Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan Apple Music Classical, layanan musik anyar Apple

Musik Apple Klasik

Apple parantos ngaluncurkeun jasa musik klasikna, Apple Music Classical, anu diumumkeun dina WWDC 2022, sareng éta sapertos kitu. aplikasi mandiri pikeun ios. Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan jasa énggal ieu? Urang ngajelaskeun sagalana di handap.

Aplikasi "Apple Music Classical" anyar ayeuna sayogi pikeun dicadangkeun, anu tiasa diunduh ti 28 Maret 2023. Upami anjeun hoyong ngarékam atanapi ngaunduh saatos tanggal éta, anjeun tiasa ngalakukeunana ti link ieu. Ayeuna éta mangrupikeun aplikasi ngan ukur sayogi pikeun iPhone, teu aya versi pikeun iPadOS, tapi sigana bakal pas bakal sayogi pikeun platform Apple anu sanés ogé. Henteu aya ogé aplikasi Android ayeuna. Ladenan ieu asalna salaku hasil tina akuisisi Primephonic, layanan musik klasik streaming anu Apple mésér di 2021.

Aplikasina ngan ukur gaduh katalog musik klasik, kalayan 5 juta judul, ratusan daptar puter sareng rébuan albeum ekslusif. Apple geus gawé bareng jeung seniman jeung lembaga pikeun nawarkeun eusi ekslusif, jeung Fitur Audio Lossless sareng Audio Spasial. Pilari perhatian maksimum pikeun detil, Apple geus commissioned nyertakeun ekslusif pikeun albeum na, keur ayeuna jeung potret Beethoven, Chopin jeung Bach, tapi kreasi anyar bakal geura-giru anjog.

Aplikasi Apple Music Klasik

Aplikasi ieu ngagaduhan mesin pencari anu langkung maju anu ngamungkinkeun para pangguna mendakan musik ku komposer, karya, nomer katalog, artis sareng seueur pilihan. panganteur na dumasar kana Apple Music, tapi mibanda variasi nu masihan hiji touch leuwih pribadi, kayaning jenis font dipaké: New York, tinimbang San Fransisco Pro. Layar playback gaduh latar bodas atanapi hideung, teu aya latar kabur gumantung kana albeum anu nuju diputer. Éta ogé henteu nunjukkeun tombol lirik lagu, tapi pikeun maca pedaran lengkep ngeunaan judulna. Anjeun ogé tiasa mendakan biografi detil pangarang, catetan éditor sareng inpormasi lengkep ngeunaan karya.

Apple Musik Klasik Éta kalebet dina jasa Apple Music lengkep gratis., boh pikeun palanggan Apple Music sareng Apple One. Anu henteu tiasa ngaraosan jasa ieu nyaéta anu parantos ngalanggan Apple Music Voice.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.