Sadaya inpormasi ngeunaan MacBook Pro anyar

macbook-pro

MacBook Pro mangrupikeun salah sahiji Mac anu nawiskeun kauntungan paling ageung salian ti éta mangrupikeun salah sahiji anu paling dijual ku perusahaan. Minggu ieu mangrupikeun 25 taun ti saprak perusahaan anu berbasis di Cupertino ngaluncurkeun modél MacBook munggaran. Ti saprak éta, téknologi parantos mekar pisan, anu ngamungkinkeun laptop sareng fitur anu luar biasa dikirangan sacara minimal. MacBook Pro anu urang terang dugi ka ayeuna pencét di pasar Juni 2012 sareng ti saprak éta nembé direnovasi di jero, anu terakhir dina Méi 2015.

Apple parantos nyobian tahan modél ieu sabisa-bisa, anu hartosna yén seueur pangguna kapaksa ngantosan Mac anyar atanapi milih salah sahiji laptop anu kuat anu ayeuna ditawarkeun ku Microsoft pikeun kisaran Surface Book, anu sanaos aranjeunna ékosistem anu béda, nunjukkeun ku turunna jualan Mac ningkatna gandum tina Surface Book sareng Surface Pro 4.

New MacBook Pro 2016

macboo-pro-13-15-inci

Apple parantos nampilkeun kami anu dirombak, boh di jero boh di luar, MacBook Pro, nawiskeun langkung seueur fitur dina rohangan anu langkung alit, kirang kandel sareng kirang beurat. Model MacBook anyar, sayogi dina 13 sareng 15 inci, nawiskeun kami grafik 130 langkung gancang tibatan ngaheulaan, 67% layar langkung caang sareng 17% langkung ipis. MacBook 13 inci beuratna 1,37 kg sareng ngan kandelna 14,9 mm, sedengkeun modél 15 inci beuratna 1,83 kg kalayan kandelna 15,5 mm.

Touch Bar, cara anyar pikeun nganggo Mac

Sanaos kami parantos terang nami layar rampa ieu, sareng kirang langkungna dihaja fungsina, dugi ka ayeuna urang henteu kéngingkeun mamang. Touch Bar nawiskeun kami alat anu diperyogikeun nalika urang meryogikeunana, kumargi adaptasi numutkeun naon anu urang lakukeun. Kalayan sentuhan tunggal urang tiasa milih jalan pintas, saran téks, ngirim emoji, motong sareng témpél téks, édit gambar. Photoshop, Pixelmator, Office, FinalCut parantos cocog sareng layar sentuh mini anyar ieu.

Touch ID datang ka MacBook Pro

touch-id-macbook-pro

Hal anu ogé parantos dikabarkan nyaéta kamungkinan Apple ngenalkeun sénsor sidik anu ngamungkinkeun urang muka konci alatna bari henteu kedah ngalebetkeun kecap akses urang. Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun mastikeun pamayaran tina transaksi anu kami laksanakeun ngalangkungan Safari sareng Apple Pay. Upami kami sababaraha pangguna di bumi, kantun Ku ngaklik Touch ID, MacBook Pro kami sacara otomatis bakal ngarobah pangguna ka saha sidik éta, tanpa kedah ngalakukeun anu sanés.

Pintonan Rétina énggal

macbook-pro-1

Layar MacBook Pro énggal ningkatkeun kacaangan lampu latar (500 bit) per LED ogé kontrasna, ngahontal kulit hideung anu langkung sengit sareng kulit bodas anu langkung bercahaya. Salian ti gaduh bukaan piksel anu langkung ageung sareng tingkat panyegaran anu langkung luhur meakeun kirang tina model generasi sateuacanna. Model MacBook Pro énggal mangrupikeun modél munggaran anu saluyu sareng gamut warna lega, anu ngalikeun warna héjo sareng beureum, nawiskeun gambar pikeun urang sami pisan sareng gambar anu tiasa urang candak ku panon manusa sareng sacara rinci pisan.

Keyboard anyar sareng trackpad anu langkung ageung

Apple parantos nerapkeun keyboard anu debut MacBook 12 inci dina modél énggal ieu, keyboard mékanisme kupu-kupu generasi kadua anu ningkatkeun kanyamanan sareng gancang réspon nalika ngetik. Salaku tambahan, Trackpad ayeuna dua kali ukuran tina generasi samemehna sareng cocog sareng téknologi Force Touch.

Kulawarga MacBook Pro énggal

modél mac-book-pro-modél

Upami urang ngarencanakeun ngomean MacBook Pro urang, urang kedah terang yén Apple parantos ngaluncurkeun tilu modél: dua model 13 inci sareng hiji 15 inci. Beda utama antara model 13 inci nyaéta Touch Bar sareng Touch ID, anu henteu aya dina modél anu paling murah sareng anu ogé ngan ukur ngagaduhan dua port Thunderbolt, janten opat tina modél anu nganggo Touch Bar sareng Touch ID.

Harga MacBook Pro sareng kasadiaan

Kisaran MacBook Pro éta henteu kantos dicirikeun ku justru ékonomis, sareng model-model anyar ieu mastikeun na. Model anu langkung lami masih dijual kalayan harga anu langkung terjangkau, sapertos Macbook Air 13 inci, anu kedah sadayana jual beuli. MacBook Pro anyar sayogi dina warna Silver sareng Space Gray.

Harga MacBook Pro 13 inci - 8GB RAM

  • MacBook Pro di 2 Ghz sareng 256 GB panyimpenan: euro 1.699
  • MacBook Pro sareng Touch Bar sareng Touch ID di 2,9 Ghz sareng 256 GB: euro 1.999
  • MacBook Pro sareng Touch Bar sareng Touch ID di 2,9 Ghz sareng 512 GB: euro 2.199

Harga MacBook Pro 15 inci - 16GB RAM

  • MacBook Pro sareng Touch Bar sareng Touch ID di 2,6 Ghz sareng 256 GB: euro 2.699
  • MacBook Pro sareng Touch Bar sareng Touch ID di 2,7 Ghz sareng 512 GB: euro 3.199

Masing-masing modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan urang sareng naon anu urang rela mayar. Ngeunaan kasadiaan, modél tanpa Touch Bar atanapi Touch ID ayeuna sayogi kanggo dipésér sareng mesen. Nanging, modél anu nganggo Touch Bar sareng Touch ID tiasa disayogikeun tapi moal dikirim nepi ka 3-4 minggu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fran cenahna

    sareng ku harga-harga ieu aranjeunna hoyong urang angkat ka mac ??? teu lulucon

  2.   Luis cenahna

    Kuring terang yén éta henteu ngiringan berita tapi kuring hoyong masang ios 10.1 tina file ipsw tapi nalika ngaunduh éta aya dua modél iPhone 7 Plus modél 9,2 sareng 9,4 anu mangrupikeun anu kuring kedah ngaunduh upami iPhone kuring parantos ngagaleuh didieu di Spanyol? Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?

    1.    Luca cenahna

      9.4

    2.    Luca cenahna

      9,4

    3.    Pol cenahna

      Abdi moal ngaco, atanapi anjeun ngapdet tina iPhone atanapi nganggo iTunes, janten anjeun pasti henteu lepat

  3.   Lolo cenahna

    Mahal teuing pikeun komputer anu dina hiji dinten Apple bakal nyarios yén aranjeunna henteu cukup kuat sareng moal ngijinan versi panganyarna tina sistem operasi na dipasang. sakumaha biasana. Kuring resep Windows anu sahenteuna henteu ngawatesan éta ka kuring.

    1.    tonelo33 cenahna

      Sistem operasi windows ogé ngabatesan anjeun dina hal éta.
      Dina komputer kuring éta parantos ngingetkeun kuring yén kuring moal tiasa ngapdet Chrome kecuali kuring masang windows 10 sareng sajabina sareng aplikasi sanés anu parantos meryogikeun sistem operasi anu langkung ageung tibatan anu kuring gaduh

      Tapi kumargi kuring henteu ngagaduhan Mac, kuring henteu terang hirup anu manpaatna, komputer kuring parantos yuswa 12 taun sareng naon anu kuring anggo éta pantes pikeun ayeuna, sanaos kuring parantos ningali pilihan pameseran kusabab tuas starter sareng trocola aya anu terakhir sareng kuring ningali sorangan dialungkeun nalika dinten ieu

    2.    Luis cenahna

      ayeuna, tapi kuring parantos gaduh iOS 10.1 sareng éta henteu tiasa dilakukeun, abdi hoyong pasang deui sabab éta masihan kuring sababaraha bug

  4.   Tony cenahna

    Pikeun harga éta macbook pro tina 15 spésifikasi langkung luhur anu hargana 3199 anjeun tiasa néwak mac pro sareng éta langkung saé tibatan laptop, éta henteu panas teuing sareng anjeun moal ngaco ku grafik, hiji-hijina komputer anu senilai ayeuna pikeun damel mac mac….

    1.    Nestruo cenahna

      Sapuk satuju