Sadaya warta yén Apple bakal nampilkeun dina acara na

Anu salajengna 20 April Anjeun gaduh janji wajib sareng kami, kami badé nutupan langsung, sapertos biasa, Keynote salajengna perusahaan Cupertino, anu terakhir sateuacan WWDC21 anu bakal dilaksanakeun salami bulan Juni. Kituna, kami hoyong ngandelkeun anjeun sareng anjeun terang ngeunaan sadaya berita ti Apple sateuacan anu sanés.

Samentara éta, kami badé ngadamel sakedik ulasan ngeunaan sadaya berita yén perusahaan Cupertino bakal hadir dina tanggal 20 April dina acara na Spring Dimuat. Aya produk anu diantisipasi pisan ku pangguna Apple sacara umum sapertos generasi anyar AirPods atanapi Apple TV anyar.

Anjeun tiasa ningali kompilasi ieu dina pidéo ngalangkungan saluran YouTube kami sareng nyandak kasempetan kanggo ngalanggan, kumargi tanggal 20 anjeun bakal ngagaduhan susulan berita sacara langsung anu paling ketat. Urang teraskeun sacara rinci sadaya kompilasi rumor ngeunaan naon anu badé diluncurkeun Apple:

  • AirPods 3: Perusahaan Cupertino badé ninggali desain kuno AirPods asli sareng bakal ngadeukeutkeun AirPods 3 ka AirPods Pro dina hal ieu. Nanging, dina téknis bakal aya sakedik berita saluareun nambihan Spatial Audio.
  • Apple TV 5: Apple TV anyar bakal sumping sareng desain anu sami, paningkatan perangkat keras utama sapertos HDMI 2.1 sareng 120 Hz, tapi kaunggulanana bakal dicandak ku Apple TV Remote anu anyar, anu bakal ngagentos Siri Remote.
  • iPad Pro: Dua vérsi énggal bakal sumping sareng prosesor Apple A12Z, sami sareng M1 Mac, dipirig ku panel MicroLED tanpa résolusi langkung seueur tapi ku kacaangan sareng kontras anu langkung saé.
  • Pensil Apple 3: Generasi katilu Apple Pencil mulih kalayan hérang dina bérésna, sareng hibrid antara versi kahiji sareng kadua dina hal bentuk sareng fungsina.
  • iPad mini: Alatna bakal angkat tina 7,9 inci dugi ka 8,5 inci ku nyaluyukeun pigura, nanging éta bakal tetep bet dina Touch ID sareng sakedik inovasi dina perangkat keras.
  • AirTags: Alat-alat geolokasi Apple parantos aya di juru.

Tetep di dieu sabab kami bakal masihan anjeun seueur deui pitunjuk ngeunaan berita sareng anu paling penting kami bakal nyaritakeun anjeun langsung ti 19:00 (waktos Spanyol) tanggal 20 April.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juju cenahna

    Clickbait