Sadaya berita ngeunaan ios 14.5 dina pidéo

Peluncuran ios 14.5 caket, anu bakal tanpa ragu pembaruan anu paling penting pikeun iOs 14 saprak diluncurkeun, sareng urang nunjukkeun naon anu paling penting, kumaha carana muka konci iPhone anjeun nganggo topéng.

Kami parantos saminggu ti acara Apple dimana kami ampir pasti bakal ningali iPad Pro anyar, panginten mini iPad anyar, sareng kami henteu terang naha AirTags, AirPods 3 anyar sareng saha anu terang naon deui anu énggal. Saatos acara éta, kamungkinan yén ios 14.5 Calon Ngaleupaskeun bakal dileupaskeun, Béta panganyarna tina vérsi énggal ieu pikeun iPhone sareng iPad, sareng saminggu sanggeusna, ampir pasti versi pamungkas anu bakal sayogi pikeun sadaya pangguna iPhone sareng iPad . Naon anu énggal dina pembaruan ieu anu ngajantenkeun penting pisan? Nya, seueur, tapi di luhur sadaya kamungkinan muka konci, tungtungna, iPhone urang nganggo topéng menonjol.

Ieu bakal tiasa hatur nuhun ka Apple Watch, anu ogé kedah diénggalan janten watchOS 7.4, anu bakal dileupaskeun sakaligus sareng ios 14.5. Tapi urang ogé bakal ngagaduhan Emoji énggal, kasaluyuan jaringan 5G sareng DualSIM, menu "Obyék" énggal dina aplikasi Search, kasaluyuan sareng kontrol Dualsense pikeun PS5 sareng X Box Series X, batréna ngarebut deui iPhone 11, jalan kaluar tina masalah anu dianggurkeun ku sababaraha pangguna dina layar anu nunjukkeun warna héjo anu tangtu, paningkatan dina Peta, sora Siri anu anyar dina sababaraha basa, jst. Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo sareng kami ngajelaskeun kumaha jalanna anu paling penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Laura cenahna

    Iraha kaluarna di Kolombia?