Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ios 15, sistem operasi anu énggal

ios 15 di WWDC 2021

salila WWDC21 yén urang hirup di kamari kamari nampi seueur berita, tapi, urang sadayana terang yén ios mangrupikeun pusatna sadaya lampu, sistem operasi sélulér perusahaan parantos aya sareng urang ti saprak mimiti halaman wéb ieu sareng urang moal kantun janji anu diantosan lami kalayan ios 15.

Ieu sadayana warta anu sumping tina panangan ios 15 sareng anjeun henteu kedah sono, kami nunjukkeun anjeun seluk beluk ios 15. Sareng kami henteu ngan ukur bade fokus kana naon anu diumumkeun Apple ku kasohor pisan, kami ogé nunjukkeun fungsi "rahasia" anu henteu disebatkeun ku perusahaan Cupertino salami presentasi.

FaceTime, ayeuna wéb sareng audio spatial

Kalayan datangna pandemi Apple parantos sadar yén FaceTime peryogi langkung seueur ayana, Éta pisan sababna naha éta mutuskeun pikeun ngabaru ku FaceTime. Mimiti, ayeuna anjeun bakal tiasa nelepon sareng saha waé anu anjeun pikahoyong ku ngirim tautan, anjeun bakal ngaksés sistem wéb anu ngamungkinkeun kami ngabagi FaceTime kami sareng pangguna anu aya di terminal Android atanapi alat Windows tanpa kedah. ngalakukeun sagala jinis pamasangan.

Salaku tambahan, FaceTime parantos nambihan fungsionalitas anu bakal ngamungkinkeun ngaleungitkeun telepon sora éksternal Spéktrum lega, dina cara nu sami sareng anu kawéntar Audio Spatial sapinuhna kalebetkeun kana aplikasi télépon pidéo Apple.

SharePlay, bagikeun kontén multimedia

Ogé buah anu disebut tadi, Apple parantos ngaluncurkeun jasa anu ngamungkinkeun kami pikeun ngabagi eusi musik sareng eusi audiovisual dina streaming langsung sareng saha waé anu urang pikahoyong ngalangkungan fungsi anu hadé tina anu ayeuna Gambar-di-Pictureanu parantos ngahijikeun alat-alat pangénggalna perusahaan. Kanggo ayeuna Disney +, HBO sareng Twitch mangrupikeun sababaraha layanan anu ngumumkeun fungsi ngabagi kontén dina streaming.

Ieu ogé salian ti kamungkinan langsung ngabagi layar ngalangkungan telepon FaceTime atanapi jasa mana waé anu parantos kami sebatkeun dugi ka ayeuna. Nya kitu, fungsionalitas ieu tina dibagikeun rekomendasi Aranjeunna bakal ngijinkeun urang langsung ngalangkungan iMessages, Apple Music sareng aplikasi terintegrasi sanésna pikeun nyarankeun eusi ka kontak kami, tanpa kedah ngirimkeun tautan ngalangkungan aplikasi olahtalatah.

Konsentrasi sareng Fokus sareng hasilkeun sareng LiveText

Produktivitas ogé langkung raos, sistemna Focus bakal ngamungkinkeun urang ngarobih hiji jinis tong ngaganggu modeu maju anu bakal masihan urang kasempetan pikeun ngarobih jinis béwara naon anu urang hoyong nyerang momén konsentrasi urang, naha kusabab urang damel atanapi ngayakeun studi. Salaku tambahan, urang bakal tiasa nyinkronkeun pilihan ieu sareng sésana jasa sapertos kamungkinan nyaluyukeun pidangan pencahyaan anu béda.

Urang teraskeun sareng LiveText, pungsionalitas anyar anu sapinuhna kalebetkeun kana kaméra ios sareng anu bakal ngamungkinkeun kami moto eusi tulisan gancang. Tugas sakumaha dasarna sapertos motret telepon dina poster sareng nélépon bakal ngahemat urang seueur waktos. Kamampuh ieu tiasa dianggo boh ngalangkungan galeri poto sareng moto anu urang candak dina waktos anu sami, anu matak narik pisan.

Ieu dipintal ku kamungkinan ngadamel tarjamahan tina foto anu sami ieu, Kami parantos terang yén Google Lens ngalaksanakeun tugas ieu gancang, Tapi nalika éta diintegrasikeun langsung kana ios bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang, sareng naha henteu nyarios kitu, tés anu munggaran nunjukkeun yén tarjamahan sareng hasil idéntifikasi anu dihasilkeun sigana ningkat dina persaingan.

Lampu sorot tumuh sareng ningkat

Dina cara nu sami sareng urang ayeuna tiasa maca kontén tina poto sareng narjamahkeunana, sadayana ieu bakal kagambar dina Kacerdasan Ponggawa alat. Mesin pencari terpadu dina aplikasi Poto ayeuna bakal ngalaksanakeun pancén pancén ku Sorotan ngarah bakal masihan kami kamungkinan nunjukkeun hasil dumasar kana naon anu urang pilari. Upami urang ngalebetkeun téks dina Sorotan anu cocog sareng poto, éta bakal ditingalikeun gancang.

Dinten 1 WWDC

Hal anu sami bakal kajadian sareng kontak, surat atanapi pesen, Milarian sorotan parantos ningkat pisan, Sanaos kanyataanna seueur pangguna henteu sadar kana kanyamanan anu ditawarkeun iOS Spotlight, sanaos kanyataanna dina macOS éta justru mangrupikeun salah sahiji kamampuan anu paling sering dianggo.

Dompét sareng Waktos, beuki seueur

Ayeuna aplikasi Wallet bakal ngamungkinkeun kami ngalebetkeun dokumén idéntitas di nagara-nagara anu mana kasaluyuanana parantos dikenal ku aparat. Kami ngabayangkeun yén éta mangrupikeun hal anu di Spanyol urang ngan ukur tiasa impian pikeun momen. Dina cara anu sami, kasaluyuan sareng sistem konci anu pinter bakal dilegaan, ogé jumlah hotél anu cocog sareng NFC iPhone anu ngajantenkeun iPhone kami janten konci.

Nya kitu, aplikasi Cuaca ayeuna parantos didesain ulang sareng bakal nunjukkeun kontén anu langkung lengkep ngeunaan kaayaan lingkungan. Nanging, eusi inpormasi bakal tetep tina panyadia anu sami sareng sateuacanna.

Desain Apple Maps

Apple terus bajoang sareng Google Maps pikeun ngapopulerkeun layananna, sahenteuna dina alat ios, sanaos kanyataanna perangna sigana parantos disetél pikeun Google. Samentawis éta, Apple parantos lengkep ngararancang sistem navigasi Apple Maps, nambihan idéntifikasi jalur, langkung rinci, wates jalur sareng lampu-lampu jalan. Inpormasi ieu bakal langkung lega upami pas di kota-kota tertentu di Amérika Serikat.

Kabaruan ieu jelas ogé ngahontal Maénkeun mobil sareng éta bakal ningkatkeun indikasi yén dugi ka ayeuna ditingalikeun dina Apple Watch.

Kasaluyuan IOS 15

Sistem operasi anyar ieu bakal cocog sareng alat anu sami sareng anu dugi ka ayeuna ios 14. Pastina Apple henteu ngiringan seueur teuing kamajuan téknis dina parangkat lunak, tapi jelas yén kasaluyuan sababaraha taun ka pengker mangrupikeun warga setempat sareng jalma asing. Ieu daptar alat iPhone sareng iPod anu cocog sareng ios 15:

  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Ditambah
  • iPhone SE (generasi ka 1)
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone jingjing
  • iPhone jingjing Max
  • iPhone XR
  • iPod Touch (generasi ka 7)
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone SE (2020)
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

Peluncuran resmi diarepkeun dina satengah kadua September, pas sareng peluncuran resmi iPhone 13 anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Siaka TRAORE cenahna

    Trés tiis