Janten anjeun tiasa ngaktipkeun Kartu Apple fisik dina iPhone anjeun

Salah sahiji produk pangénggalna ti kaom Cupertino anu parantos ngahudangkeun anu paling hariwang nyaéta Apple Card, kartu kiridit ti para Cupertino. Kartu anu bakal kami bawa dina Apple Pay Wallet kami sareng kami ogé tiasa nyandak dina dompét kami nganggo Apple Card fisik.

Kumaha urang bakal ngaitkeun kartu fisik ieu ka alat kami? Kami parantos gaduh gambar munggaran tina kumaha prosés pamasanganana. Saatos luncat kami carioskeun kumaha anjeun tiasa aktipkeun Kartu Apple fisik anyar anjeun, kartu kiridit trendi énggal anu sadayana badé dipikagaduh ...

Sareng éta yén ieu Apple Card badé janten kartu paling ekslusif, éta diwangun dina titanium... Kartu anu teu ngagaduhan nomer atanapi tanggal kadaluarsana, sareng tetep bakal ditingali yén éta ngagaduhan téknologi NFC kumargi anu dipikahoyong ku jalma-jalma ti Cupertino nyaéta pikeun urang nganggo nalika henteu mungkin nganggo alat kami sareng Apple Mayar. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina animasi anu sateuacanna, Apple bakal ngawartosan kami pikeun ngadeukeutan iPhone urang kana bungkus Apple Card, bungkus siga kitu Éta bakal ngagaduhan chip NFC anu bakal ngahubungkeun Apple Card fisik sareng alat kami sahingga urang tiasa nganggo éta nganggo Apple Card anu parantos kami daptarkeun.

Sareng sapertos kitu, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu aya dina pos ieu, ku gerakan ieu prosés ngonfigurasi Apple Card fisik bakal dimimitian. A prosésna mirip pisan sareng naon anu urang tingali ku AirPods, HomePod, atanapi pasangan iPhone Apple kana alat kami. Tangtosna, sakumaha anu anjeun parantos terang, Kartu Apple anyar ieu anu bakal dipiboga ti usum panas, urang moal tiasa ngaraosan éta di Spanyol, atanapi sahenteuna urang moal ngalakukeun éta dugi Apple ngaluncurkeun jasa na di luar Amérika Serikat. Mudah-mudahan Apple ngaluncurkeun Kartu Apple sacara global, Kuring pikir éta henteu sesah kumargi janten kartu bank aranjeunna henteu kedah pakait sareng bank Éropa (kami parantos ngagaduhan kartu Amérika sapertos American Express), urang bakal ningali naon anu lumangsung sareng sadayana ieu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.