AR Tour Samudra nyandak anjeun ka dasar laut ti iPhone

Laut Wisata AR

Ayeuna hésé pikeun héran ku seueur aplikasi anu kami sayogi sareng fungsi anu ditawarkeunana. Tapi dina hal ieu, aplikasi AR Tour Ocean nyandak urang ka dasar laut tina kanyamanan sofa. Sanaos leres yén éta mangrupikeun aplikasi réalitas anu ditambih sareng éta ngagaduhan watesan, urang tiasa ngareuwaskeun budak leutik di bumi (sareng henteu ngora teuing) sareng éta. Aplikasi ieu anu sayogi di toko aplikasi ios nyaéta gratis sareng éta tiasa nunjukkeun anjeun tina salah sahiji warna beureum, sinar manta, hiu paus atanapi bahkan ubur-ubur.

Éta saderhana pisan sareng hiji-hijina hal anu diperyogikeun ku aplikasi Laut Wisata AR nyaéta ngamungkinkeun aksés ka kaméra urang, teu aya deui anu diperyogikeun. Sakali diundeur kana iPhone atanapi iPad kami, kami bakal tiasa ngaraosan sato laut ieu tina kanyamanan sofa kami.

Hiji-hijina hal anu goréng ngeunaan aplikasi ieu pikeun nyandak sababaraha tapi éta nunjukkeun éta sato dina warna anu béda, sadaya anu muncul gaduh warna anu sami sareng éta tiasa janten hiji-hijina négatip tina pangalaman, sésana saé pisan pikeun lulus Waktos. Salaku tambahan, aplikasi nawiskeun nami-nami spésiés anu muncul dina layar kami, janten kami ogé bakal diajar nami sababaraha spésiés anu muncul. Mangrupikeun aplikasi anu ngahibur anu nawiskeun kami pandangan anu langkung caket kana dasar lautan sareng anu ngamungkinkeun urang ningali sababaraha sato anu paling megah di planét ku cara anu béda.

AR TOUR OCEAN (Tautan AppStore)
AR TOUR LAUTbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.