Baraya, Dongeng Dua putra. Tinjauan ngeunaan gim ngeunaan rugi

baraya dongéng ti dua putra

Baraya, Dongeng Dua Putra nyaéta kaulinan anu ngagaduhan carita anu rada dramatis. Éta ngeunaan kaleungitan jalma sareng kumaha cara ngungkulan kaayaan sapertos kitu. Dina carita aya campuran perasaan sapertos kabagjaan, kaasih, kasieun sareng sababaraha perasaan sanés anu kuring henteu hoyong netelakeun lengkep supados henteu ngaruksak, tapi urang sadayana satuju yén sajarah anu pangsaéna tina kaulinan ieu.

Gim dimimitian ku nunjukkeun urang kaayaan dimana putra bungsu ngagaduhan masalah nalika di cai sareng indungna. Engké urang tingali anjeunna di payuneun makam indungna, katingali kapangaruhan ku waktos éta. Henteu lami saatos, lanceukna lanceukna angkat mendakan anjeunna ngawartosan yén bapakna parantos gering sareng aranjeunna kedah nyandak anjeunna ka imah. Ieu dimana gim dimimitian sareng dimana urang terang naon anu kedah kami laksanakeun: kontrol dua sadulur dina waktos anu sami. 

baraya dongéng dua-2

Bapana nyarioskeun aranjeunna yén hiji-hijina hal anu tiasa nyalametkeun anjeunna nyaéta tangkal cai kahirupan, Janten dua saderek mutuskeun pikeun ngalalana dina jalan petualangan pikeun nyalametkeun kahirupan bapakna, perjalanan dimana aranjeunna kedah ngalakukeun sadayana, tapi sadayana salaku hiji tim. Teu anéh, upami ditingali, dua lanceukna mirip warna sareng beureum sareng biru, anu mangrupikeun warna anu kantos dianggo dina kaulinan anu tiasa dicoo dua kali dina mesin arcade baheula.

jeung kontrol kénca kami bakal mindahkeun adi, Anu ngagaduhan kakuatan langkung pikeun sababaraha kaayaan, sapertos ngangkat lanceukna ka tingkat anu langkung luhur pikeun ngalakukeun tindakan anu béda. Jeung leres, urang bakal ngendalikeun lanceuk, Anu tiasa naék ka tempat anu langkung luhur atanapi ngalobakeun liang anu langkung alit. Salaku tambahan, anjeunna ngagaduhan teror cai, hal anu ogé bakal penting dina carita ieu ngeunaan dua saderek.

baraya dongéng dua-3

Mékanika permainan ngahaja didamel sahingga hayu urang ngaraos hal-hal anu istimewa kanggo dua saderek, hal anu bakal urang pendakan nalika urang maju. Salaku tambahan, éta ogé ngabantosan urang pikeun paham yén henteu salah sahiji urang tiasa ngalakukeun nanaon ku nyalira, upami henteu éta kedahna salawasna ngahiji sareng damel babarengan nyanghareupan kasusah.

Kaulinan éta henteu kasusah tinggi. Anu kedah urang lakukeun nyaéta janten rada koordinasi sareng nganggo pangendali kalayan leres, hal anu moal hésé pikeun urang anu parantos ngagaduhan konsol pikeun sababaraha waktos. Bisi wae, upami anjeun henteu kantos maén sareng pengendali nganggo dua iteuk atanapi umur 6 atanapi 7 taun hoyong maén, sacara logis, kasusah bakal langkung ageung. Salaku tambahan kana iteuk, tombol ogé tiasa muncul pikeun berinteraksi sareng sababaraha objék anu bakal urang pendakan dina perjalanan. Hal paling hese anu bakal urang mendakan dina sadayana pertandingan nyaéta titik dimana urang kedah gancang ngadalikeun dua sadérék ku dua cara anu béda, anu rada ngingetkeun tés psikotéknik anu dilakukeun pikeun ngajantenkeun urang atanapi ngomean lisénsi nyetir urang.

baraya dongéng dua-1

Pokokna, sanaos gimna sanés anu pangsaéna pikeun konsol, hal-hal tiasa robih upami urang dianggo dina alat sélulér. Maénkeun ku pangendali anu dirancang pikeun aksi moal pernah sami sareng maén dina permukaan anu keuna dimana kadali saderhana ngaapresiasi. Dina konsol kami biasa langkung kendali sareng aya Baraya: Dongéng Dua Putra teu kasuksésan sapertos kitu.

Dina hal grafik, Brothers sampurna minuhan naon anu diarepkeun dina kaulinan pikeun alat sélulérna. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar layar anu saencana, bentangna saé, tapi éta sanés anu pangsaéna anu kami tingali di App Store. Aranjeunna ngan saukur nurut.

nadya

Ngeunaan audio, éta basa imajinasi, Supados pangguna tiasa ngabayangkeun naon anu aranjeunna carioskeun sepanjang waktos. Sahenteuna aranjeunna henteu nyarios basa Inggris, anu tiasa janten hal anu saé upami aranjeunna henteu nyarios nanaon anu penting anu urang kedah terang. The soundtrack saé pisan, sanaos aya momen dimana aranjeunna parantos nyéépkeun pikeun nyangking émosi kana musik ogé.

Aya bagéan carita anu parantos robih nalika nyandak kana kaulinan mobile, hiji hal anu henteu dipikaresep sacara khusus sareng langkung seueur upami urang ngémutan yén kakuatan kaulinan ieu mangrupikeun sajarah na. Tapi, pikeun sésana, Brothers parantos ngahontal telepon sélulér kalayan saé pisan tanpa kaleungitan detail anu hébat, hal anu nunjukkeun usaha sareng karya hébat pangembangna.

Kasimpulanna nyaéta Brothers mangrupakeun gim teka-teki dimana urang kedah ngendalikeun dua sadérék dina gim anu henteu sesah teuing dina perjalanan pikeun nyalametkeun bapak bapakna. na harga, € 4.99, Éta sigana tiasa luhur upami urang ngarepkeun langkung seueur tindakan, sareng langkung upami urang ngémutan yén dina konsol éta sanés harga anu langkung luhur. Atoh, upami anjeun milarian carita anu saé anu ngajantenkeun anjeun ngaraos émosina, éta panginten pantes.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   johnattan02 cenahna

    Kuring gaduh na kuring resep sanaos kadang kuring kaleungitan dina kadali sabab tinimbang hiji aya dua anu kuring kedah ngamanipulasi! hihihi 😀

  2.   nan cenahna

    Kuring bérés dina hiji dinten. Gampang pisan sareng pondok, sanaos kadali, anu meryogikeun nanganan kadua karakter dina waktos anu sami, nyéépkeun seueur anu dipikahoyong, utamina dina kabur monster dina salju. Disarankeun, sanaos ruang kanggo perbaikan.