Sadaya inpormasi ngeunaan pembaharuan iWork sareng iLife pikeun alat kami (I)

Ikon anyar

Keynote Apple anu dipimpin ku Tim Cook réngsé sababaraha menit ka pengker. Aya seueur inpormasi pikeun ngabedah ngeunaan konci ieu anu seueur hal anu aya hubunganana sareng dunya téknologi anu parantos dipidangkeun: Mac anyar, iPad anyar (tangtosna), asesoris anyar pikeun alat kami sareng apdet anu pikaresepeun pikeun perangkat lunak Apple.

Dina tulisan ieu kami badé nganalisis sadaya paningkatan sareng fungsi-fungsi anyar anu aya hubunganana sareng suite iWork: Halaman, Nomer sareng Keynote; sareng tangtosna, iLife: Garageband, iPhoto sareng iMovie ... Naha anjeun hoyong terang sadayana detil na? Dina postingan munggaran ieu, urang bakal ningali fitur paling kerén tina iWork sedengkeun dina artikel salajengna urang bakal ningali jalma-jalma ngeunaan iLife.

iWork: Renovasi Komprehensif dina Mac sareng ios

kaca

kaca

Urang mimitian ku nyarioskeun ngeunaan prosesor kecap Apple.

Kaca iPad

  • ios: Apple parantos ngabaruan sadayana aplikasi na pikeun iPad sareng desain anu anyar pisan saluyu sareng éstétika ios 7. Ayeuna latar na bodas sareng sadaya serat anu asalna tina ménu sareng anu sanésna (tina program éta sorangan) asalna dina jeruk numutkeun ikon na anu parantos dikenal kalayan gradién jeruk, anu kami nunjukkeun anjeun sababaraha dinten ka pengker di dieu, dina iPad News.

Kaca Mac

  • Mac: Sedengkeun pikeun sistem operasi Mac, OS X Mavericks, Apple ogé parantos mutuskeun pikeun ngomean program. Halaman dina Mac langkung rumit sareng seueur fitur deui. Di beulah kénca kami gaduh indéks halaman tinulis bari di belah katuhu kami gaduh panel anu nunjukkeun kami hal-hal anu tiasa urang robih nalika kami milih unsur dokumén anu kami nyerat. Desainna masih mirip tapi langkung rata.

nomer

nomer

Kami teraskeun sareng program / aplikasi pikeun nyiptakeun spreadsheets kami:

Nomer iPad

  • ios: Sapertos Halaman, Nomer, aplikasi pikeun nyiptakeun spreadsheets, parantos diénggalan sareng desain ulang sadaya aplikasi. Ayeuna, di luhur kami mendakan spreadsheet kabuka dina bentuk tab. Ti ayeuna, urang tiasa nyiptakeun animasi anu luar biasa ku grafik interaktif anu tiasa urang lebetkeun kana dokumén kami nganggo Nomer sareng aplikasi iWork. Kalayan sentuhan tunggal urang tiasa ngajantenkeun grafik naék atanapi janten langkung alit nalika aranjeunna ngalir dina layar.

Nomer Mac

  • Mac: Dina cara nu sami sareng Kaca dina Mac, Apple parantos mutuskeun nempatkeun sidebar katuhu dimana urang bakal ngagaduhan sadaya pilihan anu tiasa urang robih tina unsur-unsur anu aya dina spreadsheet. Salaku tambahan pikeun desain anyar ieu, Big Apple parantos ngapdet iWork ku nambihan témplat énggal anu matak ngagumkeun babaturan, klien atanapi bos urang.

Keynote

Keynote

Panungtung tapi teu saeutik, aya Keynote, aplikasi pikeun nyiptakeun presentasi (karesep kuring sadayana iWork):

Keynote iPad

  • ios: Sakabéh 30 téma anyar parantos dilebetkeun kana vérsi Keynote énggal ieu anu ngawangun program pang anyarna dina iWork suite. Kalayan Keynote urang tiasa nyiptakeun presentasi anu luar biasa ku épék anyar anu parantos kalebet sapertos: "Petasan". Salaku tambahan, desain anu langkung saé langkung énggal parantos ditambihan, ninggali relief tina vérsi anu sateuacanna. Éta aplikasi iWork anu dipikaresep kuring.

Konci Mac

  • Mac: Ieu nuturkeun struktur program samemehna anu ngawangun iWork pikeun Mac. Di sisi kénca kami mendakan slide nalika di sisi kénca kami mendakan pilihan pikeun elemen anu dipilih. Urang tiasa nyiptakeun transisi anu luar biasa sareng dipersonalisasi salian ti ngagunakeun salah sahiji téma énggal pikeun ngagumkeun pamirsa sahingga dina akhir presentasi, aranjeunna bakal keprok.

Tim Cook dina Keynote

Kasadiaan, harga ... Naon anu lieur, leres?

  • Pikeun alat anu dipésér saatos 1 Séptémber

Sadaya aplikasi / program anu ngawangun iWork bakal gratis pikeun sadaya iDevices sareng ios 7 sareng OS X Mavericks.

  • Kanggo sadaya alat sanés

Dina waktos ayeuna Apple henteu nyarios nanaon tentang éta, tapi dianggap yén sesa alat urang kedah mésér aplikasi duanana dina Mac sareng dina iDevice urang. Naon fiasco, leres?

Inpormasi lengkep - Acara Apple tiasa ditingali dina streaming ti Apple TV


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Otto Ponce cenahna

    Tangtosna éta fiasco ageung. Éta tiasa janten apdet anu hadé pikeun aplikasi anu saé pisan, tapi anu parantos Apple lakukeun nyaéta sono ka sadaya pelanggan satia na (ti taun ka tukang). Aranjeunna kedah émut ka palanggan anu, dina taun-taun ayeuna, parantos ngarah urang janten perusahaan anu éta (dina artos, tangtosna).