Sabaraha lami kanggo iPad Pro pikeun ngeusi batre?

litium-batré

IPad Pro anu anyar parantos aya di kalangan pangguna sababaraha dinten. Kalayan prosesor A9X, 4GB RAM sareng kapadetan piksel anu luar biasa iPad Pro ngajaga umur batré anu sami tibatan sadaya modél anu tos miheulaan, nyaéta sakitar tabuh 10. IPad Pro hadir nganggo carjer 12 W sanaos batré kapasitasna langkung luhur tibatan duduluranna anu langkung alit. Ngecas iPad mangrupikeun salah sahiji padamelan anu urang kapaksa teras-terasan dilakukeun nalika wengi kusabab seueur waktos anu diperlukeun pikeun ngecas sapinuhna. 

Numutkeun data anu disayogikeun ku ArsTechnica, anu parantos memeres alatna maksimal, Durasi muatan pinuh tina iPad Pro tiasa nyandak urang antara opat sareng opat satengah jam, salami urang henteu nganggo alat, kumargi muatanana langkung lami. Mimitina butuh waktu opat jam atanapi langkung henteu janten masalah, salami urang ngeusi batre sapeupeuting, tapi masalahna datang nalika urang nuju kirang batré sareng urang kedah ngeusi batre boh di bandara atanapi di kamar hotél pikeun tiasa neraskeun teras-terasan nganggo éta.

Kalayan data ieu, pikeun tiasa ngeusi batre saparapat tina batréna urang peryogi sahenteuna hiji jam, tanpa nganggo éta sareng nganonaktipkeun sadaya konéksi ku cara ngaktipkeun modeu pesawat. Numutkeun ka iFixit, Batré iPad Pro nyaéta 3,77 v kalayan 10,307 mah sedengkeun model anu langkung alit sateuacanna ngahijikeun batré 7.340 mAh kalayan tegangan 3,76 v. Fakta anu panasaran ngeunaan iPad Pro ieu nyaéta panjang kabel anu kalebet ku Apple sareng alatna, sami sareng anu disayogikeun ku Apple Watch tapi rada pondok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.