Sadaya inpormasi ngeunaan AirTags, locator obyék Apple

Apple AirTag dina koper

Koncina kamari nunjukkeun awal bab anyar pikeun sajarah Apple. Seueur anu sanés anu parantos lami kabuka ogé parantos nutup. Salah sahijina nyaéta peluncuran resmi Apple AirTags, Big Apple Item Locator anu parantos kami bawa langkung ti sataun. Tungtungna, urang parantos terang sadayana berita ngeunaan produk leutik ieu anu bakal ngamungkinkeun kami tetep dilokalisir sadayana anu urang hoyong anggo jaringan Ékosistem milarian sareng alat Apple. Dihandap ieu kami nganalisis sadaya ciri aksésori leutik ieu anu tujuanana janten suksés.

Apple AirTag, panggihan obyék anjeun kalayan gampang

Rusiah terbuka tungtungna ngungkabkeun: ciri-cirina

Kalayan AirTag anjeun tiasa sacara gampil terang dimana waé barang-barang anjeun. Pasang hiji dina konci sareng anu sanésna dina ransel sareng anjeun bakal nempatkeunana di aplikasi Pilarian, anu sami anu anjeun anggo pikeun milarian réréncangan sareng alat Apple anjeun. Mangrupikeun milarian, tong sono.

Nalika urang nyarios éta rusiah ku sora Éta yén rumor parantos hirup saprak Maret 2020 nalika kami aya di tengah pandemi COVID-19. Éta ogé diarepkeun dina intina akhir taun ka tukang sareng ku alesan yén urang masih henteu terang, Apple mundur peluncuran produk leutik ieu tina rencana éta. Akhirna, sareng saatos ngantosan lami, urang parantos gaduh sareng kami AirTags.

Alat leutik ieu henteu langkung ageung tibatan koin 2 euro disetél janten locator tina obyek atanapi elemen naon anu urang bayangkeun. Nyatana, terserah ka pabrikan pikeun ngembangkeun asesoris atanapi unsur pikeun nempelkeun AirTag pikeun milarianana. Ukuran alit sareng kagunaanna ngamungkinkeun ditempatkeun di sajumlah ageung tempat kalayan tujuan anu jelas: lokasi real-time.

Apple AirTags mawa batré standar anu aranjeunna ngaku tahan langkung ti sataun kalayan nganggo opat sora sareng hiji milarian presisi per dinten. Data ieu nganggo parangkat lunak béta sareng alat ayeuna. Sigana mah batréna tiasa dioptimalkeun salajengna di payun sareng pembaruan sistem Apple anu bakal datang.

Salaku tambahan, alat Éta ciri résistansi cai IP67 anu disahkeun sareng tahan lebu. Diintegrasikeun, di sisi anu sanésna, spéker anu ngamungkinkeun réproduksi sora pikeun ngabantosan pangguna supados langkung gampang didangukeun. Bagian tukangna tiasa dibongkar kanggo ngarobih batré standar anu diintegrasikeun sakumaha anu parantos kami mairan sateuacanna.

 

Apple AirTag cocog sareng aplikasi Find sareng chip U1

AirTags cocog sareng jaringan Milarian Apple

AirTags ngonpigurasi nganggo alat ios atanapi iPadOS sareng tiasa atur ku unsur anu tangtu. Nyaéta, urang tiasa masihan masing-masing aksésori alit ieu nami anu dipersonalisasi. Salaku conto: 'Angel Keys' atanapi 'Car Keys'. Ku cara kieu, Siri tiasa ngabantosan urang mendakan masing-masing elemen ieu tanpa kedah lebetkeun aplikasi Milarian.

Naha anjeun icalan dompét? Dunya henteu tungtung. Unggal AirTag ngagaduhan spéker internal sareng anjeun tiasa ngiringan pikeun milarian. Ukur buka tab Item anyar dina aplikasi Find atanapi sebutkeun "Hei Siri, dimana dompét kuring?" Upami éta parantos murag caket, sapertos handapeun sofa, atanapi aya di kamar gigireun, anjeun ngan ukur kedah ngalacak sora na.

Salah sahiji hal anu saé ngeunaan AirTags nyaéta tiasa ngahijikeun kana ekosistem Milarian sareng aplikasi. Éta mangrupikeun hal anu parantos diantisipasi Apple ku kami nganggo ios 14.5 sareng modifikasi aplikasi neangan pikeun nambihan produk anu cocog dina jaringan. Éta jalan ku cara saderhana: Sadaya alat anu cocog sareng jaringan Milarian (iPad, iPod Touch, Mac, iPhone, sareng sajabana) ngahasilkeun jaringan anu sanggup ngirim data liwat Bluetooth sareng ti ditu ka iCloud. Ku cara kieu, AirTag anu parantos urang tinggaleun di pantai tiasa ngirim sinyal ka iPhone anu caket sareng éta iPhone ngirim inpormasi ka iCloud sareng ti ditu ka iPhone anjeun sareng tujuan pikeun tiasa mendakan objék anu leungit nganggo jaringan hébat alat Apple anu sumebar di saluruh dunya.

Tulisan anu aya hubunganana:
Jaringan Apple's Find ayeuna cocog sareng asesoris pihak katilu

Ti Cupertino aranjeunna mastikeun yén sambungan ieu dilakukeun dina bentuk énkripsi ngajaga karusiahan sadaya unsur. Sadaya data anonim sareng énkripsi. Naon deui, prosés na ultra éfisién supados alatna henteu nyéépkeun batréna ogé meakeun kaleuleuwihan data anu ngamungkinkeun parobihan dina trend pangguna.

Apple AirTag sareng aplikasi Find Nguji cai sareng alat: pentingna chip U1

El Chip U1 éta mimitina muncul dina iPhone 11 sareng 11 Pro. Éta mangrupakeun chip band ultra-lega (Ultra Wide Band) anu ngamungkinkeun deteksi ruang. Hatur nuhun kana pulsa radio jarak jauh anu ngamungkinkeun lokasi chip tepat hatur nuhun kana téknologi dumasar kana latency ngirim, nampi sareng kakuatan sinyal anu dikirim.

Saprak harita, iPhone 12 sareng Apple Watch pangénggalna ogé ngahijikeun chip U1 ieu. Sareng éta konci pikeun AirTags sareng jaringan Apple Search. Kunaon Kusabab unggal AirTag ngagaduhan chip U1 di jerona anu ngamungkinkeun interaksi sareng iPhone 11 sareng 12 (dina sadaya modél na) tukeur inpormasi ka nyanggakeun lokasi tepat alat. Salaku tambahan, Apple parantos ngahijikeun Milarian tepat, sistem anu ngamungkinkeun kaméra, akselerometer, giroskop sareng kit ARKit tiasa dihijikeun kanggo ngabantosan pangguna supados gancang mendakan AirTag ngalangkungan sora, sensasi haptik sareng tanggapan visual.

Nyayogikeun a ékosistem alat-alat dimana chip U1 aya éta penting pikeun rencana panempatan AirTag anu sampurna. Beuki seueur alatna, sareng langkung seueur chip U1 dina jaringan éta sorangan, langkung épisiénna nalika mendakan aksésoris alit ieu sapanjang géografi.

 

Apple AirTag kalayan gantungan konci anu sanés

Harga Apple AirTag sareng kasadiaan

Pikeun tiasa nganggo AirTags perlu ngagaduhan salah sahiji alat ieu di handap iOS atanapi iPadOS 14.5, Ku alatan éta, sakabeh rencana anu Apple badé pasang sareng diluncurkeun pembaruan anu hébat ieu dikonfirmasi:

  • iPhone SE
  • iPhone 6s atanapi engké
  • iPod touch (generasi ka 7)
  • iPad Pro
  • iPad (generasi ka 5 atanapi engké), Air 2 atanapi engké, mini 4 atanapi engké

The AirTags Reservations tiasa ngamimitian ti 14:00 pm on Jumaah, 23 April di Apple Store Online. Aya dua cara pikeun mésér produk leutik ieu:

  • Kumpulan tina AirTag: euro 35
  • Seueur tina 4 AirTags: euro 119

Pikeun masing-masing AirTags anu urang mésér emoji custom atanapi inisial laser tiasa ditambihan sakumaha dina produk Apple anu sanés. Salaku tambahan, Apple gaduh versi anu khusus Hermes, kolaborasi sareng mérek fashion Perancis:

  • Pendant + AirTag: Euro 299
  • Tag koper + AirTag: Euro 449
  • Keychain + AirTag: euro 349

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.