Sadayana anu WatchKit parantos ngungkabkeun ka kami ngeunaan Apple Watch

Apple-Watch-Resolusi

Saeutik demi saeutik urang diajar langkung seueur ngeunaan Apple Watch, sareng henteuna kabocoran komponén (Apple nunjukkeun yén nalika éta hoyong nanaon dikenal, éta ngajentul), éta perusahaan nyalira anu ngamungkinkeun urang pikeun mendakan fitur-fitur penting tina jam tangan na, sanaos anjeunna ngalakukeun éta ku panyiraman, laju anjeunna hoyong teras-terasan ngantunkeun urang madu dina lambey urang. Kaluaran panganyarna tina ios 8.2 Béta 1 sareng WatchKit anu parantos dilebetkeun parantos ngungkabkeun sababaraha data éta leres-leres pikaresepeun pikeun terang langkung seueur ngeunaan peluncuran perusahaan apel salajengna. 

resolusi layar

Kadua layar nyaéta Rétina, kalayan rasio aspek 4: 5 sareng résolusi anu béda numutkeun ukuran jam. Modél leutik (upami 38mm leutik) bakal ngagaduhan résolusi 340 × 272, sedengkeun modél ageung (42mm) bakal ngagaduhan résolusi anu rada luhur, 390 × 312. Numutkeun kana inpormasi Apple nyalira, kadua layar kedah nunjukkeun inpormasi anu sami, nyaéta, nganggo jam tangan anu langkung ageung ngan ukur hartosna anjeun bakal ningali sadayana langkung ageung, sanés anjeun bakal ningali langkung seueur inpormasi.

apel-nonton-kaamanan

IPhone bakal janten pendamping anjeun anu teu tiasa dipisahkeun

Sabenerna, Apple smartwatch moal palinter ku nyalira, tapi éta bakal salawasna gumantung naha anjeun nyandak iPhone sareng anjeun sareng nyambung ka éta, atanapi ampir-ampiran. Éta bakal janten satelit anu ngamungkinkeun kami ngaksés inpormasi sareng pungsi tanpa nganggo iPhone, anu tiasa tetep dina saku anjeun. Aplikasi anu tiasa dikembangkeun ayeuna kedahna kedah ngagaduhan aplikasi utama anu saluyu sareng dipasang dina iPhone. Pakasaban kerja dilakukeun ku iPhone, janten Apple Watch tiasa ngurus batré na anu sakedik pikeun ngeureunkeun dinten.

Éta henteu hartosna éta bakal sapertos kieu, sabab Apple parantos nyarios éta pamekar bakal tiasa nyiptakeun aplikasi asli pikeun Apple Watch, tapi éta moal tiasa dugi ka awal 2015Meureun bahkan saatos Apple ngajalankeun jam tangan di pasar. Apple ogé nyarios dina presentasi yén urang tiasa ngupingkeun musik ti Apple Watch urang tanpa kedah iPhone berkat headset bluetooth, anu hartosna éta kedah ngagaduhan kapasitas panyimpenan.

WatchKit-2

Tilu jinis aplikasi anu béda

Dumasar kana hal-hal di luhur urang tiasa ngabédakeun tilu jinis aplikasi:

  • Aplikasi WatchKit: aktip sorangan tapi leres-leres cicing dina iPhone. Jam bakal nunjukkeun kami antarbeungeut anu tiasa urang interaksi, tapi aplikasi na leres dijalankeun dina iPhone.
  • Glances: béja statis anu urang moal tiasa berinteraksi, ngan ukur baca. Leres, aranjeunna tiasa ngaitkeun kana aplikasi iPhone utama.
  • Bewara Interaktif: bewara sapertos anu ditingalikeun ku iPhone urang tapi dina nonton urang éta, henteu sapertos anu sateuacanna, bakal nawiskeun kami pilihan anu béda pikeun berinteraksi sareng aranjeunna.

Dua jinis béwara

Bakal aya dua bewara anu béda: pondok sareng panjang, sareng kami bakal janten anu bakal mutuskeun kumaha bewara na. Upami jam parantos ngingetkeun urang kana hal éta sareng urang angkat ningali éta, urang bakal ningali bewara anu saderhana, upami urang jaga jam, bakal dilegaan pikeun nawiskeun langkung seueur inpormasi.

Gerak kawatesanan

Layar anu saukuran ieu teu tiasa nawiskeun katalog anu lengkep pikeun gerakan touch. Nangtung, horisontal sareng ti juru layar, salian ti jelas "ketok" dina layar mangrupikeun hiji-hijina gerakan anu tiasa urang anggo. Aya ogé anu bakal disebat "Force Touch" Hatur nuhun kana layar sénsitip tekanan, éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun muka menu konsép dina aplikasi anu kami lebet.

Animasi diwatesan pikeun 20MB gambar

Animasi anu ditingalikeun ka urang dina nonton moal diolah ku éta, aranjeunna saéstuna bakal janten gambar tina animasi pra-rendering anu bakal diputer dina jam, kalayan wates 20MB, henteu hiji deui.

WatchKit

Pasang aplikasi dina jam tangan nalika masang dina iPhone

Upami urang masang aplikasi dina iPhone anu gaduh perpanjangan na pikeun Apple Watch sareng kami gaduh jam tangan anu numbu ka smartphone sacara otomatis urang bakal ditaros upami kami hoyong masang aplikasi dina jam tangan Apple, saderhana sareng leres-leres hiji-hijina cara pikeun ngalaksanakeun éta sabab kami moal ngagaduhan aksés ti jam ka toko aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.