Ieu mangrupikeun Samsung Galaxy Gear S3, persaingan langsung tina Apple Watch

gear S33

Sakumaha seueur anu terang, kami nyanghareupan salah sahiji kajadian éléktronika konsumén anu paling penting di dunya, sareng henteu diragukeun anu paling penting di Éropa, IFA 2016. Taun ayeuna acara ieu diayakeun di Berlin, dimana mérek utama dina adegan éléktronik Aranjeunna ngiringan ngasongkeun beja ka kami. Tarohan anyar Samsung pikeun bahan pakai anu tiasa dianggo nyaéta Samsung Galaxy Gear S3, arloji pinter anu nampi berita penting dibandingkeun sareng versi na sateuacanna, sareng anu warta anu paling penting nyaéta Tizen nyaéta sistem operasi anu bakal nyayogikeun fungsi-fungsi pikeun nonton andalan perusahaan Korea.

Arloji masih ngagaduhan referensi sareng pola anu jelas, vérsi na anu sateuacanna, nyaéta Samsung Galaxy Gear S2Nanging, dina kasempetan ieu sigana yén aranjeunna parantos ngutamakeun maksim anu katingalina sapertos jam tangan tradisional, sareng sanés jam tangan pinter. Janten urang mendakan Samsung Galaxy Gear S3, ieu sadayana berita na.

Tizen salaku protagonis dina pésta nonton

gear S34

Samsung teras-terasan bet yakin kana sistem operasi na nyalira, ieu sigana seueur indikasi yén perusahaan Korea niatna sakedik-sakedik ngahijikeun perangkat lunak na nyalira kana alatna, kalayan maksud janten mandiri ti Android, sistem anu sering ngabeuratkeun hajat.kembangkeun atanapi ngabaru dina hal spésifikasi. Kalayan Samsung Galaxy Gear S3 aranjeunna parantos jelas pisan, jamna bakal dipirig ku langkung ti 10.000 aplikasi saprak dinten diluncurkeun (sahenteuna ieu ramalan Samsung), anu bakal ngadukung ku kamampuan dina jangkungna Android Wear.

Di sisi séjén, kanyataan yén éta henteu ngagaduhan Android salaku sistem operasi nimbulkeun kamungkinan jam tangan janten cocog sareng platform robot sareng platform apel. Ieu hartosna éta Tizen sigana kaitkeun leres kana alat ios, anu bakal muka kemungkinan anu teu aya tungtungna pikeun penjualan Samsung Galaxy Gear S3, ogé ngamungkinkeun pangguna Apple mésér alat ieu, utamina upami urang ngemutan yén Gear S3 mangrupikeun jam tangan buleud, desain anu Apple henteu masih kénéh aya jajaranana.

Bezel puteran terus nyayogikeun pangalaman pangguna anu klasik ogé inovatif, samentawis éta, Samsung ogé parantos ati-ati ngalebetkeun bidang tali anu tiasa ditukeurkeun, pasar anu Apple mendakan lumayan nguntungkeun. Ngajaga vérsi ieu, sapertos anu sateuacanna, Kasaluyuan NFC sareng Samsung Pay.

Galaxy Gear S3 Frontier, olahraga ku bandéra

gear S35

Merk Koréa Kidul sanés hoyong ngantunkeun atlit, ceruk pangguna anu dihijikeun ku Apple sareng ogé dihijikeun kanggo ayeuna. Kalayan édisi jam tangan pinter na, Samsung diniatkeun narik audién anu henteu tungtungna milih mérek na pikeun tujuan ieu. Alat ieu ngagaduhan sababaraha sénsor deui, anu bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun monitoring anu langkung lengkep pikeun kagiatan fisik urang. Salaku conto, Galaxy Gear S3 Frontier parantos ngagaduhan GPS, henteu sapertos versi klasik tina alat anu sateuacanna, sanaos aya dina sadaya Gear S3.

Altimeter, sensor detak jantung, akselerator sareng giroskop mangrupikeun sénsor anu paling relevan anu bakal ngajantenkeun nonton ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun Apple Watch dina bidang kasihatan sareng olahraga. Di sisi anu sanésna, sadaya vérsi Gear S3 gaduhna Sertifikasi IP68, anu masihan aranjeunna kamampuan pikeun nolak cai sareng lebu.

Naon anu énggal dibandingkeun sareng versi sateuacanna

gear S31

Éta sanés ngan saukur paningkatan dina bagian téknis, ayeuna ogé smartwatch Samsung berita sanés anu tiasa ngabédakeun. Pikeun ngamimitian, spéker ngahontal jam tangan pinter, alat énggal bakal ngagaduhan mikropon sareng spéker, ngamungkinkeun urang nelepon sareng nampi telepon, diantara seueur fungsi sanésna.

Di sisi anu sanésna, nyaéta Konéktipitas LTE bakal ningkatkeun kagancangan jasa data (ngan ukur ku eSIM), kumaha ogé, éta mangrupikeun hal anu kami pikir henteu perlu pisan, khususna kalayan cakupan anu kawates pikeun konektipitas anu sayogi anu aya. Nanging, konéktipitas LTE ieu bakal diwatesan kana versi olahraga tina arloji.

Karakteristik téknis tina Samsung Galaxy Gear S3

  • Samsung Galaxy Gear S3 klasik
    • Konéktipitas ac WiFi
    • Sensor laju haté
    • Accelerometer
    • Gyroscope
    • Lalawanan cai sareng lebu
    • 1,3 inci layar SUPERAMOLED
    • Resolusi 360 × 360
    • gorila Kaca
    • mikropon
    • jelema nu ngomong
    • Tali ditukeurkeun
    • Batré 380 mAh (2/3 dinten)
    • NFC
    • 1GHz prosésor dual core
    • RAM 768MB
    • 4GB panyimpenan internal
  • Samsung Galaxy Gear S3 Frontier (tambahan)
    • Altimeter
    • eSIM
    • Konéktipitas LTE
    • Barometer
    • Speedometer

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   idxtr cenahna

    Sigana pikareueuseun pikeun kuring.

  2.   ios cenahna

    Ami ogé sigana pikareueuseun pikeun kuring sanaos apel na sigana henteu saé pisan sareng kirang ku harga anu dipibanda

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Kompetisi nonton Apple? Haha abdi putus.
    Éta awon, layar na henteu ngagaduhan kualitas apel, bagian anu nyepeng talina ageung teuing sareng katingalina goréng nalika anjeun masangkeunana, kualitas aplikasi daun anu dipikahoyong, jst.

  4.   Marcos Cuesta (@marcueza) cenahna

    Nya, naon anu anjeun pikahoyong pikeun kuring béjakeun ka anjeun, sareng kuring gaduh jam tangan apel salami 9 bulan, kuring ngajual sabab kuring bosen teras-terasan ningali bidang anu sami, kuring mésér gear s2 sareng kuring resep pisan unggal dinten énggal. nonton, nyambung ka iphone kuring, kusabab kuring gaduh iphone sareng android, sareng aranjeunna ngalayanan kuring duaan, kaleresan sigana kuring langkung nonton s3 tibatan s2. kumargi utamina ngagaduhan spéker, anu s2 teu kabawa. Kusabab Apple henteu ngarobih stratégi, aranjeunna badé tuang nganggo kentang Apple Watch anu énggal.

  5.   Luna cenahna

    Éta nyaéta
    Nonton nyata yén kuring bakal lirén pikeun gaduhna, dimimitian ku kamerdékaan anu janten masalah sareng WEAREABLES, sareng Apple henteu disimpen tina éta sareng ku Wani ngan saukur hoyong ngajual barang anu sami sareng nyarios yén éta nyaéta MAGIS, bahkan ngaleungitkeun hal-hal anu perlu acan.
    Kuring yakin kana éta jam Samsung sareng saur kuring kuring bakal ngagaleuh tibatan mayar anu sami sareng Iwatch.