Safari pikeun ios 8 ngadukung putereun PNG animasi

Gempa 3

Safari pikeun ios 8 Éta parantos ngajantenkeun kabisat kualitatif langkung penting tibatan urang sacara priori. Sababaraha dinten ka pengker kami bébéja yén panyungsi anu kalebet standar dina ios ditambihan Dukungan WebGL, téknologi anu muka dunya kamungkinan anyar dina tingkat gim basis wéb, bahkan tiasa ngajalankeun démo téknis Quake 3 atanapi Doom 3 ti Safari for iPhone atanapi iPad, hal anu henteu kapikir sababaraha taun ka pengker.

nu lain énggal dina Safari kanggo ios 8 éta panginten henteu ngareuwaskeun kami sapertos anu sateuacanna nyaéta dukungan pikeun baranahan PNG animasi, alternatif pikeun GIF anu terkenal tapi éta nawiskeun kaunggulan nawiskeun sababaraha warna anu langkung ageung sareng kamungkinan dianggo sareng transparansi, salah sahiji ciri anu sering ngajantenkeun kami milih format PNG tibatan JPEG anu biasana.

Sedengkeun GIF ngadukung maksimal 256 warna per pigura, GIFs PNG animasi aranjeunna ngadukung jerona warna 24-bit. Deui, GIF henteu ngadukung transparansi nalika APNGs (Animasi PNGs) nawiskeun tingkat dugi ka 8 bit.

Ayeuna aya sababaraha panyungsi anu ngadukung PNG animasi sareng ayeuna sigana yén aranjeunna ngan ukur damel di Firefox sareng dina versi mobile Safari pikeun ios 8. Upami OS X Yosemite sayogi, Safari for Mac ogé bakal ngadukung jinis gambar ieu. Tés upami panyungsi anjeun ngadukung APNG atanapi anjeun henteu ngagaduhanana ieu di handap janten upami anjeun ningali bal anu statis, lebetkeun postingan anu sami ieu ti Safari pikeun iOS 8 sareng anjeun bakal ningali éta gerak langkung seueur tibatan anu tiheula.

APNG

Jelas yén ieu sanés hal anu énggal anu bakal ngarobih pangalaman pangguna kami tapi anu matak anu diadopsi ku Apple dukungan pikeun APNGs pas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    dina waktos anu saé….
    moal dina waktos éta flash ogé na de na
    Safari parantos diaktipkeun pikeun kuring langkung resep kana panyungsi anu sanés