Sadaya iklan saé pikeun Apple bahkan TikTok

AirPods Pro

Ieu sanés pertama kalina urang ningali gerakan Apple dina jaringan sosial anu populér sareng kontroversial ieu, TikTok. Sababaraha waktos ka pengker sababaraha influencers sareng seueur pengikut na nawiskeun sababaraha pidéo anu nunjukkeun manpaat iPhone 12 mini.

Ayeuna saatos kampanye "Luncat" dina format YouTube dimana AirPods Pro ditingalikeun sareng ieu janten jinis "tantangan" kanggo 6 pangguna kalayan rébuan pengikut dina TikTok. Dina iklan éta aranjeunna fokus kana nunjukkeun dunya salaku tempat kaulinan berkat pembatalan sora tina headphone ieu sareng sadayana dibarengan ku lagu "Fallin 'Apart (Feat. Denzel Curry & Pell)" ku Young Franco.

Tulisan anu aya hubunganana:
Akun TikTok Apple kalayan pidéo influencer

Sigana éta hashtag #AirPodsJUMP janten viral sareng rébuan pangguna anu nganggo ieu pikeun kreasi na dina jaringan sosial. Langkung seueur pangguna anu nambihan hashtag dina pidéo aranjeunna sanaos teu aya hubunganana sareng kampanye Apple sareng ieu sacara logis bakal nguntungkeun Apple.

Jinis gerakan ieu pasti pikaresepeun pikeun ditalungtik kumargi sadayana tiasa dimimitian salaku kaulinan saderhana tapi AirPods Pro muncul dina rébuan akun pangguna dina jaringan sosial ...

Kusabab kitu urang nyarios dina judul tulisan ieu yén sadaya iklan saé sareng Apple terang persis kumaha mindahkeun massa ieu tanpa kedah nanem modal seueur artos. Dina hal ieu, genep pangaruh jaringan sosial ngamimitian "gim" sareng ayeuna jutaan pangguna anu nganggona. Upami anjeun gaduh akun TikTok anjeun tiasa ngagaleuh nyaliraAnjeun bahkan tiasa nambihan pidéo nyalira ku "tantangan" anu didamel di sakurilingna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.