Sadaya rumor ti saprak Méi dina hiji iPhone 8

Sababaraha jam ka pengker kami ngawartosan éta kode firmware ti HomePod ngungkabkeun kamungkinan desain iPhone anyar 8. Apple Smartphone anyar masihan jalma nyarios sagala rupa sareng éta mangrupikeun salah sahiji alat anu ngagaduhan langkung rumor dina sababaraha bulan ka pengker.

Désainer anu kawéntar Martin Hajek parantos ngahasilkeun a iPhone 8 ngajadikeun numana rumor anu timbul ti bulan Méi taun ayeuna dugi ka ayeuna ngagabung. Sababaraha parantos teu dipaliré, sapertos ayana Touch ID di tukang, sapertos anu logis saatos kabocoran diterbitkeun sababaraha jam ka pengker.

Render iPhone 8 Anyar: seueur layar tanpa Touch ID terpadu

Tarjamahan anu tiasa anjeun tingali salami tina tulisan ieu milik Martin Hajek, desainer anu parantos ngahasilkeun duanana dina versi wéb sareng dina versi 3D ambéh para pangguna anu ngagaduhan printer 3D tiasa ningali kamungkinan iPhone 8 dina skala nyata yén urang bakal ningali dina sababaraha bulan.

Jelas yén alatna bakal ngagaduhan salah sahiji layar panggedéna anu kantos didamel ku Apple, ku sabab éta éta bakal ngaleungitkeun pigura anu teu perlu sabab urang tiasa ngaapresiasi salami satengah taun. Hiji-hijina aspek anu pangguna tiasa atanapi henteu resep nyaéta ayana pita anu dipasang dina layar ku sénsor jarak, kaméra (jamak sabab urang henteu terang nomer sareng fungsi masing-masingna) sareng spéker. Urang tiasa ningali kumaha dina versi hideung, ampir teu katénjo, kumargi status bar tina sistem operasi sami warnana. Nanging, dina vérsi bodas, anu kurangna layar.

Kami ogé niténan kumaha euweuh Touch ID: henteu di tukang, sanés di payun, henteu diintegrasikeun kana tombol buka konci, bahkan henteu dina gelas tampilan. Tungtungna, atanapi sahenteuna éta anu gaduh kakuatan pangageungna dina jam-jam pamungkas, nyaéta ayana muka konci raray. Éta mangrupikeun léngkah anu picilakaeun kumargi Apple kedah ngembangkeun téknologi ieu pisan pikeun méréskeun Touch ID anu tiasa dipercaya pisan anu kasohor di kalangan pangguna Big Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.