kaping anu parantos dikabarkan dina sababaraha minggu ka pengker ngeunaan produk anyar dina kisaran iPad sareng MacBook. Janten urang ampir nganggap entep yén kabocoran ieu ngan ukur imajinasi "analis" anu haus nutupan.

Nanging, inpormasi anu diénggalan tetep sumping dina hal ieu sareng urang teras-terasan hoyong ngajantenkeun anjeun paling anyar. Dina kasempetan ieu, sadayana nunjukkeun yén parobihan éksternal iPad Pro sareng iPad Mini badé diémutan atanapi ampir-ampiran. Naha henteu kunanaon pikeun anjeun yén Apple parantos ngalambatkeun inovasi dina produk ieu?

The "leaker" Sonny Dickson, biasa Twitter sareng foto-foto anu ngajantenkeun kami kejutan hébat, anjeunna parantos nunjukkeun kami iPad Mini anyar anu henteu ngalaman desain ulang di daérah mana waé, ngalestarikeun pigura anu diucapkeun sareng tombol Home di handapeun, hal anu jelas-jelas bakal ninggalkeun pangguna rasa anu goréng pisan dina sungutna, sareng kuring mikir yén justru iPad Mini bakal janten produk anu paling cocog sareng format pangirangan pigura sareng desain agrésif.

Leres kami mendakan sababaraha parobahan deui dina iPad Pro, dimana urang ningali kaméra triple, anu nyandak alat ieu bahaya caket kana iPhone dina istilah éta. Aranjeunna nahan konektor pinter dina tonggong sareng sisi. Samentawis éta, iPad Mini bakal nahan kaméra hiji-hijina na anu bakal ngalayanan sakedik langkung seueur tibatan ngagaleuh urang.

Sigana kuring ampir serangan anu Apple bahkan henteu nganggap kamungkinan ngajaga desain lami iPad Mini anu ayeuna yuswa salapan taun, anu saurna geuwat. Éta sigana jelas-jelas tekad pikeun laun maéhan jajaran iPad Mini, produk anu khusus pikaresepeun pikeun seueur pangguna sareng nampi penghinaan pisan ti Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Punten robih "kamandang" éta janten "réngsé"